Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Re: Materiali, servis in ostali problemi..

Napisal/-a tomzzi Ne apr 12, 2015 11:21 am

čare je napisal/-a:Na uradnem servisu vprašanje če ti bojo hotli vgradit tvoj materjal,v vsakem primeru bojo komplicirali narejeno pa ne bo nič drugače kot kje drugje,seveda pri nekom zaupanja vrednemu.Najdi nekoga ki ti bo to zamenjal.

Zakaj? Jaz večino svojga materiala prinesem na uradni servis (diski, ploščice, olje, filtri itd...) pa še nikoli niso komplicirali glede tega.

Glede drugih mehankarjev.... Jaz sem bremze rihtal pri hvaljenem mehankarju ki se samo s tem ukvarja... No nikoli več. Kar mi on ni poštimal oziroma bolje rečeno "pokvaril" mi je uradni servis popravil v roku pol ure. ;)

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne apr 12, 2015 11:28 am

Hvala bogu,če nimaš problemov.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne apr 12, 2015 11:35 am

Hyundai ma nasplošno dokaj pocen uradne servise, vsaj izven LJ....S kje si vitta? Če ti ni daleč Celje je tukaj vsaj eden res dober serviser za HY , ki te ne bo nategnil še manj pa ti pobral zadnje cente iz denarnice.

Sicer pa kot so napisali, preveri zavore, jermene, motorno olje, zavorno olje zamenjaj, nauči se zamenjati žarnico, preveri gume in srečno pot, hyundai te že ne bo pustil na cedilu, ni to kakšna druga znamka.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

cc09
Uporabnik

Napisal/-a cc09 Ne apr 12, 2015 7:03 pm

Kak smisel ima it na uradni servis, da imaš garancijo, s svojimi deli, s katerimi izgubiš garancijo. Kdo ti bo pod garancijo zrihtal mašino, če ti poči jermen, ki si ga sam prinesel na servis? Nihče pri zdravi pameti. Sej garancijo imaš vseeno ja, na "delo" pri serviserju in na jermen pri trgovcu, in dokler je vse v redu, je v redu, ko ni v redu, pa taka garancija ne velja nič.

vitta555
Nov uporabnik

Napisal/-a vitta555 Ne apr 12, 2015 7:25 pm

Šla bi na uradni servis, ne zaradi garancije ampak ker se ne spoznam na serviserje in se mi zdi uradni se najmanj rizičen (čeprav na forumu ugotavljam, da ni lih nujno izraz kvalitete
....poleg tega pa mislim avto prodati čez eno leto dve in se mi zdi da je kupcem več vreden. Nevem -bom vidla glede na ceno in upala da me ne bodo preveč nategnili

Uporabniški avatar
hp6715s
Novinec

Napisal/-a hp6715s Ne apr 12, 2015 7:36 pm

ne s*** ga z uradnimi servis, kjer te bojo olupli. Sigurno imaš dobrega popoldanca/privatnika v okolici. Če ne pa povprašaj malo okoli.
Da je bil avto servisiran na uradnem servisu ne pomeni nič. Največ so vredni računi za material (rezervne dele).

vitta555
Nov uporabnik

Napisal/-a vitta555 Ne apr 12, 2015 10:02 pm

ja moram se pozanimati kateri serviser je dobr in vreden v Ljubljani - na forumih so čisto različna mnenja...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov