Patrik_A3 je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:Evo čisto frišne informacije. Webasto na petrolovo nafto deluje in avto sploh več ne kadi. ne moram vrjet. tako da je res bla nafta kriva.ne moram enostavno vrjet,kako je lahko webasto crkno,motor pa ni.
TDI zgleda, da res vse prebavi![]()
Pa glede stroškov si se kaj dogovoril s servisom?
glede stroškov nimam jaz kaj tukaj,ker nisem jaz kriv če delajo tako občutljive grelce,zaradi katerega sem imel težavo več kot pa 1 leto,ker bi mogo bencinske izbirat.
naj rečejo da ima omw zanič nafto v javnost če upajo,tega najvrjetneje nebojo upali. koliko je dogovor jaz nisem pri tem nič kriv in če je zaradi nafte stvar crknila je reko direktor da bo omv mogo plačat.
koliko bo sedaj na tem resnice bomo videli,ampak jaz vglaunem nisem nič kriv. da pa so 1 leto rabli da so ugotovili da je webasto občutiljiv na omw nafto pa potem popravlali 20 ur zadevo,pa je to njihova stvar.
ker ur so si nabili kar 20, ker se očitno tukaj tudi štejejo ure pri katerih so iskali napako,ker niso znali.
NejcZ, ko je bla omv nafta noter,se grelec niti ni hotel zagnat. z petrolom pa sedaj dela tako kot mora.
Patrik_A3 je napisal/-a:tristan, star grelec so poslali na volkswagen, gorivo pa na analizo. če bodo kaki zapleti pa se mi2 tak slišima,pa bi te proso za tisto kaj sma se menla preko PM?
bom pa probal spet omv nafto,zaenkrat še vedno čakam kaj se bo s tega nastalo. je pa grelec novi,ampak na omv nafto ni deloval,tako da sem bil prisiljen petrolovo natočit.
navsezadnje pa je res tako,da jaz ne morem bit odvisni ,da bom pozimi tankal petrol.
Lp,Patrik
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 8 gostov