pskoda je napisal/-a:Več ko vzemeš avto na lizing več preplačaš sploh če še vzemeš kakšen kasko za 1eur. Osebno sem že kupil kar nekaj avtov in vedno se je bolje splačalo skeširat in še na koncu ko izplačaš lizing si 2 lastnik ne 1.
Osebno sem mnenja, da na lizing vzemejo tisti, ki imajo majhno plačo in ne dobijo kredita oz ga dobijo za odplačevanje kakšnih 100eur mesečno, zato vzemejo lizing kjer lahko gredo preko svojih zmožnosti.
Lizin, kredit je največja možna bedarija za nabavo avta ne rečem za hišo. Osebno imam raje 500eur vreden avto kot pa 5000eur na lizing oz kredit
+100 bi se lahko reklo!
Meni ni jasno kaj ljudje vidijo v tem, če imajo boljše avtomobile kot sosedi, na podstrešju jim pa voda noter teče, ker nimajo za 2 kubika lesa pa 10 palet cigla....katastrofa...
Dobro ne opevam zdej tistih, ki živite v bloku, ker vam po glavi itak ne more tečt, ker itak živite kjer pač živite :/
Se spomnim 8 let nazaj, ko smo opravili izpite za avto. Jaz lepo s starim berlingotom 15let v šolo, sošolec pa z novo A4 S-line. Ampak razlika med mentaliteto se je vidla, ko človek pride domov. Živeli so in mislim, da še živijo 4je v 2 sobah, po kvadraturi ne vem, če je kaj večje stanovanje kot naša dnevna soba.
Pa, da nebo kir mislo, da se hvalim, delali smo cele dneve in še delamo, pa nam na kraj pameti ne pride, da bi si avto šli nabavit za 40-50kk €.
Sicer pa kaj koga briga, tudi mene ne, vsak sam ve kaj dela z denarjem. Ampak neizpodbitno dejstvo je, da nekaterim ne gre prav dobro in so za to ponavadi krivi vsi drugi ljudje, kot pa oni sami.
Lp