Bosko001 je napisal/-a:Ljudje, predlagam, da uporabljate PORABA.COM, pa bomo primerjal po cca 5000km. Ker to kar se dogaja zdaj je samo nabijanje!
l.p.
Se podpišem pod to
miha_16 je napisal/-a:jst mam na laguni 1.9dci 8-9l/100km.....kar je kr dost...vozm se pa iz primestja v mest tko da je kombinirana vožnja.....je pa res da ni daljših fur ampak samo kratke...
men se zdi preveč da mi žre....
JustMuC je napisal/-a:miha_16 je napisal/-a:jst mam na laguni 1.9dci 8-9l/100km.....kar je kr dost...vozm se pa iz primestja v mest tko da je kombinirana vožnja.....je pa res da ni daljših fur ampak samo kratke...
Mi mamo tut laguno 1.9 Dci in kombinirani cikel vožnje da rezultat 6.4 L/100 km. Jz res ne vem kako eni ljudje vozjo..Dizla se menja pri okoli 2000 vrtljajev, če je potrebno hitro pospeševanje pa seveda več.. Moj oče se je nekaj časa vozil NM, Grosuplje in poraba je znašala 5.8 l/ 100 km pa ga ni ravno šparal (je bla pa res relacija). Res me zanima, kako ti voziš to svojo laguno..!???
LP
JustMuC je napisal/-a:miha_16 je napisal/-a:jst mam na laguni 1.9dci 8-9l/100km.....kar je kr dost...vozm se pa iz primestja v mest tko da je kombinirana vožnja.....je pa res da ni daljših fur ampak samo kratke...
Mi mamo tut laguno 1.9 Dci in kombinirani cikel vožnje da rezultat 6.4 L/100 km. Jz res ne vem kako eni ljudje vozjo..Dizla se menja pri okoli 2000 vrtljajev, če je potrebno hitro pospeševanje pa seveda več.. Moj oče se je nekaj časa vozil NM, Grosuplje in poraba je znašala 5.8 l/ 100 km pa ga ni ravno šparal (je bla pa res relacija). Res me zanima, kako ti voziš to svojo laguno..!???
LP
LP
dr.otkar je napisal/-a:lexus maš prav, včasih poraba ne igra nobene vloge, ker ti zvok motorja in izpušnih cevi dvigne pritisk,užitek v pospeševanju, jezen, bled obraz kakšnega sivega strica, soseda ki se mu naježijo kocine, ko sosedov mulc zakurbla avto....
Najbolj ti pa dvignejo pritisk lastniki vozil, ki pravijo >>a ves da moj avto zre 5.34 litra na 100 km
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot], motom in 9 gostov