Sem sele po 1 letu znorel. Ja sedaj mi ga popravljajo zastonj in cez 8 mesecev?? Kaj bo potem ??
krucymucy je napisal/-a:najprej se resi vlage v avtu. tudi meni zmrzujejo sipe znotraj in se rosijo ce imam cel poden moker, da voda kar stoji po tepihih.
in ja tudi meni ne dela kompresor klime pod +3°C, tako kot ne dela pri nobenem drugem avtu.
Primoz_86 je napisal/-a:Danes je sosedu med vožnjo odpadlo ogledalo na 2 leti starem citroenu C3. Še dolgo je zdržalo. Pri našem je odpadlo že nekaj mesecev po nakupu.
Težko je verjeti kakšno sranje so novejši citroeni
Strokovnjak je napisal/-a:Primoz_86 je napisal/-a:Danes je sosedu med vožnjo odpadlo ogledalo na 2 leti starem citroenu C3. Še dolgo je zdržalo. Pri našem je odpadlo že nekaj mesecev po nakupu.
To je Citroenovo "pametno ogledalo". Če ga ne uporabljaš odpade in pripomore k zmanjšanju teže vozila.
Strokovnjak je napisal/-a:Primoz_86 je napisal/-a:Danes je sosedu med vožnjo odpadlo ogledalo na 2 leti starem citroenu C3. Še dolgo je zdržalo. Pri našem je odpadlo že nekaj mesecev po nakupu.
To je Citroenovo "pametno ogledalo". Če ga ne uporabljaš odpade in pripomore k zmanjšanju teže vozila.
XTR je napisal/-a:Če ima kdo pri roki včerajšnji Direkt, bi prosil če mi lahko pošlje tisti del poskeniran ali pa slikan, na PM. Ali pa če ga prilepi tukaj. Me zanima če so bile podobne napake, ter kaj me lahko še doleti.
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 9 gostov