BoneS je napisal/-a:Nov avto pac ne more imet raznih crickov, kot kupec pa se niti pod tocko razno nebi s tem sprijaznil in imel to kot nekaj samoumevnega.
Drugače pa soliden avto, te napake so "dlakocepske" in vsaka znamka ima sigurno kakšno. Tako da tisti, ki uživate v komentarjih "kvaliteta",.. je brez veze. Vsaka znamka ima kakšno dobro in kakšno slabo stran.
.com je napisal/-a:si že priklopil na tester?
blaz2013 je napisal/-a:- ob kakšni grbini, ali pri "sunkovitem" zaviranju, speljevanju se sliši nafta v rezervoarju(pri normalni vožnji ne)
- pri zaviranju ko se avto ustavi in zaniha se sliši tako narahlo(kako bi opisal...) zacvili-"zajoče", to mi je isto delal tut pri Golfu 5 in pri kolegu tudi takrat na novem A6 karavanu... to je blo okol leta 2008 in tudi pri Golfu 7 dela sedaj. Takrat so mi neke gumice menjeval na blažilnikih pa je blo glih par tednov dober, tako da bom sedaj pustil tako kot je.
-črički(sicer ima avto športno podvozje in je malo trše) v tapetah vrat, v armaturi,... Niso stalni prisotni se pa pojavljajo občasno pri nižjih obratih, slabi cesti, grbinah, narebreni cest itd...
For je napisal/-a:Z 308 imam že 43.000 km ...še sam sem presenečen kako se drži.
Že kmalu po nakupu je bilo slišati občasno na desni (B stebriček ali plastika na vratih, ali vzglavnik ki ga imam do konca gor) strani nekaj čričkov (pa mislim da je čriček malo prehuda beseda) ...sem mislim da bo čez 40.000 km katastrofa. Pa NI! Še zmeraj po par mesecov ne slišim NIČ, potem pa kakšen dan spet enako kot na začetku ko je bil nov.
V glavnem pohvalno kar se tega tiče. Dobro se drži![]()
blaz2013 je napisal/-a:
Zaradi čričkov ni še nihče na cesti ostal, tako da kar naj pojejo. Pa sem napisal da to se oglašajo 30% celotne vožnje in niso stalno prisotni... Volkswagen ni Audi in če bi Audi kupil potem bi pa stal na servisu...- Če prodajo Golfov več kot 500 tisoč na leto v Evropi to pomeni da je to masovni produkt.
Ja Peugeot 308 ne bi bil nič cenejši, bi pa pri njih za isti denar dobil še več opreme od Golfa 7-> navigacijo, parkirne senzorje zadaj, snežno belo metalik barvo in pa 16 col lita platišča(Golf jih ima 15"). Verjetno je to res vredno 2 tisočaka. Oba bi bila drugi nivo opreme. Pri Golfu imam od dodatne opreme samo radio Compositon media in navadno belo barvo, pa še to mi je preveč. Če bi dobil opremo prvega nivoja bi mi zadoščalo, pa ga ni bilo na zalogi.
blaz2013 je napisal/-a:Važno je da ni okvar in imam raje 10 čričkov kot eno okvaro.
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 10 gostov