sašo5 je napisal/-a:Drugače pa lep Rapid (so te feltne original?)
Ne. Te feltne so od Octavie RS in so bile dodatno nabavljene.
sašo5 je napisal/-a:Drugače pa lep Rapid (so te feltne original?)
gaszajla je napisal/-a:Eni ste res pacienti.najslabša varianta je kupovat novi avto.vesel sem,da imam staro kanto ampak črička pa nim niti enega.nula.
Bil sem tud jaz neumen in enkrat kupil novi avto.znamka ni pomembna važno je da nisem nekaj let spal kot je treba.uradni servisi pa ne znajo popravit skoraj nič
ban je napisal/-a:gaszajla je napisal/-a:Eni ste res pacienti.najslabša varianta je kupovat novi avto.vesel sem,da imam staro kanto ampak črička pa nim niti enega.nula.
Bil sem tud jaz neumen in enkrat kupil novi avto.znamka ni pomembna važno je da nisem nekaj let spal kot je treba.uradni servisi pa ne znajo popravit skoraj nič
Eno simpl vprašanje. Kako bi ti prišel do rabljenega avta, če ne bi nobeden več kupoval novih?
gaszajla je napisal/-a:ban je napisal/-a:gaszajla je napisal/-a:Eni ste res pacienti.najslabša varianta je kupovat novi avto.vesel sem,da imam staro kanto ampak črička pa nim niti enega.nula.
Eno simpl vprašanje. Kako bi ti prišel do rabljenega avta, če ne bi nobeden več kupoval novih?
En simpl odgovor.če bi ljudje nehali kupovat nove avte,bi jim cena zelo padla in kvaliteta narasla.preprosta poslovna logika a ne
In potem ne bi rabli po škodah iskat izgubljenih matic,ki se kotalijo.pa pr bemflnih tud ni veliko boljše hehe.
ban je napisal/-a:gaszajla je napisal/-a:ban je napisal/-a:gaszajla je napisal/-a:Eni ste res pacienti.najslabša varianta je kupovat novi avto.vesel sem,da imam staro kanto ampak črička pa nim niti enega.nula.
En simpl odgovor.če bi ljudje nehali kupovat nove avte,bi jim cena zelo padla in kvaliteta narasla.preprosta poslovna logika a ne
In potem ne bi rabli po škodah iskat izgubljenih matic,ki se kotalijo.pa pr bemflnih tud ni veliko boljše hehe.
In ko ljudje ne bi več kupoval novih avtov bi ti čez X let kupu kaj?
ban je napisal/-a:No, po tvoji logiki bi jih 1x zmanjkalo, mar ne?
gaszajla je napisal/-a:ban je napisal/-a:No, po tvoji logiki bi jih 1x zmanjkalo, mar ne?
Kako zmankalo.
gaszajla je napisal/-a:ban je napisal/-a:No, po tvoji logiki bi jih 1x zmanjkalo, mar ne?
Kako zmankalo.pol bi bli avti po 5000 eur in podobno.a ti sploh veš kok stane proizvodnja srednjega avta.krepko dve tretini manj kot ga mi plačamo.pa še nekaj.nove avte bi kupovali ljudje z solidnimi dohodki ne pa kar se sedaj dogaja.plača 600 eur pa še to določen čas in vzameš kredit.to je super varianta.poznam kar nekaj takšnih tičkov.pa žene jamrajo,da dec požene ves denar na vsake dve leti ko menja avto.to je bolezen veš.
Slučajno vem,da se da lepo pelat tud v avtu za 500 eur.in noben me ne more prepričat v nasprotno.
Kako zmankalo.pol bi bli avti po 5000 eur in podobno.a ti sploh veš kok stane proizvodnja srednjega avta.krepko dve tretini manj kot ga mi plačamo.pa še nekaj.nove avte bi kupovali ljudje z solidnimi dohodki ne pa kar se sedaj dogaja.plača 600 eur pa še to določen čas in vzameš kredit.to je super varianta.poznam kar nekaj takšnih tičkov.pa žene jamrajo,da dec požene ves denar na vsake dve leti ko menja avto.to je bolezen veš.
Slučajno vem,da se da lepo pelat tud v avtu za 500 eur.in noben me ne more prepričat v nasprotno.
Gyga je napisal/-a:Tole niso feltne od Octavie RS, ker jih niti na avto ne bi spravil (Rapid 5x100, Octavia 5x112).
pskoda je napisal/-a:Kupil si ga v nm pri slaku? Drugače je zelo lep rapid in barva mu tudi zelo pašefeltne so pa najbrš kopija od octavije rs
ps.: drugače je imela samo octavia mk1 (1U) razmak 5x100
D12J12 je napisal/-a:gaszajla
Ko berem tvoje komentarje se mi zdi da želiš ljudi prepričati, da ne kupijo novega avtomobila...Novi avtomobili imajo eno VELIKO prednost pred starimi/rabljenimi in to je varnost. Kot že gotovo veš ima avto spredaj zmečkljive cone (karoserija okoli motorja) katere ublažijo oz. vpijejo silo pri trku. Pri novem je ta material nov in bo opravil nalogo kot se zagre, pri 10 let starem je pa material zmatran in mogoče že poškodovan in takoj se možnost poškodb poveča za 10-20%... Da sploh ne govorim o hitrosti varnostnega sistema ( abs, esp itd). Novejši bodo avtomobili na cesti, večja bo varnost pri normalni vožnji.
LP
Aja pa še to, lepa Škodavelik varnih in delujočih kilometrov ti želim
.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov