eld0 je napisal/-a:vprašanje. Zna mogoče nafta biti kriva za napake turbin lagune, passata...?
slovenskisin je napisal/-a:A sm kje reku da so kitajci in korejci ISTO SRANJE???? NE! Sam reku sm, da neb mel ne korejca ne kitajca. Pač osebno se mi ne dopadejo. A nima dost korejcev japonske mašine notr?
Od kdaj so američani merilo kakovosti? To kar oni vozjo, mora bit pa res kakovostno...vsi kupujmo tisto kar je Ameriki všečno!
Energetik81 je napisal/-a:Evo zdle sem šel za štos konfigurirat 3 primerljive avte v recimo istem rangu: I30, Megane in Golf. Vzel sem skoraj podobne motorje in opremo, po velikosti so primerljivi, 5 vrat.
Dobil sem naslednje cene:
I30: cca. 13.000€
Megane: cca. 15.500€
Golf: cca. 18.000€
Jest ne vem, če se pogleda še indekse zanesljivosti je meni izbira logična... Ljudje se zgleda res odločajo pri nakupih čustveno in ne racionalno..
No, pa zdej smo off-topic, tema je o zanesljivosti avtov.
FBR je napisal/-a:eld0 je napisal/-a:vprašanje. Zna mogoče nafta biti kriva za napake turbin lagune, passata...?
@gepl83: Ne klaftej kar neki v tri dni če nimaš pojma.
Po mojih do zdaj zbranih podatkih, naj bi bil največji problem, da turbina ni bila dovolj mazana (Laguna). Turbina pa najbrš ni slaba, ker še nisem slišal, da bi bil Garrett tolk švoh.
zlabon je napisal/-a:ne more nič pomagati če aksa dobi luft zaradi slabega mazanja.
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov