Pozdravljeni,
Včeraj sem pregledal obvolansko ključavnco...našel dve konektorja, ki gresta v eno malo večjo škatlico, jo raztavil, našel notern neko vezje...ga malo pošprical s kontakt sprejem...spucal rjo in volk stran...in potem je tudi štarter začel delat na ključ. To pomeni, da sedaj avto tudi vžiga lepo.
Montiral sem luči...na srečo tudi delajo.
Žmigavci ne delajo

. Imam občutek, da je šel rele, zaradi tega ker varovalka je cela...pa se sploh ne sliši klketanja, ki se ga drugače sliši pr žmigavcih. Vseeno sem šel na eno testno vožnjo...
Avto se pelje...še kar (upoštevaje dejstvo, da je bil potopljen).
Servo volan dela, bremze delajo enako kot prej...ročna primer še bolj sunkovito...mal me skrbi, ker se me vožnjo kr mal sliši eno tako "ruženje"...niti nimam občutek, da bi bili ležaji (niti nisem tako hitro)...bolj sem imel občutek, kot da bi v zadnjem bobnu, tam kjer je ročna nekaj drsalo.
Je pa res, da zdej ni nobene izolacije v avtu...vse kar sem dal noter je vozniški sedež.
Zanimivo je tudi to, koliko časa se sedeži sušijo. Kljub temu, da so bili sedeži na soncu, pa potem skor na toplem v hiši...je sicer izgledal povsem suh, vendar ko sem nekaj časa sedel na njem se je izkazalo, da je mokr.
Torej...malo me skrbi zdej elektronika...predvsem števci.
Ko sem jih prvič priklopil..je dejansko delalo skoraj vse razden števca kilometrov...vse lučke so se prižgale. Predvčerajšnjim je delal števec obratov, števec nivoju bencina.
Včeraj ni delalo nič: ne osvetlitev, ne števec obratov...edino kar je delalo je bila lučka za airbag.
Mogoče imaste kakšno idejo, kje bi iskal vzrok? Pa za žmigavce bi bil tudi vesel kakšnega predloga.
Aja pa še to, pred dnevi me je skrbelo, da elektrika ne pride do radia...včeraj sem z voltmetrom premeril in ugotovil, da pride elektrika...očitno je tudi tisti drugi radio, za katerega sem mislil, da dela, očitno ne dela.