Beri je napisal/-a:Natalija, sodeč po slikah je cenilec dobro ocenil.
Takega avta jaz ne bi popravljal, ker avto nikoli več ne bo tak kot mora bit.
Niti bi ga želel po popravilu kupiti.
Velika verjetnost je, da mu je podvozje premaknjeno.
Pleha je ogromno za zamenjati, barvanje,..............
pskoda je napisal/-a:Osebno bi avto prodal oz ga dal na auto.net takega kot je. Pogledal bi koliko stane tak avto na avto.net-u (isti letnik, prevoženi, moč motorja,...) in skalkuliral koliko bi moral dobit za to razbitino. Osebno sem isto naredil in dobil več kot če bi prodal celega
Natalia je napisal/-a:Jaz sem že pred cenitvijo na zavarovalnici rekla, da ni malo škode, da se mi pa vseeno zdi, da glih neprepoznavna katastrofa ni. Je pa res, da pri, lahko rečem, novih avtih takoj nanese škoda.
Natalia je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Osebno bi avto prodal oz ga dal na auto.net takega kot je. Pogledal bi koliko stane tak avto na avto.net-u (isti letnik, prevoženi, moč motorja,...) in skalkuliral koliko bi moral dobit za to razbitino. Osebno sem isto naredil in dobil več kot če bi prodal celega
Najbrž bo res najbolje, da naredim tako ampak če sem optimist, bom zanj dobila največ 1.500€.
Beri je napisal/-a:Natalia je napisal/-a:Jaz sem že pred cenitvijo na zavarovalnici rekla, da ni malo škode, da se mi pa vseeno zdi, da glih neprepoznavna katastrofa ni. Je pa res, da pri, lahko rečem, novih avtih takoj nanese škoda.
Glih to je - neprepoznavna katastrofa
Odločitev je tvoja, vsekakor ni lahka
lisko je napisal/-a:Natalia je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Osebno bi avto prodal oz ga dal na auto.net takega kot je. Pogledal bi koliko stane tak avto na avto.net-u (isti letnik, prevoženi, moč motorja,...) in skalkuliral koliko bi moral dobit za to razbitino. Osebno sem isto naredil in dobil več kot če bi prodal celega
Najbrž bo res najbolje, da naredim tako ampak če sem optimist, bom zanj dobila največ 1.500€.
To tudi naredi. Iz slik se sicer ne vidi najbolje ampak grozen občutek mam da je celi avto "zategjen" Zadnja prema je definitivno za menjat....potem še karkol na podvozju....prag je zvit....
Čez mesec se bo ta isti prodajal na avto net kot nekaramboliran....
čare je napisal/-a:Au komplikacije a polovica na tem forumu sploh ne veste kakšne razbitine mogoče vozite.Ko se na tem avtu zamenja zadnja prema je avto vozen.
čare je napisal/-a:Au komplikacije a polovica na tem forumu sploh ne veste kakšne razbitine mogoče vozite.Ko se na tem avtu zamenja zadnja prema je avto vozen.
Scorp84 je napisal/-a:Podobno poškodbo sem imel jaz, na prešnjem , ko se je pijan voznik zaletel v mene. Avto je še daleč od tega, da bi bil za odpad. Totalka je samo, zato ker je pač ekonomska totalka. Pri meni je bila poškodovana, samo ena stran in je stebriček a, preživel brez poškodb. Čeprav hitrost ni bila majhna. Zadnji most sem tudi menjal, avto pa ni rabil iti na ravnalno mizo (čeprav mi je zadnjo gumo odtrgalo), tudi gume nikjer ni pobiralo in se je vozil naravnost. Sam sem se odločil popraviti, ker bi me dražje bilo spet imeti nov avto, takrat sem pa ga hotel obdržati. Samo za popravilo me je prišlo 7k evrov (zavarovalnica krila) in glede na to, da je bila ena stran. Še srečo sem imel, da mi airbage ni ven vrglo, čeprav jih je imel še stranske airbage, ampak se je samo zategovalec sprožil. Tako da je bilo treba, samo enoto airbaga resetirati. Pa moj avto je bil na desni, bolj zdelan, čeprav se odspodaj, ko se je rezalo in varil nov pleh, notranja pločevina ni bila poškodovana. Pač vrata in zunanji pleh, je pač tanka pločevina...
V kolikor od zavarovalnice, dobiš dobro ponudbo, jo sprejmi. Avto prodajaj na oglasih in zahtevaj višjo ceno, od želene. Pa tudi ne popuščaj, preprodajalcem, da ti preveč spustijo ceno. Če imaš avto kje držat, ga lahko tudi čez tri mesece prodaš, ker bojo šli na različne taktike, da avto ne boš mogla prodati. Tudi na to, da je avto hudo razbit in da bojo mogli ogromno popravljat. Večina njih ima svoje delavnice in bojo s popravilom imeli, kar dober zaslužek. Kot je en napisal, avto se bo na koncu prodajal, nekaramboliran.
LukL je napisal/-a: Treba je vzeti tudi v vednost, da renojev pleh ni tako trden kot od kakšnega nemca
Natalia je napisal/-a:Čisto se strinjam s tabo in prav zato, ker vem, da ga bo nekdo za smešen denar poštimal in spravil nazaj na cesto, se mi ga zdi škoda. Pa tud obdržati ga hočem, saj ga imam šele dobro leto. Sem pa tudi že gledala na avtonetu približno ceno takih razbitin. Saj pravim, ne vem kaj bo prišlo mene dražje: da to popravim ali da grem po nov avto. So pa tudi pri meganu vsi airbagi celi in motorni prostor brez poškodb.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov