abbe je napisal/-a:ja dobr zj s temu katalizatorjem.
iz kp proti lj je več al manj zmeraj mal vzpenjajna..tko da mlinček z 1.4 motorjem nekaj več kot 170 niti nima km za it.
a je una zaščita okol aluminijasta la je pa "platnena"
drgač pa res mi smiselno do konca avto terat po ac dalj časa...sploh ne turbo vozil..
hahehihoh je napisal/-a:Čiščenje EGR-ja... raje preventivno, dokler stroški še niso preveliki? Ali se lahko bp vozim tako?
Ja, za menjavo olja vem, da bi bilo dobro zamenjati, ampak bom naredil max. 10 tisoč km preden gre avto v prodajo in sem mislil to izpustiti. Bolj me skrbi to, da bi mi kaj crknilo in bi spet bil ob nekaj 100 evrov.
hahehihoh je napisal/-a:Čiščenje EGR-ja... raje preventivno, dokler stroški še niso preveliki? Ali se lahko bp vozim tako?
Ja, za menjavo olja vem, da bi bilo dobro zamenjati, ampak bom naredil max. 10 tisoč km preden gre avto v prodajo in sem mislil to izpustiti. Bolj me skrbi to, da bi mi kaj crknilo in bi spet bil ob nekaj 100 evrov.
hahehihoh je napisal/-a:Imate prav. V bistvu mi je največji problem ta, da sem potem en dan brez avta.Pa čeprav ne bi najbrž naredil vse skupaj niti 27-28 tisoč km.
abbe je napisal/-a:hahehihoh je napisal/-a:Čiščenje EGR-ja... raje preventivno, dokler stroški še niso preveliki? Ali se lahko bp vozim tako?
glede na to da avta ne moreš vzdrževat ga prodaj pa se vozi z kolesom okol.
v oglas boš pa sigurno napisal da je redno servisiran pa nevem kaj še vse.
res vs ne zastopm, da ne morte dat 60 eur za menjavo olja pa filtra in to 1x na leto,a vsak vikend se ga nacejate do onemoglosti
p.s. ni letelo direktno nate ampak tako nasplošno...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov