pskoda je napisal/-a:Zato, ker je 99% fotmašev fouš vw ker dela pizdarije avte pa prodaja za med
DePalmo je napisal/-a:Opciji sta bili Kia Ceed ali Peugeot 308. In ker je slednji bil malce čez proračun (poleg ogabnega touch screena za vse notranje komande! D
DePalmo je napisal/-a:Niso pa to dovršeni avti in kvaliteta pač šepa pri vseh. Tudi pri "das auto", oz. tam še bolj.
polako je napisal/-a:DePalmo je napisal/-a:Opciji sta bili Kia Ceed ali Peugeot 308. In ker je slednji bil malce čez proračun (poleg ogabnega touch screena za vse notranje komande! D
kakšni sta bili ponudbi za ta dva avtomobila? če ni skrivnost
Firediver je napisal/-a:Jaz se tolažim, da mi niti ne znese kupiti tovrstne nemške kvalitete. Sem že s cenejšimi modeli drugih znamk zelo zadovoljen.
void je napisal/-a:Firediver je napisal/-a:Jaz se tolažim, da mi niti ne znese kupiti tovrstne nemške kvalitete. Sem že s cenejšimi modeli drugih znamk zelo zadovoljen.
word!Jaz sploh ne rabim kupovat das auto, ker sem čisto zadovljen že z njegovimi low budget konkurentih
Mislim da majo večjo dilemo kupci nemških avtomobilov, še posebej ko je treba šraufat -> Ali se je splačalo preplačat par jurjov preplačat za ta j***a?
DePalmo je napisal/-a:Se ne tolažim, tak je. Danes pač ni več avta ki bi delal in nebi bilo z njim nič narobe. Ali pač?polako je napisal/-a:DePalmo je napisal/-a:Opciji sta bili Kia Ceed ali Peugeot 308. In ker je slednji bil malce čez proračun (poleg ogabnega touch screena za vse notranje komande! D
kakšni sta bili ponudbi za ta dva avtomobila? če ni skrivnost
Točnih številk ne vem več, približno pa 17.000 za Ceeda, 308 20.000, oba srednji rang opreme oz. pač ne polna in ne osnovna. Gledal sem pa iz zaloge ker če bi po moje sestavljal po ceniku, bi Ceed prišel okoli 24.000, 308 pa sploh nisem gledal.
To so ceni za gotovino, nobenega lizinga ali kaj podobnega, tam pač prištej še par tisočakov. In ja tudi pri Kii, oba financiranja podražita avto za okoli 3.500 EUR, tudi slavno "brezobrestno".
sveža primerjava podjetja Eurotax pravi, da ima na nemškem trgu (!) kia ceed 1,0 T-GDI po treh letih ali 50 tisoč prevoženih kilometrih s 63,3 odstotka najboljšo projekcijo ohranjanja vrednosti novega vozila v svojem C segmentu - da, celo boljšo od golfa.
ban je napisal/-a:Eno je projekcija drugo je pa realnost.
Po forumu brska: trs in 8 gostov