Na žalost je 90% pooblaščenih serviserjev nezanesljivih.
Imel sem fiat bravota 96' in sem ga vozil na autocommerce ljubljana. Ko sem dobil avto nazaj je bil bolj uničen, kot takrat, ko sem ga pripeljal. Potem sem zamenjal serviserja in šel v domžale k Veitu. Nekaj let je bilo še v redu, čez nekaj časa sem kupil pri njih novega puntota, potem so se pa tudi oni poslabšali in me ne vidijo več, pa če mi šenkajo avto. in eni in drugi.
zadnjič sem prodal peugeota 206. vsako leto je bil servisiran v avtohiši vič. po 4 dnevih novi lastnici avto crkne. nek privat mehanik pogleda v mašino in pogleda vse njihove račune. računali so 4 svečke, zamenjali 2, računali cel auspuh in zamenjali samo lonec itd. takega je pol motorja. Jaz se na motorje in take zadeve ne spoznam in me lahko vsako budalo nategne. znam sicer tankat, preverit olje, dolit vitrex in zamenjat brisalce. tukaj se moje znanje konča. In niti nimam potrebe niti želje po tem, da bi znal kaj več.
Kolega so nategnili na A.C. Kondor v BTC-ju, ko je en dan pred servisom zamenjal olje, na računu pa je pisalo, da so ga tudi oni zamenjali. Hvala bogu, da je pogledal račun.
Star fotr je imel podoben primer pri Toyoti Lovše.
Tako, da jaz ne zaupam več pooblaščenim serviserjem pod nobenim pogojem. Ker so to velike firme jim dol visi, če izgubijo stranko.
Zdaj pa sem našel dobrega mehanika v Mostah za Hoferjem in lahko samo rečem, da sem zadovoljen. Poceni, dokaj hitro in zanesljivo
To temo pa sem pogledal predvsem zato, ker imam namen kupit Kio in me je informativno zanimalo, kako zanesljive so njihove 7 letne garancije.