Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Locher
Uporabnik

Re: Golf 7 napake

Napisal/-a Locher To maj 19, 2015 11:58 am

ban je napisal/-a:Ma jst bi dal za golfa tud par jurjev več ker vem da je tolk vreden!

A da je? Jaz bi dal par jurjev več za A3, za Golfa pa ne.

pohecfan
Nov uporabnik

Napisal/-a pohecfan To maj 19, 2015 12:50 pm

jaz bi dal pa za 308 :noro :noro

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To maj 19, 2015 1:16 pm

xxl je napisal/-a:Če pa eni ne razumejo,da obstajajo ljudje,ki Golfa nočejo s razlogom,samo tistemu,ki ga kuje v zvezde to nikakor ni jasno,če pa je to superduper vozilo... :roll:

Ma daj prosim te lepo, premisli, kdo česa ne razume! V skoraj vsako temo se uspe vrinit anti VW drkfest, pa nima veze a je dejansko govora o VW-ju al o vlažilnih robčkih, kot da vam kdo vsiljuje te kur.... VW-je, vsi obremenjeni z njimi do amena! Meni se recimo zdi nesmiselno dat toliko denarja za A3, A, serijo 1, pa mi na kraj pameti ne pade, da bi vsakemu, ki si ga kupi oz. mu je všeč, sral po glavi. Marsikaterega avta ne bi nikoli kupil, ker mi iz izkušenj (ne samo gledanja na sosedovo dvorišče čez žaluzije) enostavno ne ustreza, pa mi res dol visi, kdo in zakaj si ga kupi, njegova stvar, še predlagam ga komu, če se mi zdi, da bi mu ustrezal!

En uporabnik je zadovoljen s 308-ko, pa je to takoj bistveno bolj zanesljiv avto od Golfa (raje ne bi o svojih izkušnjah z novim Pežojem, me je kar strah, kaj bo dalje), drug napiše, da jih več nima težav z Golfom in ga takoj napadete. WTF, a smo v vrtcu?

"Precenjenost" Golfa sem večkrat "ovrgel" s preprostimi izračuni, ker pač nakupna cena ni vse in vam vsakič zmanjka argumentov, ampak vedno znova pišete iste bedarije. Zanimivo, da je pa Leon, ekonomična različica Golfa z nekaj manj opreme in slabšimi materiali, čisto sprejemljiv. Kje je tu logika? Ne more bit cena ista...

Še najbolj smešno je pa, ko se zagreti nasprotniki le ustavijo v VW-jem salonu in pogledajo še kaj drugega kot polno ceno iz uradnega cenika, pa ga na koncu še kupijo...

Ampak glavno da se na tem forumu vsi neumorno ubadajo s to znamko, kot da je neposredno vpletena v njihov obstoj! Čisto vsakič, ko zagledate sosedovega Golfa pa res ni treba it žolč stresat na a.com, če ste že tako čustveno navezani na to znamko...
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Grosuplja

Napisal/-a DePalmo To maj 19, 2015 1:23 pm

Problem nastane ker se v čisto vsaki temi, povdarjam še enkrat, v čisto vsaki temi začne VW proti vsem ostalim, kot da je nadavto in se ga primerja z vsem. To mi gre že na kozlanje.

No, jaz sem tudi eden izmed tistih ki ga nebi kupil. Zame je precenjen, premalo ponuja za tak denar, ima take napake katere se "das avtu" nebi smele dogajat sploh niti v sanjah, še najbolj poglavit razlog pa je da je preveč povprečen. S tem mislim da se ga vidi povsod, imam raje bolj posebne avte ki jih ne srečaš kar tako. No, to je moje mnenje in mi ga noben nebo spremenil, niti testne vožnje, niti raznorazni izračuni kjer se bo dokazalo da je pol cenejši od vseh ostalih avtov, niti če mi ga kdo šenka, ga prec dam naprej.

Uporabniški avatar
Locher
Uporabnik

Napisal/-a Locher To maj 19, 2015 1:34 pm

Zadnje par let ga vozim kar veliko in ne morem reči, da je slab avto, ampak veliko raje se pa vsedem v Focusa in C4. Je verjetno tudi edini avto, za katerega me je neznanec na parkingu vprašal, če ga prodam, ker izgleda lep. WTF?!

Uporabniški avatar
xxl
Mojster foruma

Napisal/-a xxl To maj 19, 2015 1:50 pm

DePalmo je napisal/-a:Problem nastane ker se v čisto vsaki temi, povdarjam še enkrat, v čisto vsaki temi začne VW proti vsem ostalim, kot da je nadavto in se ga primerja z vsem. To mi gre že na kozlanje.

No, jaz sem tudi eden izmed tistih ki ga nebi kupil. Zame je precenjen, premalo ponuja za tak denar, ima take napake katere se "das avtu" nebi smele dogajat sploh niti v sanjah, še najbolj poglavit razlog pa je da je preveč povprečen. S tem mislim da se ga vidi povsod, imam raje bolj posebne avte ki jih ne srečaš kar tako. No, to je moje mnenje in mi ga noben nebo spremenil, niti testne vožnje, niti raznorazni izračuni kjer se bo dokazalo da je pol cenejši od vseh ostalih avtov, niti če mi ga kdo šenka, ga prec dam naprej.

Kot pravim,enim to nikakor ni jasno :roll:
Alfa v srcu,upam,da še kdaj v moji garaži.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS To maj 19, 2015 2:10 pm

xxl je napisal/-a:
DePalmo je napisal/-a:Problem nastane ker se v čisto vsaki temi, povdarjam še enkrat, v čisto vsaki temi začne VW proti vsem ostalim, kot da je nadavto in se ga primerja z vsem. To mi gre že na kozlanje.

Kot pravim,enim to nikakor ni jasno :roll:

To je že res, bi se pa jaz vprašal kdo vedno znova začne take debate, ponavadi tisti, ki ne vozijo ne VW ne "ostalo". Samo da je kregarija, tipično slovensko :roll:
Zato jaz tale forum skoraj tudi berem ne več.

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For To maj 19, 2015 3:55 pm

Ma Golf 7 je v redu avto. Meni je drugač všeč. Petka in šestka mi nista nikoli bila.

Moti pa le to da "se ima za nekaj posebnega" + odnos zastopnika ko je treba garancijo uveljavljat.
Tisti ki smo to dali skozi vemo da je to nadležno.

Meni se je zaradi slabih izkušenj Golf čisto zameril. Po testni vožnji sedemke pa sem skoraj da pozabil na slabe izkušnje in že malo razmišljal o nakupu.

V bistvu zaradi takšnih stvari privoščim golfu slabo reklamo.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ To maj 19, 2015 4:09 pm

Vztrajate pri enih in istih neumnostih! Začne se vse ostalo proti VW-ju in ne obratno! Če nočete VW-ja v vsaki temi, ga nehajte omenjat!

Že ta tema je lep dokaz, kdo dela sranje! V temi o VW-ju pišete OFF o tem, da vam gre na živce omenjanje VW-ja po vseh temah!!! WHAT THE f***???!!! En bolj fuknjen od drugega, drugače si res ne znam razlagat...
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For To maj 19, 2015 5:08 pm

Ma malo ste občutljivi vi VW-ovci :mrgreen:
....mi ki ga ne maramo pa veseli ko vidimo da je nezanesljiv. ;)

Preveč osebno jemljete te kritike. Najbrž zato ker ste preveč zvesti znamki. Razumem....jaz sem tudi bil kar 13 let v tem filmu. ;)

...pač debatiramo, pomebno je da ostanemo na nekem nivoju brez žaljivk. :)

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr maj 20, 2015 8:46 am

Glede na to, da je vsak svojega denarja kovač, naj si vsak kupi tisto kar mu paše, naj bo to golf ali pa lada.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Sr maj 20, 2015 12:20 pm

To je masovno proizvodnja (tekoči trak) in ni hudič, da ne bi kateri od njih kaj zajebaval, škripal,... drugo je serijska napaka in tudi vsi avti so dobri oz vse je pogojeno z ceno. Drugače pa kot je @ban napisal vsak je svojega denarja kovač ;)
Lp

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Sr maj 20, 2015 12:56 pm

For je napisal/-a:Ma malo ste občutljivi vi VW-ovci :mrgreen:
....mi ki ga ne maramo pa veseli ko vidimo da je nezanesljiv. ;)

Preveč osebno jemljete te kritike. Najbrž zato ker ste preveč zvesti znamki. Razumem....jaz sem tudi bil kar 13 let v tem filmu. ;)

...pač debatiramo, pomebno je da ostanemo na nekem nivoju brez žaljivk. :)

Že dolgo vse skupaj ni na nivoju! Ne vem, kaj za vraga ima to z zvestobo znamki i, kaj je tu osebnega, če nas moti, da eni in isti zaserete vsako temo s svojim jamranjem glede VW-ja in se potem pritožujete, ker je zasrana! Prosim razloži mi, kako lahko brez žaljivk označim nekoga, ki jamra čez druge, da mu gre na kozlanje od nečesa, kar ta trenutek sam počne! To je tako logično, kot da bi sosedu vsak dan kaj zažgal na dvorišču in mu jamral, da te moti dim medtem ko spet nekaj kuriš! Če hočeš "lep" opis takšnih osebkov, se boš moral obrnit na psihiatra, ker po "kmečko" se ne da povedat brez žaljivk...

Sploh se ne da normalno menit o VW-ju zaradi kupa zafrustrirancev, vprašanja/nasveti ipd. itak laufajo preko zasebnih sporočil, ker se drugače ne da izognit idiotskim OFF-om.
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr maj 20, 2015 1:15 pm

~toMmy~ je napisal/-a:...vprašanja/nasveti ipd. itak laufajo preko zasebnih sporočil, ker se drugače ne da izognit idiotskim OFF-om.

Idiotske OFF-e se da tudi ignorirat, nasvete pa objavite vedno tudi na forumu - tudi in predvsem, če ste že preko ZS vse uredili. Pomoč vedno prav pride.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Sr maj 20, 2015 6:43 pm

Potem je najlažje kar cel forum oz. portal (pod članki je isto) ignorirat... Če si kakorkoli povezan s VW-jem, ne smeš niti za najbolj banalne stvari napisat kritike, pa ga takoj dobiš v nos, čeprav tema nima veze z njim. Zanimajo nas pa "vsi" avti, ne samo VW, drugače bi že zdavnaj spokali kufre še tisti, ki vztrajamo, vključno s tistimi, ki imajo na voljo zelo zanimive in koristne "insajderske" informacije. Očitno gre že zdaj v to smer, ker se določeni uporabniki vse manj oglašajo... Bo pa pač raj za "VW hejterje". Verjetno bi tudi če kakšno leto ne bi bilo napisane koristne ali pa pozitivne stvari o VW-ju, jamrali da se ga vleče v vsako temo in za to obsojali že dolgo odsotne "VW-jevce"! :D

Dejansko se mi je zgodilo že to, da je nekdo šel "vohunit" na VW forum in tukaj citiral "mojo" objavo (podoben nick), čeprav tam nimam objav... To pač ni normalno!
Slika

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če maj 21, 2015 6:19 pm

Joj :roll: tud ti se v vsaki temi vpikneš, sploh če nekdo nekaj čez VW napiše....

Toniju bo pa prej ko slej še zal, ker ni mk7 kupil :mrgreen:
PS Toni, mene resnično veseli, da si zadovoljen itak da smo si različni in ne moremo vsi ene znamke vozit......številke o prodaji iz meseca v mesec iz leta v leto in to že kr nekaj desetletij pa govorijo svoje > kdo dojame, dojame, kdo ne pač ne - meni je že dolgo vse jasno =P

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Če maj 21, 2015 10:57 pm

Tomi, Tomo, Tomaž, ne Toni!

Vpiknem se, ker mi gre na jetra, da se pišejo vedno znova ene in iste neumnosti/laži, nobenemu pa ne solim pameti, kaj naj si kupi. Vpiknem se tudi v pretirane hvalospeve VAG-u oz. pljuvanje po ostalih znamkah, se pravi tudi v tvoje, včasih rahlo nerealne, poste. ;) Drugače pa zadnje čase v VW-ja sedem cca. enkrat na mesec...
Slika

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For Pe maj 22, 2015 12:04 am

sašo5 je napisal/-a:Joj :roll: tud ti se v vsaki temi vpikneš, sploh če nekdo nekaj čez VW napiše....

Toniju bo pa prej ko slej še zal, ker ni mk7 kupil :mrgreen:
PS Toni, mene resnično veseli, da si zadovoljen itak da smo si različni in ne moremo vsi ene znamke vozit......številke o prodaji iz meseca v mesec iz leta v leto in to že kr nekaj desetletij pa govorijo svoje > kdo dojame, dojame, kdo ne pač ne - meni je že dolgo vse jasno =P

Motiš se! :mrgreen: Težko da bom še kdaj šel VW-u :roll:

Kot sem rekel ...avto kot avto me je sicer prepričal. Izkušnje z trojko, štirko, servisi, in reklamacijami pa težko človek pozabi. Plus še ogromna razlika v ceni...
Številke pa itak ...žal, to je že politika in malo nas je takšnih ki se poglobimo v nakup. Večina jih pač sledi največjem čredu, ker to pa nekaj pomeni ...kao. :roll:

Če bi se meni zgodilo tole z vrati, bi sigurno šel na nož ....ker nimam denarja za še nega Mercedesa (kot avtor tele teme) Po drugi strani ga pa razumem .... naj si tistega Golfa nekam vtaknejo ...bo pač spušil par jurjev in potem (mogoče) imel mir. :?

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Pe maj 22, 2015 8:19 am

~toMmy~ je napisal/-a:Tomi, Tomo, Tomaž, ne Toni!

Toni = For > na njega sem mislil - "tvoj" je samo prvi odstavek...

~toMmy~ je napisal/-a:
oz. pljuvanje po ostalih znamkah, se pravi tudi v tvoje, včasih rahlo nerealne, poste. ;)

pljuval sem po katerih znamkah? Mazda? Bodi no resen - to ne šteje =P Nerealen post: kateri? Če sem nekaj potegnil iz konteksta (avto bild) potem tudi nekaj je na tem (sicer vem na kaj ciljaš)....

pohecfan
Nov uporabnik

Napisal/-a pohecfan Pe maj 22, 2015 9:18 am

Kako je zdaj z vrati še škripajo.... :huh:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov