yashica je napisal/-a:
Sam sem na svojem povsem novem avtu snel komplet izpušni sistem in vse spoje namazal z bakreno mastjo, s tem bo kasnejše razdiranje neproblematično![]()
peroRS je napisal/-a:yashica je napisal/-a:
Sam sem na svojem povsem novem avtu snel komplet izpušni sistem in vse spoje namazal z bakreno mastjo, s tem bo kasnejše razdiranje neproblematično![]()
Ti že vnaprej računaš na težave![]()
yashica je napisal/-a:Kolegi pravijo, da sem cepljen avtomobilistični prefekcionist
peroRS je napisal/-a:Sem slišal ja
ne načrtujem da bo treba razdirat
yashica je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Sem slišal ja
A jaOd koga
![]()
yashica je napisal/-a:Dotične vijake je najbolje pogret z brenarjem in gre brez težav in, ko se nazaj sestavlja se vse spoje in matice oziroma vijake namaže z bakreno mastjo, ki prepreči zapečenost oziroma zarjavelost.
Sam sem na svojem povsem novem avtu snel komplet izpušni sistem in vse spoje namazal z bakreno mastjo, s tem bo kasnejše razdiranje neproblematičnoNa servisu so ob letnem kvazi pregledu karoserije samo zijali, ko so opazili mast... kaj je to
![]()
Mislim, halo
peroRS je napisal/-a:Od enga tvojga znanca, ki vozi isti voz k ti. Nč bat, te nismo preveč obirali
Sej mogoče se bomo kdaj v živo srečali in kako rekli na temo okvare na vw-jih
.com je napisal/-a:ALO!! kaj mene zdaj v to vlečete??? - nisem jaz nobenega obiral... sploh pa ne do kosti![]()
-da ne bo pomote, sem samo omenil, da si pač perfekcionist, hkrati sem pa dodal, da bi jaz v tvojem primeru avto zažgal ( na ''našem'' forumu imaš tudi slikovni prikaz-tema spartan)
-drugače pa nimam nič proti tebi in tvojim dejanjem (da si ne boš slučajno narobe predstavljal)!! - pa na sms-e tudi ne odgovarjaš ane?![]()
![]()
lp
Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Kakšne tople vode se tu ne da odkrivati. Za odvijanje nam tu pomaga kvalitetno orodje, kakšen sprej ( osebno uporabljam SVITOL PROFESIONAL ), in veliko znanja/občutek kaj se dogaja ali se lomi ali odvija. Vseeno kakšen mojster/mehanik/popoldanec ko se enkrat vijak odlomi, je pač odlomljen, potrebno ga je nadomestiti z novimOd tu naprej pa se pozna kako je delavnica opremljena in koliko iznajdljivosti ima mehanik/mojster/popoldanec, da to uredi, brez nepotrebnega dodatnega podiranja............................
Avtorju teme priporočam, da pridobi veliko podatkov kako nadomestiti zlomljen vijak, ne pa kako odviti rjav vijakslednje znanje mu bo bolj koristilo
Lep pozdrav
SpunkyRacer je napisal/-a:Edino še to me zanima, kakkšno je to orodje za lomljenje matic?
Sicer sem sam bolj v VAG vodah, tam problemov več ali manj s temi vijaki ni
Po forumu brska: berlonso, Google Adsense [Bot] in 7 gostov