Napisal/-a xsara Pe jan 12, 2007 10:59 am
živjo
lej tko ti bom reku, ne bom ti pametoval kaj naredi in imaš prav odločitev je popolnoma tvoja in te spoštujem, ker si toliko potrpežljiv in miren, ker jest bi jih že postrelu hehe mal v hecu,
povem ti samo iz lastnih izkušenj, tudi jest sm imel kar nekaj problemov z mojim citroenom in ne pravim, da je citroen slab avto, samo nekateri servisi so res totalna mafija in nateg stoletja, tudi jest imam zelo slabe izkušnje z citroen servisom v Ljubljani in ti povem po neštetih pritožbah, pregovarjanju, grožnjah in ne vem kaj še, sem nazadnje ugotovil, da pravzaprav brcam v temo in da se ne bo nič spremenilo in da mi očitno avta ne mislijo popraviti v garancijskem roku.
Nakar sem preko forum izvedel za citroen servis na Brezovici in se odločil peljati avto tja, res je da sem na servis čakal približno štirinajst dni, samo se je splačalo, ko sem avto odpeljal tja, so mi ga v roku enega samega dne popravili u nulo, in lej ga hudiča vse napake, ki jih v Ljubljani, kao nismo odkrili in kao niso mogli odpraviti, so tukaj po enem dnevu magično izginile, tako da dej res probi zamenjat servis, sej vem da si že stokrat povedal zakaj bi ti na svoje stroške in živce menjal servis, če ti je tvoj prvoten servis dolžan odpraviti napake, sam človek sej vidiš, da so lopovi in da jim ni pomoči, ne vem poskusi, jest ti iz lastnih izkušenj povem, da mi ni žal stroškov, ne časa, ne živcev, da sem se odločil zamenjati servis in ti moram povedati, da se po neštetih težavah, spet z veseljem vozim z mojim citroenčkom,
toliko z moje strani in mojih izkušenj, kakorkoli že, upam da rešiš zadevo in da ne izgubiš volje do citroena saj je na konec koncev, kar soliden avto za nekaj napakami, ki jih pa naredijo nepopravljive nekateri gnili servisi,
aja še to citroen slovenija največja katastrofa, ki sem jih kdaj doživel, pa mi verjemte, da sem že marsikaj videl, sam kej tazga pa še ne
lep dan, čaw.....................
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......