dragan78 je napisal/-a:Pozdravljeni.
Imam Polota 1.2 tsi highline in ob nakupu nism uzel kot dodatno opremo sprednji meglenki s funkcijo statičnih smerno prilagodljivih žarometov in zdaj me zanima če se da to nadknadno urediti. Prosim za pomoč , nasvet . HVALA
LukL je napisal/-a:dragan78 je napisal/-a:Pozdravljeni.
Imam Polota 1.2 tsi highline in ob nakupu nism uzel kot dodatno opremo sprednji meglenki s funkcijo statičnih smerno prilagodljivih žarometov in zdaj me zanima če se da to nadknadno urediti. Prosim za pomoč , nasvet . HVALA
poskusite s testerjem vklopiti to funkcijo
dragan78 je napisal/-a:LukL je napisal/-a:dragan78 je napisal/-a:Pozdravljeni.
Hvala za odg. Iskreno že bil na servirsu in so mi rekli da ni možno . Zdaj me zanima če je kje kakšen genij k bi to njihovo trditev spremenil oz če zna naštimat
Fan je napisal/-a:dragan78 je napisal/-a:LukL je napisal/-a:dragan78 je napisal/-a:Pozdravljeni.
Hvala za odg. Iskreno že bil na servirsu in so mi rekli da ni možno . Zdaj me zanima če je kje kakšen genij k bi to njihovo trditev spremenil oz če zna naštimat
Pozdravljeni
Priklopite VAG-COM ( po možnosti VCDS ), na netu si odprete stran: http://ankk-vagcom.com/ , kliknete na CODAGES VAGCOM, kliknete na znamko vozila, poiščete vaš tip vozila ....................... vioooolaaaaaa, veselo programirate. V koliko nimate zadnji Kitajski škart, bo 50% kodiranja uspešnih, če pa imate original Ross-Tech: VCDS, je uspeh 100% zagotovljen
Hvala , sam to je eno vrsto programiranje :S Zna to kej " nagajat računalniku v avtu oz da imam kakšne probleme...
1.http://ankk-vagcom.com/polo-5-6r-corner-lights/
Najdel sem tole, kje bi pa lahko dobil ta VAG-COM cabel ? Imam letnik 2013 prej avgusta kupljen. Kako naj vem da ni " kitajski šit " upam da ni ane haha
2. Kakšni likki do teh orginal nekak skodiranih programov)))
Opozorilo: Avtor članka ne odgovarja za morebitne nesreče, poškodbe materiala ali ljudi. Uporabljajte osebna zaščitna sredstva in delajte previdno in natančno! V koliko nimate dovolj znanja o tem, prepustite raje delo strokovno usposobljeni osebi!
Lep pozdrav
yashica je napisal/-a:Na pooblaščencih pravijo marsikaj kar ni nujno, da držiStori kar ti je svetoval .com
![]()
Osebni primer kodiranja led luči pri golfu 6. Avto bil na dveh servisih skupno dan in pol... nič od ničKo sem ga peljal človeku z veliko začetnico je v desetih minutah skodiral luči in omogočil nekaj funkcij za katere so na servisu samo zijali kot teleta v nova vrata
![]()
dragan78 je napisal/-a:yashica je napisal/-a:Na pooblaščencih pravijo marsikaj kar ni nujno, da držiStori kar ti je svetoval .com
![]()
Osebni primer kodiranja led luči pri golfu 6. Avto bil na dveh servisih skupno dan in pol... nič od ničKo sem ga peljal človeku z veliko začetnico je v desetih minutah skodiral luči in omogočil nekaj funkcij za katere so na servisu samo zijali kot teleta v nova vrata
![]()
In ta oseba je , je možno prek PVT napisat kontakt da se probim dogovoriti bi bil zelo hvaležen
Hvalaa
joztom je napisal/-a:Pešca vidiš, če ti nič ne binglja iz ogledala in imaš čisto steklo, ne pa zaradi luči na tleh.
matejxx je napisal/-a:joztom je napisal/-a:Pešca vidiš, če ti nič ne binglja iz ogledala in imaš čisto steklo, ne pa zaradi luči na tleh.
Kaj ne morejo narediti, tako kot ima npr. Opel Astra, da se ti zasučejo luči v smer v katero pelješ. Kar je po mojem pojmu veliko boljše kot pa, da se ti prižge ena meglenka.
xxl je napisal/-a:-najbolj žalostno je da moraš vsako pi**o pri VAG-u doplačat,kar je pri večini serijsko
LukL je napisal/-a:matejxx je napisal/-a:joztom je napisal/-a:Pešca vidiš, če ti nič ne binglja iz ogledala in imaš čisto steklo, ne pa zaradi luči na tleh.
Kaj ne morejo narediti, tako kot ima npr. Opel Astra, da se ti zasučejo luči v smer v katero pelješ. Kar je po mojem pojmu veliko boljše kot pa, da se ti prižge ena meglenka.
Sej majo narejeno tudi to samo ne na polotu ampak na višje cenovnemu rangu.
Dejstvo je, da se cena takšne luči giblje okoli 1k € kar pa je za polota že pravo premoženje.
cherokee je napisal/-a:tele statično prilagodljive meglenke so samo okras in nič več...pa še to okras brez okusa
AgitatoR je napisal/-a:Zakaj bolane ?
Z njimi vsaj vidiš pešca preden ga povoziš.
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov