Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Sr apr 01, 2009 1:38 pm

Ker zgleda da imaš veliko problemov z tem Jeepom, ga vsaj dobro izkoristi in se zapel z polnim gasom v salon, pa reči da se nisi moral ustavti ker ti niso poštimali tako kot bi morali

Pa se naj je..jo.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr apr 01, 2009 3:00 pm

mihaing je napisal/-a:Ker zgleda da imaš veliko problemov z tem Jeepom, ga vsaj dobro izkoristi in se zapel z polnim gasom v salon, pa reči da se nisi moral ustavti ker ti niso poštimali tako kot bi morali

Pa se naj je..jo.

Hehe :) Jeep je kot mali otrok....čim hitro malo pozabiš na njega te hitro spomni, da te še vedno potrebuje...:)

RockyEffE toplo ti priporočam da najdeš enga popoldanca, ki se bo ornk potrudu....saj s tem servisom očitno ni nič dobrega. Enega maš v Mozirju, ga osebno poznam in majster pa pol kar se jeepov tiče. Čeprav se sliši mogoče daleč....ampak verjemi da se splača.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

RockyEffE
Nov uporabnik

Napisal/-a RockyEffE Če apr 02, 2009 7:03 am

Urejeno.
Zadnjič spremenil RockyEffE, dne Po apr 20, 2009 10:46 am, skupaj popravljeno 1 krat.

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Če apr 02, 2009 8:39 am

Pa saj niste normalni, se sprašujem, če je to vse skupaj sploh res :roll:
Pa tisti servis pa avto pa vse skupaj bi poslal nekam v tri krasne.
Sej to dejansko avta potem sploh nimaš, samo plačuješ zavarovanje, koristit ga ne moreš, zgublja vrednost, skrbi pa imaš z njim, kot s kakim bolanim otrokom.
Pusti že zahudiča ta servis ali pa avto pošlji nekam, da ga nikol več ne boš videl. To je pa višek vseh viškov.

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Če apr 02, 2009 8:56 am

zarad takih servisov pridejo potem dolocene znamke avtomobilov na slab glas...

Skorpjon
Nov uporabnik

Napisal/-a Skorpjon Če apr 02, 2009 10:27 am

Ti pa mas jeklene zivce jez bi ze zdavnej znoru.

Uporabniški avatar
tdk
Novinec

Napisal/-a tdk Če apr 02, 2009 10:44 am

Ko clovek to bere se zdi kot znanstvena fantastika in ne problem cloveka,ki se hoce v miru voziti s svojim avtom.
Zivce imas jeklene...ne diamantne,da lahko mirno prenasas te umotvore s tega servisa;jaz osebno bi popizdil in nekomu razbil gobec na tem servisu....ceprav s tem nebi nic resil,bi si pa olajsal dušo.

lp tdk

p.s.Kot je en pred mano napisal...daj kasko zavarovat avto,najdi kaskaderja,ki si upa pa se naj z avtom zabije v salon tega podjetja;pa prej brezme porihtajta ce bo preiskava primera...nekomu se bo zdelo primitivno...toda,ali ni cela zgodba in servis primitiven??

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Če apr 02, 2009 11:15 am

Mislim da je RockyEffE-ja glavna živčnost minila že po 14 dneh... in zdej le še z zanimanjem opazuje kje ima KMAG dno... ko bo čez par mesecev konc, lahko pa to odisejado strne v kaki knjigi :P
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
mastr1
Novinec

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a mastr1 Če apr 02, 2009 8:10 pm

Jaz bi jih tožil do amena, ker je prav očitno, da te v glavo jebejo na suho. Da so lahko ljudje tako nesposobni....Kam gre ta svet? :roll:
Danes je težko biti glup-je prevelika konkurenca!!

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Če apr 02, 2009 8:36 pm

a kilometri na števcu se nabirajo? :D

Uporabniški avatar
smajli
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a smajli Ne apr 26, 2009 4:26 pm

je že kaj novega? :pop:
I never forget a pussy... cat
Slika

Uporabniški avatar
Pioneer
Nov uporabnik

Re: Neodgovorno ravnanje servisa KMAG v Kromberku (Nova Gori

Napisal/-a Pioneer Če apr 19, 2012 2:12 pm

Na žalost je 90% pooblaščenih serviserjev nezanesljivih.
Imel sem fiat bravota 96' in sem ga vozil na autocommerce ljubljana. Ko sem dobil avto nazaj je bil bolj uničen, kot takrat, ko sem ga pripeljal. Potem sem zamenjal serviserja in šel v domžale k Veitu. Nekaj let je bilo še v redu, čez nekaj časa sem kupil pri njih novega puntota, potem so se pa tudi oni poslabšali in me ne vidijo več, pa če mi šenkajo avto. in eni in drugi.
zadnjič sem prodal peugeota 206. vsako leto je bil servisiran v avtohiši vič. po 4 dnevih novi lastnici avto crkne. nek privat mehanik pogleda v mašino in pogleda vse njihove račune. računali so 4 svečke, zamenjali 2, računali cel auspuh in zamenjali samo lonec itd. takega je pol motorja. Jaz se na motorje in take zadeve ne spoznam in me lahko vsako budalo nategne. znam sicer tankat, preverit olje, dolit vitrex in zamenjat brisalce. tukaj se moje znanje konča. In niti nimam potrebe niti želje po tem, da bi znal kaj več.
Kolega so nategnili na A.C. Kondor v BTC-ju, ko je en dan pred servisom zamenjal olje, na računu pa je pisalo, da so ga tudi oni zamenjali. Hvala bogu, da je pogledal račun.
Star fotr je imel podoben primer pri Toyoti Lovše.
Tako, da jaz ne zaupam več pooblaščenim serviserjem pod nobenim pogojem. Ker so to velike firme jim dol visi, če izgubijo stranko.
Zdaj pa sem našel dobrega mehanika v Mostah za Hoferjem in lahko samo rečem, da sem zadovoljen. Poceni, dokaj hitro in zanesljivo :)

To temo pa sem pogledal predvsem zato, ker imam namen kupit Kio in me je informativno zanimalo, kako zanesljive so njihove 7 letne garancije. :?

adomij
Nov uporabnik

Re: Neodgovorno ravnanje servisa KMAG v Kromberku (Nova Gori

Napisal/-a adomij Če maj 10, 2012 3:52 pm

Jaz se tudi strinjam to so izmečki, da ni večjih. Jst jim praga več ne prestopim tam pa se mi j**e za tisto 7 letno garancijo. Ker je bilo z njo samo več stroškov. Eno napakco pa odpravljajo toliko časa, da se moraš do njih zapelat 10x (ko bi vsaj potne stroške potem vrnil če so tako nesposobni).
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov