xandrej je napisal/-a:Ne odkupujejo citroenov od letnika 2002 dalje... Pa ti si pa res na hece...
Oni ti bojo peljali avto v ljubljano. Ti si z lune po moje...
Daj serješ človek in to na kvadrat... Pa brez zamere to smrdi na koren vse kar pišeš...
xandrej je napisal/-a:Ni pošteno ker napizduje pa fertik... Mislim kake izjave? Da ne jemljejo citroenov od letnika 2002 v prodajo pa da bi oni nnjemu peljali avto na drug servis pa take daj ga srat. Smrdi tukaj smrdi pa še enkrat smrdi... Sam bog ve kako je to blo vseskup v resnici...
Pa brez zamere...
afric je napisal/-a:Kdo je glasnejsi!, tu ni dvoma kdo je glasnejsi ker tisti ki je zadovoljen ne komentira. Vsekakor sem bil sam zelo naudusen nad citroeni se posebej po besedah ki so mi jih drugi rekli ces da je super in TIP TOP.
Saj tudi gospod v Direktu je napisal da ima ze 40 let citroene, pac in to je dejstvo da citroeni novejsi od leta 2002 niso vec zanesljivi, kot tudi vecina drugih vozil.
Povem vam pa se eno malenkost, ocitno z citroeni res nekaj ne stima ker ga nobeha hisa noce odkupiti. Vse odgovorijo da citroenov novejsih od 2002 ne odkupujejo.
enzospotenzo je napisal/-a:afric je napisal/-a:Kdo je glasnejsi!, tu ni dvoma kdo je glasnejsi ker tisti ki je zadovoljen ne komentira. Vsekakor sem bil sam zelo naudusen nad citroeni se posebej po besedah ki so mi jih drugi rekli ces da je super in TIP TOP.
Saj tudi gospod v Direktu je napisal da ima ze 40 let citroene, pac in to je dejstvo da citroeni novejsi od leta 2002 niso vec zanesljivi, kot tudi vecina drugih vozil.
Povem vam pa se eno malenkost, ocitno z citroeni res nekaj ne stima ker ga nobeha hisa noce odkupiti. Vse odgovorijo da citroenov novejsih od 2002 ne odkupujejo.
HA, HA, HA
Ampak tole si si pa zmislu, si pa humorist morm rečt....
Primoz_86 je napisal/-a:Pri našem C3-ju sicer ni večjih težav, razen odpadlega ogledala, občasnega samodejnega prižiganja brisalcev in cviljenja v ovinkih. Aja, avto noče vžgat, če prej ne izklopiš klimepa menjalnik se zatika. Sopotnikovega ogledala se tudi ne da naštimat da bi videl nazaj brez da bi se sklonil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov