ban je napisal/-a:Ma jst bi dal za golfa tud par jurjev več ker vem da je tolk vreden!
A da je? Jaz bi dal par jurjev več za A3, za Golfa pa ne.
ban je napisal/-a:Ma jst bi dal za golfa tud par jurjev več ker vem da je tolk vreden!
xxl je napisal/-a:Če pa eni ne razumejo,da obstajajo ljudje,ki Golfa nočejo s razlogom,samo tistemu,ki ga kuje v zvezde to nikakor ni jasno,če pa je to superduper vozilo...
DePalmo je napisal/-a:Problem nastane ker se v čisto vsaki temi, povdarjam še enkrat, v čisto vsaki temi začne VW proti vsem ostalim, kot da je nadavto in se ga primerja z vsem. To mi gre že na kozlanje.
No, jaz sem tudi eden izmed tistih ki ga nebi kupil. Zame je precenjen, premalo ponuja za tak denar, ima take napake katere se "das avtu" nebi smele dogajat sploh niti v sanjah, še najbolj poglavit razlog pa je da je preveč povprečen. S tem mislim da se ga vidi povsod, imam raje bolj posebne avte ki jih ne srečaš kar tako. No, to je moje mnenje in mi ga noben nebo spremenil, niti testne vožnje, niti raznorazni izračuni kjer se bo dokazalo da je pol cenejši od vseh ostalih avtov, niti če mi ga kdo šenka, ga prec dam naprej.
xxl je napisal/-a:DePalmo je napisal/-a:Problem nastane ker se v čisto vsaki temi, povdarjam še enkrat, v čisto vsaki temi začne VW proti vsem ostalim, kot da je nadavto in se ga primerja z vsem. To mi gre že na kozlanje.
Kot pravim,enim to nikakor ni jasno
For je napisal/-a:Ma malo ste občutljivi vi VW-ovci![]()
....mi ki ga ne maramo pa veseli ko vidimo da je nezanesljiv.![]()
Preveč osebno jemljete te kritike. Najbrž zato ker ste preveč zvesti znamki. Razumem....jaz sem tudi bil kar 13 let v tem filmu.![]()
...pač debatiramo, pomebno je da ostanemo na nekem nivoju brez žaljivk.
~toMmy~ je napisal/-a:...vprašanja/nasveti ipd. itak laufajo preko zasebnih sporočil, ker se drugače ne da izognit idiotskim OFF-om.
sašo5 je napisal/-a:Jojtud ti se v vsaki temi vpikneš, sploh če nekdo nekaj čez VW napiše....
Toniju bo pa prej ko slej še zal, ker ni mk7 kupil![]()
PS Toni, mene resnično veseli, da si zadovoljen itak da smo si različni in ne moremo vsi ene znamke vozit......številke o prodaji iz meseca v mesec iz leta v leto in to že kr nekaj desetletij pa govorijo svoje > kdo dojame, dojame, kdo ne pač ne - meni je že dolgo vse jasno
~toMmy~ je napisal/-a:Tomi, Tomo, Tomaž, ne Toni!
~toMmy~ je napisal/-a:
oz. pljuvanje po ostalih znamkah, se pravi tudi v tvoje, včasih rahlo nerealne, poste.![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov