Nasveti in napotki ter povpraševanja...

dragan78
Nov uporabnik

sprednji meglenki s funkcijo statičnih smerno prilagodljivih

Napisal/-a dragan78 Če sep 26, 2013 2:33 pm

Pozdravljeni.

Imam Polota 1.2 tsi highline in ob nakupu nism uzel kot dodatno opremo sprednji meglenki s funkcijo statičnih smerno prilagodljivih žarometov in zdaj me zanima če se da to nadknadno urediti. Prosim za pomoč , nasvet . HVALA

LukL
Uporabnik

Re: sprednji meglenki s funkcijo statičnih smerno prilagodlj

Napisal/-a LukL Če sep 26, 2013 2:47 pm

dragan78 je napisal/-a:Pozdravljeni.

Imam Polota 1.2 tsi highline in ob nakupu nism uzel kot dodatno opremo sprednji meglenki s funkcijo statičnih smerno prilagodljivih žarometov in zdaj me zanima če se da to nadknadno urediti. Prosim za pomoč , nasvet . HVALA

poskusite s testerjem vklopiti to funkcijo

dragan78
Nov uporabnik

Napisal/-a dragan78 Pe sep 27, 2013 3:00 pm

LukL je napisal/-a:

Hvala za odg. Iskreno že bil na servirsu in so mi rekli da ni možno . Zdaj me zanima če je kje kakšen genij k bi to njihovo trditev spremenil oz če zna naštimat :)

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a .com Pe sep 27, 2013 3:05 pm

moj predlog je, da to vprašanje zastavite na team vw forumu...
| GOLF 6 in 7 | TSI power |

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica Pe sep 27, 2013 3:30 pm

Na pooblaščencih pravijo marsikaj kar ni nujno, da drži :D Stori kar ti je svetoval .com ;)

Osebni primer kodiranja led luči pri golfu 6. Avto bil na dveh servisih skupno dan in pol... nič od nič :lol: Ko sem ga peljal človeku z veliko začetnico je v desetih minutah skodiral luči in omogočil nekaj funkcij za katere so na servisu samo zijali kot teleta v nova vrata :lol: :lol:
1992 Fiat Uno 60 SX
1988 Peugeot 205 1.1 GR - Starodobnik
1991 Citroen ZX 1,6i Aura

Uporabniški avatar
xxl
Mojster foruma

Napisal/-a xxl Pe sep 27, 2013 3:49 pm

-najbolj žalostno je da moraš vsako pi**o pri VAG-u doplačat,kar je pri večini serijsko
Alfa v srcu,upam,da še kdaj v moji garaži.

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Napisal/-a Fan Pe sep 27, 2013 8:05 pm

dragan78 je napisal/-a:
LukL je napisal/-a:

Hvala za odg. Iskreno že bil na servirsu in so mi rekli da ni možno . Zdaj me zanima če je kje kakšen genij k bi to njihovo trditev spremenil oz če zna naštimat :)

Pozdravljeni

Priklopite VAG-COM ( po možnosti VCDS ), na netu si odprete stran: http://ankk-vagcom.com/ , kliknete na CODAGES VAGCOM, kliknete na znamko vozila, poiščete vaš tip vozila ....................... vioooolaaaaaa, veselo programirate. V koliko nimate zadnji Kitajski škart, bo 50% kodiranja uspešnih, če pa imate original Ross-Tech: VCDS, je uspeh 100% zagotovljen

Opozorilo: Avtor članka ne odgovarja za morebitne nesreče, poškodbe materiala ali ljudi. Uporabljajte osebna zaščitna sredstva in delajte previdno in natančno! V koliko nimate dovolj znanja o tem, prepustite raje delo strokovno usposobljeni osebi!

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

dragan78
Nov uporabnik

Napisal/-a dragan78 Po sep 30, 2013 5:49 pm

Fan je napisal/-a:
dragan78 je napisal/-a:
LukL je napisal/-a:

Pozdravljeni

Priklopite VAG-COM ( po možnosti VCDS ), na netu si odprete stran: http://ankk-vagcom.com/ , kliknete na CODAGES VAGCOM, kliknete na znamko vozila, poiščete vaš tip vozila ....................... vioooolaaaaaa, veselo programirate. V koliko nimate zadnji Kitajski škart, bo 50% kodiranja uspešnih, če pa imate original Ross-Tech: VCDS, je uspeh 100% zagotovljen

Hvala , sam to je eno vrsto programiranje :S Zna to kej " nagajat računalniku v avtu oz da imam kakšne probleme...
1.http://ankk-vagcom.com/polo-5-6r-corner-lights/
Najdel sem tole, kje bi pa lahko dobil ta VAG-COM cabel ? Imam letnik 2013 prej avgusta kupljen. Kako naj vem da ni " kitajski šit " upam da ni ane haha
2. Kakšni likki do teh orginal nekak skodiranih programov :))))

Opozorilo: Avtor članka ne odgovarja za morebitne nesreče, poškodbe materiala ali ljudi. Uporabljajte osebna zaščitna sredstva in delajte previdno in natančno! V koliko nimate dovolj znanja o tem, prepustite raje delo strokovno usposobljeni osebi!

Lep pozdrav

dragan78
Nov uporabnik

Napisal/-a dragan78 Po sep 30, 2013 5:54 pm

yashica je napisal/-a:Na pooblaščencih pravijo marsikaj kar ni nujno, da drži :D Stori kar ti je svetoval .com ;)

Osebni primer kodiranja led luči pri golfu 6. Avto bil na dveh servisih skupno dan in pol... nič od nič :lol: Ko sem ga peljal človeku z veliko začetnico je v desetih minutah skodiral luči in omogočil nekaj funkcij za katere so na servisu samo zijali kot teleta v nova vrata :lol: :lol:

In ta oseba je , je možno prek PVT napisat kontakt da se probim dogovoriti bi bil zelo hvaležen :)

Hvalaa

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica Po sep 30, 2013 6:32 pm

dragan78 je napisal/-a:
yashica je napisal/-a:Na pooblaščencih pravijo marsikaj kar ni nujno, da drži :D Stori kar ti je svetoval .com ;)

In ta oseba je , je možno prek PVT napisat kontakt da se probim dogovoriti bi bil zelo hvaležen :)

Hvalaa

Zelo rad pomagam, vendar se mi ne zdi prav, da to osebo izpostavljam z imenom, tukaj ali preko zs, če on o tem nič ne ve... upam, da me razumeš.

Stori kar ti je svetoval @.com, odpri temo in sem prepričan, da se bo javil.

Lp
1992 Fiat Uno 60 SX
1988 Peugeot 205 1.1 GR - Starodobnik
1991 Citroen ZX 1,6i Aura

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Napisal/-a joztom Po sep 30, 2013 7:51 pm

Meni so te luči bolane, pa si mislite kar hočete.

dragan78
Nov uporabnik

Napisal/-a dragan78 Po sep 30, 2013 9:03 pm

Okej bom sprobal , bomo vidl če se bo THE MAN oglasill :) Hvala vam za odgovore . Legende ste ;))

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr okt 02, 2013 9:17 am

Zakaj bolane ?
Z njimi vsaj vidiš pešca preden ga povoziš. :mrgreen:
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Napisal/-a joztom Sr okt 02, 2013 9:31 am

Pešca vidiš, če ti nič ne binglja iz ogledala in imaš čisto steklo, ne pa zaradi luči na tleh.

matejxx
Uporabnik

Napisal/-a matejxx Sr okt 02, 2013 9:48 am

joztom je napisal/-a:Pešca vidiš, če ti nič ne binglja iz ogledala in imaš čisto steklo, ne pa zaradi luči na tleh.

Kaj ne morejo narediti, tako kot ima npr. Opel Astra, da se ti zasučejo luči v smer v katero pelješ. Kar je po mojem pojmu veliko boljše kot pa, da se ti prižge ena meglenka.

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL Sr okt 02, 2013 11:09 am

matejxx je napisal/-a:
joztom je napisal/-a:Pešca vidiš, če ti nič ne binglja iz ogledala in imaš čisto steklo, ne pa zaradi luči na tleh.

Kaj ne morejo narediti, tako kot ima npr. Opel Astra, da se ti zasučejo luči v smer v katero pelješ. Kar je po mojem pojmu veliko boljše kot pa, da se ti prižge ena meglenka.

Sej majo narejeno tudi to samo ne na polotu ampak na višje cenovnemu rangu.
Dejstvo je, da se cena takšne luči giblje okoli 1k € kar pa je za polota že pravo premoženje.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr okt 02, 2013 11:14 am

Poudarek je bil na tem, da pešca kljub osvetlitvi povoziš.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

cherokee
Nov uporabnik

Napisal/-a cherokee Sr okt 02, 2013 11:58 am

tele statično prilagodljive meglenke so samo okras in nič več...pa še to okras brez okusa

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Sr okt 02, 2013 8:25 pm

xxl je napisal/-a:-najbolj žalostno je da moraš vsako pi**o pri VAG-u doplačat,kar je pri večini serijsko

Daj ne nabijaj, kaj je serijsko in kaj ne, ker je kljub VW-jevemu pregovornemu kroničnemu pomanjkanju serijske opreme npr. Golf, serijsko praktično najbolje opremljen v svojem razredu (vsaj v primerjavi z najbolj prodajanimi konkurenti). Vsaj ne rabiš vzet najvišje stopnje opreme, da lahko vzameš močnejši motor oz. kakšen kos opreme, kot to velja pri večini. Meni osebno je velika prednost tudi to, da se da zelo enostavno spreminjat nastavitve in dodajat takšne in drugačne funkcije, če daš kakšnih 50€ za kabel in imaš nekaj malega znanja na tem področju oz. znaš uporabljat google. Skratka super podpora in cel kup koristnih informacij po forumih za poceni ali celo zastonj "nadgradnje", originalne ali pa naknadno "izumljene".

LukL je napisal/-a:
matejxx je napisal/-a:

Sej majo narejeno tudi to samo ne na polotu ampak na višje cenovnemu rangu.
Dejstvo je, da se cena takšne luči giblje okoli 1k € kar pa je za polota že pravo premoženje.

x2, ne moreš primerjat kakšnih bixenonskih žarometov s tako preprosto in cenovno ugodno funkcijo.

cherokee je napisal/-a:tele statično prilagodljive meglenke so samo okras in nič več...pa še to okras brez okusa

Ne vem no, sicer sem jih ponoči imel šanso preizkusit samo na Capturju, ampak so se mi zdele zelo koristne in se jih ne bi branil, ker kar pogosto vozim ponoči po ne najbolj preglednih cestah. Tudi v mestu pridejo še kako prav (na ostalih avtih), vsaj vidiš, kam zavijajo lenobe, ki se jim ne da (pravočasno) vklopit žmigavca. Če se pa voziš več ali manj samo podnevi na šiht (po avtocesti), so pa res samo za okras.

AgitatoR je napisal/-a:Zakaj bolane ?
Z njimi vsaj vidiš pešca preden ga povoziš. :mrgreen:

To je ključnega pomena, lahko vsaj pravočasno brisalce vklopiš! :mrgreen:
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Če okt 03, 2013 6:26 am

Tu se strinjam z tommyjem-podpora je ogromna, kar se znamke vw tice.
Sam pri japoncu nimam te srece. Imam bixenonske zaromete, ki imajo funkcijo AFS (smerno prilagodljivi zarometi).
Pregledal 100+ forumov, tematike v zvezi s temi lucmi.eni pravjo samo priklopis, nabavis stikalo in deluje, drugi pravijo, da je treba to funkcijo vklopit na racunalniku...Ko vprasas vse mozne pooblascene servise v sloveniji pa noben pojma nima.
Pa si tam, kjer ni muh...
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov