Seatmiha je napisal/-a:Kar se mene tiče bi počakal. Sem na začetku reklamacije. Če si še niso pogledali na tej strani, jim trenutno še nebi dajal pod nos.
Moje dejanje III se nadaljuje v ponedeljek. Obveščam o napredku.
Čeravno so o tej temi še kako obveščeni! Sam sem sedel na to temo že pred meseci na več kot dvournem sestanku z direktorico znamke SEAT v Sloveniji, pred tem še z direktorjem tehnične službe pri uvozniku ter dosegel -
nič! Konec koncev mi je tudi znano, da se je z omenjeno problematiko tresenja volana pri Freetracku ubadal tudi generalni direktor. V končni fazi nam mečejo pesek v oči, da gre za "normalen pojav", na nas - kupcih pa je, da dokazujemo napako (!?!?!). Magari tudi s sodnim cenilcem, strošek pa seveda pade na kupca!
Morda zgolj vprašanje vsem, ki berejo to temo: kako bi se počutili, da vam nekaj mesecev popravljajo neko stvar (ne le avto), predmet skladno z zakonom zamenjajo z istim, a se žal zgodi, da ima novi predmet isto hibo, po parih mesecih pa enostavno zaključijo, da gre za povsem normalen pojav???? Zgolj za zanimivost - pri tovrstnem omenjenem primeru Tržni inšpektorat Republike Slovenije NE NAJDE, da bi šlo za kršenje zakona oziroma meni, da NE GRE za zavajanje potrošnika! In to je njihova URADNA izjava! Kako so prišli do le te, pa si lahko vsak po svoje interpretira ... A na koncu dobiš sliko, koliko je potrošnik zaščiten v tej naši deželici, ki bo kmalu postala svetovni prvak v dvigovanju davkov ...
@Seatmiha in @freetrack: Zgolj kot ideja - če bi se zadnji primer (@Seatmiha) zopet pričel vleči kot jara kača (beri: kot moj), do odprave hibe pa ne bi prišlo, bi bilo morda smiselno, da vsi trije skupaj skličemo sestanek pri generalnemu direktorju Porsche Slovenija (zgolj z njim še nisem bil na sestanku

) ter zahtevamo, da vse tri dotične problematične avtomobile končno pregledajo strokovnjaki iz matične tovarne SEAT. Ker me dejansko zanima, če je komu od njih tovrstno tresenje povsem normalno! Če bi vama bil tovrstni sklic sestanka zanimiv, me kontaktirajta preko zasebnega sporočila oz. e-maila.