Nasveti in napotki ter povpraševanja...

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Re: Astra J - engine power is reduced

Napisal/-a maniaxxx Ne jun 16, 2013 12:34 pm

O bog...ma zažgem ga da mi to dela...ampak to sred servisa....mislim, da je najboljše da se zadeve znebiš....samo kaj kupiti dandanes ko je vse skup katastrofa
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne jun 16, 2013 12:54 pm

Ja katastrofa. Imam še dobre živce na srečo drugače bi že res gorelo...
Menjat bo treba ja. Samo kaj ko je danes tako kot si zapisal. Vse bolj ali manj katastrofa. Drago pa slabše... Eno sem pa ziher. Dizla nikoli več.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne jun 16, 2013 12:59 pm

tomzzi je napisal/-a:Ja katastrofa. Imam še dobre živce na srečo drugače bi že res gorelo...
Menjat bo treba ja. Samo kaj ko je danes tako kot si zapisal. Vse bolj ali manj katastrofa. Drago pa slabše... Eno sem pa ziher. Dizla nikoli več.

Js mam kot veš mazdo, pa ti lahk povem ..tudi to ni več kar je bilo....sicer s samim motorjem za zdaj težav ni, ampak mam pa tud sam 12kkm, so pa druge bedarije zarad katerih visim na servisih, so pa res malenkosti ampak vseeno, nov avto kupiš z namenom da vidis servis samo za menjavo olja in to je to..vsaj prva leta.

Če bi mi bilo toliko do visenja na servisih bi kupil kako staro kanto, pa vsaj tu prišparal.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne jun 16, 2013 1:09 pm

maniaxxx je napisal/-a:
tomzzi je napisal/-a:Ja katastrofa. Imam še dobre živce na srečo drugače bi že res gorelo...

Js mam kot veš mazdo, pa ti lahk povem ..tudi to ni več kar je bilo....sicer s samim motorjem za zdaj težav ni, ampak mam pa tud sam 12kkm, so pa druge bedarije zarad katerih visim na servisih, so pa res malenkosti ampak vseeno, nov avto kupiš z namenom da vidis servis samo za menjavo olja in to je to..vsaj prva leta.

Če bi mi bilo toliko do visenja na servisih bi kupil kako staro kanto, pa vsaj tu prišparal.

Saj to. Ne veš več kaj bi kupil, ker je vse isto sranje. Trenutno sem po pravici povedano zmeden in se mi niti ne sanja kaj naredit sedaj. Material za servis imam doma katerega bom mogel kmalu delati.
Potem pa nevem... Menjat. Samo za kaj?

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne jun 16, 2013 1:23 pm

Faaak :huh: :huh:
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica Ne jun 16, 2013 2:09 pm

Menjani deli so original, delal je pooblaščen servis torej mora biti garancija... Če ne naj grejo v 3pm.

Sicer nima veze s tvojim, ampak pred nekaj leti sem od žal pokojne astrologinje Mete Malus kupil dva meseca staro corso 1,2 16V (prevoženih 9km), ki jo je dobila novo kot neko konpenzacijo. Najprej so bile težave z motorjem nato ugotovim, da se barva po spodnjem robu vrat lušči, poka, za robom sploh niso bila barvana. Na Avtotehni so samo kimali in nič naredili, tisti k****n s kupljeno diplomo, ki je prišel na dan odprtih vrat reklamacij ob vrsti, ki je segala do petrolove pumpe se je samo čohal po glavi in bluzil, da je vse po tovarniških normativih. Za vrata kjer niso bila barvana je dejal, da ni potrebe, ker gre za nevidni del :lol:
Pet nas je bilo v vrsti( jaz s corso, meriva-barva, 3x signum-pokanje podvozja, volanska letev) in nihče ni bil deležen priznanja reklamacije. Ker sem imel vsega dosti sem jih direkt poslal v pm, tisti bebec za reklamacije je bil deležen še posebej sočnih in v nekaj dneh prodal avto. Aja pa vrata sem dal komplet barvati na moje stroške.
1992 Fiat Uno 60 SX
1988 Peugeot 205 1.1 GR - Starodobnik
1991 Citroen ZX 1,6i Aura

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Ne jun 16, 2013 5:23 pm

Hja, saj ok, boš menjal in imel mir... boš pa potem nekoda drugega zajebal, ker bo kupil tvoj avto kateri je ''v okvari''. Potem se pa čudimo, ko nekdo uleti na forum in piše v temo ''popravila in okvare''.

Uporabniški avatar
LeQuack
Novinec

Napisal/-a LeQuack Ne jun 16, 2013 5:28 pm

Na servis moraš priti po poteku garancije, potem bodo točno vedeli, kaj je narobe in kaj vse je treba zamenjati. :D

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne jun 16, 2013 5:32 pm

tomzzi je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:

Saj to. Ne veš več kaj bi kupil, ker je vse isto sranje. Trenutno sem po pravici povedano zmeden in se mi niti ne sanja kaj naredit sedaj. Material za servis imam doma katerega bom mogel kmalu delati.
Potem pa nevem... Menjat. Samo za kaj?

Najboljši nasvet bi bil za nekaj kar je že nekaj let na trgu in je preverjeno, nikakor ne kupuj novega modela, raje nekaj po FL

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne jun 16, 2013 5:56 pm

nevermind je napisal/-a:Hja, saj ok, boš menjal in imel mir... boš pa potem nekoda drugega zajebal, ker bo kupil tvoj avto kateri je ''v okvari''. Potem se pa čudimo, ko nekdo uleti na forum in piše v temo ''popravila in okvare''.

To bo potem stvar avtohiše in ne mene. Ko bi vedel koliko časa se že vlečejo popravila... Pa ne bi rekel, da je imel samo en servis opravka z avtom. Bil je na treh pooblaščenih! Na koncu so delal po navodilih madžarov. Torej po navodilih firme direkt.
Menjan je bil pa cel sistem dovoda goriva. Pumpe, cevi, tank, šobe... Pa še kaj. Ampak očitno zdrži pol leta in jovo na novo.
In kaj naj? Letam vsak mesec po servisih če se bo tako nadaljevalo? Odpravit napake pa ne vedo kot je razvidno.
Smo bili lani že pripravljeni na tožbo in smo to tudi povedali.

@LeQuack
Ne poznaš cele zgodbe. Niti je ne bom razlagal. Definitvno pa ni tukaj izogibanje avtohiše/opla slovenije. Ker so že častili zgoraj omenjene dele in delo. Oziroma firma jih je za zdaj.
Garancija na opravljeno delo/dele pa je do konc tega leta. Vsaj morala bi biti garancija 1 leto se mi zdi?

Uporabniški avatar
emozul
Poznavalec foruma

Napisal/-a emozul Če jun 20, 2013 3:48 pm

Tomzzi res ima smolo.
Samo kaj pa potem praviš na tole
http://www.avtomobilizem.com/novice/ope ... 7-06-2013/

Jaz kar ne verjamem, pa še sam jo imam in vem, da ni tako dobra kot piše zgoraj!

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Če jun 20, 2013 9:07 pm

emozul je napisal/-a:Tomzzi res ima smolo.
Samo kaj pa potem praviš na tole
http://www.avtomobilizem.com/novice/ope ... 7-06-2013/

Jaz kar ne verjamem, pa še sam jo imam in vem, da ni tako dobra kot piše zgoraj!

Ja res... Zdaj ga imam vrh glave. Danes popoldne je zopet vrglo v rezervni. Ista zgodba. Videa ne bom dajal, ker je brezveze. Isto kot je bilo.
Zdaj ali je bilo naključje ali je pomagalo... Ko je laufal po treh cilindrih in bil v rezervnem sem se "igral" okrog nastavitev klime. In jo izklopil.
Par sekund zatem se je umirilo. Obrati niso več skakali tako močno (so pa še malenkost). Le na cca 900-1000 rpm je laufal na mestu.
Najbrž naključje.
V glavnem zdaj bomo verjetno zopet zahteval popravilo. Tokrat bolj temeljito. Ali pa zamenjavo motorja/avtomobila. Dosti zajebancije je bilo.

Tem testom in raznoraznim statistikam se pa itak ni za zanest.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Pe jun 21, 2013 2:39 pm

Temo lahko zaklenete! Oziroma zahtevam zaklep teme! Do nadaljnega.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe jun 21, 2013 11:21 pm

tomzzi je napisal/-a:Temo lahko zaklenete! Oziroma zahtevam zaklep teme! Do nadaljnega.

Ko boš naslednjič "zahteval", bo rezultat morda drugačen...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov