Hm, kako zdaj, te peljejo ali pelješ?Lana_ je napisal/-a:Ja, ni šans, res nisem opazila. Itak te peljejo po točno določeni trasi, pa še prodajalec skos gobca zadaj... Kaj hočemo. Zdaj pač vem kaj je turbo luknja
frgo je napisal/-a:Več ali manj vsi sodobni avti imajo takšen sistem za gas.
sašo5 je napisal/-a:...t.i. "drive by wire".............vendar je v Kii še tisti, ki se je uporabljal pri "normalnih" avtih 7-8 let nazaj, in odtod tudi zamik na stopalki za plin......
P.S. že v Hyundaiu tega ni - in na tem malenkostih se tudi vidi razlika KIA-HYUNDAI seveda v prid slednjega....
sašo5 je napisal/-a:frgo je napisal/-a:Več ali manj vsi sodobni avti imajo takšen sistem za gas.
...t.i. "drive by wire".............vendar je v Kii še tisti, ki se je uporabljal pri "normalnih" avtih 7-8 let nazaj, in odtod tudi zamik na stopalki za plin......
P.S. že v Hyundaiu tega ni - in na tem malenkostih se tudi vidi razlika KIA-HYUNDAI seveda v prid slednjega....
Najbrž bo to res, ti verjamem. Ampak moraš upoštevat, da ne moreš primerjat Renaulta (sicer že itak ni med najbolj zvenečimi firmami) s korejcem.frgo je napisal/-a:Še pri 10 let starem cliotu 2 dela vse instantno. Saj gre samo za potenciometer in motorček, nima kaj zamika delat.
el_diablo je napisal/-a:kolegu pri 10tisoč oba prednja amortizerja dobila luft,dostikrat ne prepozna ključa.utripa ekranček sredinski,... kaj bo šele pri 50,100t.... đabe ti 7 let garancije če maš avto skos na servisu.
tut vozu sm ga,pa morm rečt da sm biu razočaran.volan premehek,se ga moraš navadit v ovinku,2.0crdi motor tut,prevelika turbo luknja-spodaj je tako len da je prav zoprno vozit.vglavnem,vidi se da je KIA in da ne more iz svoje kože.
killah bee je napisal/-a:Malo prebiram o tej Kii. Sam sem namreč tud gledal po Pro Ceedu, pa me je odvrnilo že to, da se je prodajal avto letnika 07 z 20k prevoženih ter notranjost totalno v deku, vse je cvetelo, tko, da sem takoj podvomil v kvaliteto materijalov. Sedeži so cvetel, menjalnik oz. ročica cvetela, tam kjer pripneš pas guma al kar je že cvetela oz. natrgana![]()
Avto res lep, samo v kakovost materialov in izdelave pa res dvomim. to me je odvrnilo od nakupa![]()
sicer pa srečno vožnjo in obilo užitkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov