Scorp84 je napisal/-a:Komplet zavor sem dal ugraditi k "uglednemu podjetju" kjer so tudi uradni zastopnik Mercdes. Avto je po vgradnji sel na valjer, kjer je bilo vse ok. Vsaj po zapiskih, ki sem jih dobil. Kaj se je v pol leta zgodilo,pa ne vem, ker z avtom ne divjam, niti ni bilo mocnejsega zaviranja.
čare je napisal/-a:Za polota sem dobil ATE ploščice ki jih proizvaja Galfer....
abbe je napisal/-a:jst sm tut montiral ate na e60 530 d pa sm jih skrivil po parih mescih in po samp enem malo močnejšem zaviranju na ac.iz 200 na 130 ampak res nisem zlo močno zaviral....
tko da res nevem kje je težava.
orginal majo pa tako ceno da dol padeš.
pa še nbenga pametnga rabbat ni...
zj sm pa v dilemi a bi dal gol ate al textar....?
adis je napisal/-a:abbe je napisal/-a:jst sm tut montiral ate na e60 530 d pa sm jih skrivil po parih mescih in po samp enem malo močnejšem zaviranju na ac.iz 200 na 130 ampak res nisem zlo močno zaviral....
jaz imam/dobim kar vredu ceno...če želiš lahko vprašam.
jaz bom na svojem menjal diske ter ploščice ( v bistvu grem na upgrade), sprednje so še za 30.000, zadnje pa za 60.000km po BC-ju.
abbe je napisal/-a:adis je napisal/-a:abbe je napisal/-a:jst sm tut montiral ate na e60 530 d pa sm jih skrivil po parih mescih in po samp enem malo močnejšem zaviranju na ac.iz 200 na 130 ampak res nisem zlo močno zaviral....
jaz imam/dobim kar vredu ceno...če želiš lahko vprašam.
jaz bom na svojem menjal diske ter ploščice ( v bistvu grem na upgrade), sprednje so še za 30.000, zadnje pa za 60.000km po BC-ju.
jst grem na 535d zavore ,tm so cene še bol ubijalske, so pa teli diski kao plavajoči in se jih ne da skrivit?
kdo bi vedu če je to res?
pskoda je napisal/-a:Kupite avto ne pa jajčka od bmw-ja
adis je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Kupite avto ne pa jajčka od bmw-ja
![]()
kakšna izjava. to govoriš na podlagi lastnih izkušenj do bmw-ja?
adis je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Kupite avto ne pa jajčka od bmw-ja
![]()
kakšna izjava. to govoriš na podlagi lastnih izkušenj do bmw-ja?
abbe je napisal/-a:np pa djmo spet v en offtopic it o tem kok je ker avto dobr.
sj pr bmwju plačaš sam značko v kvaliteti je isti kot kia.
to trdijo tisti ki nikol niso mel dobra bmw-ja naloudanga z opremo...ampak so se vozil a zjebanih bavarcih z " realnimi" 210000 km.
zavist je res jeba ja...
pskoda je napisal/-a:abbe je napisal/-a:np pa djmo spet v en offtopic it o tem kok je ker avto dobr.
sj pr bmwju plačaš sam značko v kvaliteti je isti kot kia.
to trdijo tisti ki nikol niso mel dobra bmw-ja naloudanga z opremo...ampak so se vozil a zjebanih bavarcih z " realnimi" 210000 km.
zavist je res jeba ja...
Na žalost je debata res padla v offtopic, ker osebno nisem želel in mi je žal, da sem sploh začel o tem, ampak kar sem napisal je RESNICA! Oba x5 in mercedes so bili kupljeni POPOLNOMA NOVI ne uvoženi, ki jih je 99.9% pri nas
Če je že govora o kiji njim bi še spregledal za 70-80keur avto pa absolutno ne, ker to pri nobenemu modelu ne bi smel biti problem sploh v "premium" znamki.
ps.: še na opla si lahko vgradil kateri koli nov disk in ploščice pa brez problema zaviraš iz +200km/h na 130km/h ali manj večkrat brez problema nič se ni zvilo pa je j**c proti BMW-ju
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 9 gostov