tomzzi je napisal/-a:Ja katastrofa. Imam še dobre živce na srečo drugače bi že res gorelo...
Menjat bo treba ja. Samo kaj ko je danes tako kot si zapisal. Vse bolj ali manj katastrofa. Drago pa slabše... Eno sem pa ziher. Dizla nikoli več.
maniaxxx je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:Ja katastrofa. Imam še dobre živce na srečo drugače bi že res gorelo...
Menjat bo treba ja. Samo kaj ko je danes tako kot si zapisal. Vse bolj ali manj katastrofa. Drago pa slabše... Eno sem pa ziher. Dizla nikoli več.
Js mam kot veš mazdo, pa ti lahk povem ..tudi to ni več kar je bilo....sicer s samim motorjem za zdaj težav ni, ampak mam pa tud sam 12kkm, so pa druge bedarije zarad katerih visim na servisih, so pa res malenkosti ampak vseeno, nov avto kupiš z namenom da vidis servis samo za menjavo olja in to je to..vsaj prva leta.
Če bi mi bilo toliko do visenja na servisih bi kupil kako staro kanto, pa vsaj tu prišparal.
tomzzi je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:Ja katastrofa. Imam še dobre živce na srečo drugače bi že res gorelo...
Js mam kot veš mazdo, pa ti lahk povem ..tudi to ni več kar je bilo....sicer s samim motorjem za zdaj težav ni, ampak mam pa tud sam 12kkm, so pa druge bedarije zarad katerih visim na servisih, so pa res malenkosti ampak vseeno, nov avto kupiš z namenom da vidis servis samo za menjavo olja in to je to..vsaj prva leta.
Če bi mi bilo toliko do visenja na servisih bi kupil kako staro kanto, pa vsaj tu prišparal.
Saj to. Ne veš več kaj bi kupil, ker je vse isto sranje. Trenutno sem po pravici povedano zmeden in se mi niti ne sanja kaj naredit sedaj. Material za servis imam doma katerega bom mogel kmalu delati.
Potem pa nevem... Menjat. Samo za kaj?
nevermind je napisal/-a:Hja, saj ok, boš menjal in imel mir... boš pa potem nekoda drugega zajebal, ker bo kupil tvoj avto kateri je ''v okvari''. Potem se pa čudimo, ko nekdo uleti na forum in piše v temo ''popravila in okvare''.
emozul je napisal/-a:Tomzzi res ima smolo.
Samo kaj pa potem praviš na tole
http://www.avtomobilizem.com/novice/ope ... 7-06-2013/
Jaz kar ne verjamem, pa še sam jo imam in vem, da ni tako dobra kot piše zgoraj!
tomzzi je napisal/-a:Temo lahko zaklenete! Oziroma zahtevam zaklep teme! Do nadaljnega.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov