MRV je napisal/-a:ne govori neumnosti. pravi hondaš je x3 od katerga koli fana. sej ga bom poklical če bo potreba
To sem jaz tudi mislil, ampak zgleda, da so VAG loverji presegli samega sebe , hondaše pa še chuch norrisa obenem
MRV je napisal/-a:ne govori neumnosti. pravi hondaš je x3 od katerga koli fana. sej ga bom poklical če bo potreba
Potac je napisal/-a:Mislim da tu v tej temi vedno več takih, ki jim gre v nos tsi. Ker ima pač motor boljše pospeške, večjo hitrot in manjšo porabo. In to gor pišete tisti ki ste jezni da vaš clio 1.2 al pa kaj pač mate ne pride pod 10 sekundami do 100km/h. Težave pa imajo vsi motorji, eni takšne, drugi takšne.
Potac je napisal/-a:A tu hočete doseči da se znamka volkswagen ne bo kupovala več al kaj ?da se naj kupi vse drugo razen vag ? al kaj
Potac je napisal/-a:A tu hočete doseči da se znamka volkswagen ne bo kupovala več al kaj ?da se naj kupi vse drugo razen vag ? al kaj
Ceed je napisal/-a:Potac je napisal/-a:A tu hočete doseči da se znamka volkswagen ne bo kupovala več al kaj ?da se naj kupi vse drugo razen vag ? al kaj
Ne pametuj! Temo sem jaz odprl, da mi pomagajo ljudje, ki imajo opravka s tsijem, da ugotovimo kaj je narobe in kaj zatežiti na servisu. Ker sem bil na serisu že 6x in zdaj bom moral še 7ič, da mi zamenjajo verigo. Mislim, da tisti, ki imamo probleme s tsiji nam prav dol visi, če bo kdo ali ne bo kupil VAGa.
Potac je napisal/-a:Mislim da tu v tej temi vedno več takih, ki jim gre v nos tsi. Ker ima pač motor boljše pospeške, večjo hitrot in manjšo porabo. In to gor pišete tisti ki ste jezni da vaš clio 1.2 al pa kaj pač mate ne pride pod 10 sekundami do 100km/h. Težave pa imajo vsi motorji, eni takšne, drugi takšne.
zany je napisal/-a:Motor po vseh številnih primerih definitivno ima probleme in se mi zdi prav, da se izpostavi na forumu - saj je avtomobilistični, ker se tako lahko pomaga tudi marsikateremu kupcu v temi omenjenega TSI motorja. Ne vem, zakaj ljudje razumete neko napako na znamki že odvračanje od nakupa. Vsaka znamka ima slabosti, napake, in tole z TSI nikakor ne pomeni, da je VW zaradi tega že za na odpad. V vsaki temi te kregarije kaj je boljše, kvalitetnejše.... Ni avta, ki bi bil narejen v nulo
zany je napisal/-a:Motor po vseh številnih primerih definitivno ima probleme in se mi zdi prav, da se izpostavi na forumu - saj je avtomobilistični, ker se tako lahko pomaga tudi marsikateremu kupcu v temi omenjenega TSI motorja. Ne vem, zakaj ljudje razumete neko napako na znamki že odvračanje od nakupa. Vsaka znamka ima slabosti, napake, in tole z TSI nikakor ne pomeni, da je VW zaradi tega že za na odpad. V vsaki temi te kregarije kaj je boljše, kvalitetnejše.... Ni avta, ki bi bil narejen v nulo
WMB je napisal/-a:....pustmo konstrukcijske napakice...
legendarac je napisal/-a:Prodaj in si se rešil vseh problemov. To tvoje jamranje ne bo odpravilo težav. Brez zamere.
LP
berlonso je napisal/-a:zakaj je bolan? a vas boli gledat na slike? ko odšteješ xy eurou za nov avto in potem vidiš kolko problemov je z njim , je normalno da delaš slabo reklamo. prav je da opozarja, ker so mnogi mislili, da blok lahko poči samo pri 2.2dci-jih. me zanima če bo tudi to po televiziji v kaki oddaji (kot prej omenjeni dci), kar precej dvomim, saj si marsikateri lastnik noče priznati da je to huda napaka, saj je vendarle VW.
nisem noben vag sovražnik, nimam razloga da bi bil ker z njimi nimam slabih izkušenj, ker si jih (še) nisem lastil. vendar da možu, ki trditve podkrepi s slikami govorite da je bolan, me pa res izzove da sem se oglasil v tej temi, čeprav nimam izkušenj s tem motorjem.
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov