Cash je napisal/-a:Ti kar napiši čim več. V mislih sem imel, da bi si morda v bližnji prihodnosti kupil C3, vendar sem se premislil!
Sriple Tix je napisal/-a:Primoz_86 je napisal/-a:Pri našem C3-ju sicer ni večjih težav, razen odpadlega ogledala, občasnega samodejnega prižiganja brisalcev in cviljenja v ovinkih. Aja, avto noče vžgat, če prej ne izklopiš klimepa menjalnik se zatika. Sopotnikovega ogledala se tudi ne da naštimat da bi videl nazaj brez da bi se sklonil.
Upam, da je prvi del zapisa misljen sarkasticno. Ce to niso vecje tezave, potem Citroenarji resnicno prenesejo marsikaj.
enzospotenzo je napisal/-a:Vse dobro o Citroenu,
Mislim Afric, da si fenomen na svetu ne le v Sloveniji, s tolkimi problemi v enem avtu.
To bi še Spielberg težko skupi spravu...
Sam vozim c4 že drugo leto 40000km, pa brez problemov , imel je dva porodna krča sedaj pa dela OK brez enega samega problema.Imel sem že marsikateri avto (honda, mazda, opel, VW) pa c4 prav nič ni drugačnejši- še boljši udoben, varčen in vse dela. Na servisu so mi odpravili napakice, pa tudi, če sem tja prišel le enkrat... Prjatlca in njen tip imata c3 že 5 let in sedaj pol leta Xsaro picasoja pa tudi bp.
Pa ne mislit da sem v kakšnem citroen klubu ali da delam reklamo, tako pač je (za vse nejeverne Tomaže)
LP
xandrej je napisal/-a:Če pa nima časa it na drugi servis.![]()
![]()
Zdaj se bo 3 leta tožil, dosegel nebo niente prabil ogromno dnara avto pa bo na koncu vreden 1 mio... Aja 2002 pa novejše ne kupujejo...
Walker_P je napisal/-a: če bi kupoval bi iskal na štajerskem koncu, zakaj, raje kdaj drugič razložim.
xandrej je napisal/-a:Daj ga srat s karakteristikami. To so stvari ki se morajo dat popravit in pika. Filter kabine si že zamnjal? Protiprašni mislim? Eto ena težava je rešena. Kaj je z diski? Kaj trese? Mogoče imajo mašino za centriranje v kurcu pa ti diske menjavajo idioti... Me razumeš??? Nekaj flancaš in vedno bolj ti nič ne vrjamem kako pa kaj... Ker to skoraj ni možno al pa so oni tam na servisu idioti na kvadrat... Nekaj smrdi pa če so vsi jezni na mene ti pa vsi tukaj na avtomobilizmu.... To ni normalno. Ti pa nimaš časa. Čas pa si mel 345678943466 krat avto na en in isti servis vozit ko pojma nimajo tam... Meni je to hecno. Če pelje avto na servis 10x za klimo pa je ne zrihtajo jim grem jebat mater enega na gobec pa grem na drugi servis. Že 100x smo ti relki, da se zapelješ do merlaka ali pa jerovška pa bi rad videl kako pa kaj. Aja pa če si frajer me povabi pa grema skupaj grem s tabo, da vidim kaj bojo majstori rekli. Pol pa vse nazaj vzamem pa še na pizzo pa pir te peljem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov