Fan je napisal/-a:nixon28 je napisal/-a:.
Ne vem ali jaz narobe razumem LED tehnologijo ali so drugi pametnejši od mene, ampak teh težav nimata niti Audi, niti BMW niti noben drug proizvajalec. J
Avto je še v garanciji, redno servisiran, lepo vožen, nekaramboliran...in oni meni naj potrpim... Mater jim!!
Pozdravljeni
Se strinjam, da BMW in Audi nimata teh napak, pa vendar je tu govora o Seat-u, ki pa se ne da primerjati z omenjenim znamkam. Kotje bilo že povedano, odpeljite vozilo na drug servis, kjer bodo sposobni odpraviti napake, kljub temu, da verjetno ne boste smeli biti zraven............................
Lep pozdrav
Te znamke so isti šrot kot seat. Tast je kupil popolnoma novega mercedesa c klasa in so mu pri slabih 30kkm menjali vse dize imel je tudi problem z puščanjem antifrica. Trenutno ima okrog 40kkm in ima predno desno gumo čist pobrano po notranjem robu. Glede par let starih audijev sem dosti slišal o problemih z aluminijastimi rokami aja pa znanec od tasta je isto kupil c klaso in je s parim mesecem starim avtom ostal na cesti.
glede problemov z led lučmi jih tudi leon nima, ampak jih je veliko več na tržišču kot audijev, bmwjev. Tukaj gor mislim da je že negdo pisal probleme z full led pri audiju.
Ne vidim razloga zakaj se ne morejo primerjat med seboj? Če bi bilo npr. Ferrarijev večje število na cesti bi se isto pisalo o problemih
Nobena avtomobilska znamka ni imuna na probleme sploh ne v današnjih časih ki vsi gledajo skozi denar, profit