Peuggeott je napisal/-a:Zakaj noče nihče svetovat kaj naj menja sodelavec da bo nehalo reglanje? Jaz sem mu svetoval da bo najlažje odpravil zvok če avto proda, pa ga noče. Ljubav na prvi pogled.
Peuggeott je napisal/-a:Zakaj noče nihče svetovat kaj naj menja sodelavec da bo nehalo reglanje? Jaz sem mu svetoval da bo najlažje odpravil zvok če avto proda, pa ga noče. Ljubav na prvi pogled.
ddejc je napisal/-a:Peuggeott je napisal/-a:Zakaj noče nihče svetovat kaj naj menja sodelavec da bo nehalo reglanje? Jaz sem mu svetoval da bo najlažje odpravil zvok če avto proda, pa ga noče. Ljubav na prvi pogled.
Nisem nikjer zasledil, da se išče nasvet. Če mu regla samo hladen ob zagonu in po nekaj sekundah utihne je lahko vzrok obrabljen dročnik črpalke goriva. Stane cca 35-37€, naredi pa lahko ogromno sranja.
Doma imamo 1.2 tsi 90ks polota. Vožen samo na kratke relacije (13k km v dveh letih). Do sedah dva redna servisa in en izreden zaradi zgoraj omenjenga dročnika, sicer dela BP.
O dročniku črpalke goriva si lahko marsikaj prebereš tudi na audi forumu v temi o tfsi-ju.
domi1234 je napisal/-a:Lep pozdrav
Ima kdo probleme z novim motorjem ea 211 serija 1.2 tsi 105km l.2014..
Motor pri prostem teku rahlo ropota oz. se čuje kot bi nekaj rahlo tolklo ob kovino..
Ni pri vestgatu štangica ki se je odpravljala napaka z podlozko..Na servisu tak nč ne čujejo..
Pojavil pa se je pri 16000.. zvok pa prihaja pomojem od turbine samo ni zelo glasen..
domi1234 je napisal/-a:reglja kot roputulica...samo ko daš malo gas to ropotanje izgine kopa se prosti tek umiri pa se spet sliši
ModraW je napisal/-a:malo hitro se mi zdi da so menjali ketno, ne vem pa zakaj dajejo podložko
Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov