6.6.1 Kombinacija pnevmatika/platišče (za pnevmatike navesti mere, najmanjši indeks
nosilnosti, simbol hitrostnega razreda; za pnevmatike razreda Z, namenjene za
vgradnjo na vozila, katerih največja hitrost presega 300 km/h, je treba navesti
enakovredne podatke; za platišča navesti velikost in globino naleganja):.
BoneS je napisal/-a:v homologacijskem kartoncku pisejo samo dimenzije in ne tudi tip platisca. Zato lahko zamenjas feltne po mili volji dokler ustrezajo dimenzijam v kartoncku. Drugace bi moral homologirat tudi jeklena platisca, ki jih imas cez zimo
OZ Spa. Ultraleggera HLT 19x10 - Matt Race Silver
Dimenzije 275/35 275/30
kirezagar je napisal/-a:Evo, imam nekaj problemov z mojim TTjem. =)
1. Ob vožnji čez jame, se v predelu zadnjega desnega kolesa sliši zvok.
Pogledal sem, in videl, da je tale obroč, ki hladi disk nekoliko ohlapno pritrjen:
Probal sem zategnit matice, pa ne gre, ker so zarustane, ni nič bolje, obroč je še vedno ohlapen.
2. Zadnje levo kolo mi že od začetka drži zavora.
In to tako močno, da ko gor ni kolesa in probaš obrnit disk, je to skoraj nemogoče oz. težko.
Kaj bi bil lahko problem? Pogledal sem in videl, da so čeljusti stisnjene tudi ko zavore ne držim.
Pa še tole. Kaj naj bi bilo tole? Pod to kapico je kot nekakšen plastični nipel?
tr00per je napisal/-a:no pr mn 3 tedne nazaj k sreči tega ni naredu, tako, da se lahko zmišljujem po mili volji
joztom je napisal/-a:Prvič slišim, da bi ustrezna mera nadomestnih aftermarket felten potrebovala homologacijo. In zakaj?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov