FRIXION je napisal/-a:...mene pa zanima, če ima kdo kako izkušnjo s Pro_ceedom 1.6 bencinarjem.
Dizel me nekako ne navdušuje preveč, avto sam sem pa že vozil in je povsem BP...no ja moti me edino display na radiu in računalniku..mi je preveč cenen..lepši bi bil tak kot ga ima npr. novi Bravo...ampak to je vendarle že dlakocepstvo.
simply je napisal/-a:Podobno izkušnjo imam sam. Po občutku avto nima 109 KM ampak okoli 80 KM.
Drugače pa se mi ne zdi prešibak. Pač osnovni motor. Probaj 1.6 z 115KM v Insignii.
bobsaap je napisal/-a:Pred časom sem spraševal po Grande Puntu, sedaj pa mi j v oči (ožji izbor) padel tudi Ceed.
Zanima me kaj boste rekli za primerjavo teh dveh avtomobilov?
Gledam pa model 1.4, 80kw, LX Open,...
Mnogo je bilo povedanega o dizlih zelo malo pa o bencinarjih? Kakšna je kaj poraba? Je servis pri bencinarjih tudi tako drag (čez 200€)? Kakšne so te mašine 1.4, so OK, al imajo težave? Zanima me kateri model je treba vzeti, da bi bila v avtu avtomatska klima,... al je možno to dobit s kakim doplačilom?
Hvaležen bom vsem odgovorom, ki mi bojo pomagali pri mojih odločitvah,...
Lp
simply je napisal/-a:Podobno izkušnjo imam sam. Po občutku avto nima 109 KM ampak okoli 80 KM.
graal je napisal/-a:Kot sem opazil, vsaj na zadnjih dveh straneh, se noben ni spotaknil ob zavore oz. abs, te kie. Prva negativna stvar, ki sem jo na testni vožnji opazil so prav zavore. Ustavljanje iz 120 na 0km/h se mi je zdel pravi mission imposiblle. Prav tako me je razočaralo "zaviranje v sili", bremza do daske, avto pa še kar gre in to sem opazil na vseh ceedih - pro-ceedih ki sem jih vozil. Pravtako me je razočaral navor v nizkih obratih. Proti verčim bencinarjem, 1.4 - 1.6, ki sem jih vozil, je ta avto v nizkih obratih dobesedno nepremičnina.
Kakšne izkušnje pa imate ostali glede tega?
lp, Aleš.
bobsaap je napisal/-a:Pred časom sem spraševal po Grande Puntu, sedaj pa mi j v oči (ožji izbor) padel tudi Ceed.
Zanima me kaj boste rekli za primerjavo teh dveh avtomobilov?
Gledam pa model 1.4, 80kw, LX Open,...
Mnogo je bilo povedanega o dizlih zelo malo pa o bencinarjih? Kakšna je kaj poraba? Je servis pri bencinarjih tudi tako drag (čez 200€)? Kakšne so te mašine 1.4, so OK, al imajo težave? Zanima me kateri model je treba vzeti, da bi bila v avtu avtomatska klima,... al je možno to dobit s kakim doplačilom?
Hvaležen bom vsem odgovorom, ki mi bojo pomagali pri mojih odločitvah,...
Lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 30 gostov