Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: 2013 Peugeot 308 II.

Napisal/-a INFINITI So jun 06, 2015 2:11 am

Če imate radi svoj avto mu prej menjajte olje - strošek ni sploh ni hud če nabaviš vse potrebno preko neta in če greš tudi na neuraden servis (garancija tudi velja če je narejeno po predpisih!). Na dolgi rok bo to samo koristilo in prineslo manj stroškov.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

pleomax
Stalni uporabnik

Napisal/-a pleomax So jun 06, 2015 2:53 am

Maniaxxx-to si pa zdaj malo grdo rekel...Si bil na vseh servisih že? V Podlehniku naprimer so zelo dobri in res stvar vedno naredijo kot se zmeni. V Murski Soboti sicer ne vem kako je s servisom,ampak osebje je pa zelo dobro.

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica So jun 06, 2015 6:15 am

For je napisal/-a:Evo tkole piše: TOT200 TOTAL QUARTZ 9000 5W409

To je v redu ali ni?

Ne ni v redu! :roll:

Delaš LL servis, nalivajo ti pa olje, ki ga Total-ov Lub advisor ne priporoča oziroma ga ni na seznamu :shock:

V motor, ki ga imaš (EP6CDT, 1.6 THP 125, 5FA) naj bi se točilo TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30 ali QUARTZ INEO FIRST 0W30.

Olje QUARTZ 9000 5W-40 ni nikjer omenjeno, tudi v tabeli "oil Recommended" Peugeot za thp motorje omenja samo zgornja dva olja (po gradaciji).

Lahko se motim, ampak mislim da se ne in, če pooblaščen servis ne zna izbrati pravo olje za določen motor, potem pa bog pomagaj. Bo skrajni čas, da menjaš servis.

Za hec sem preveril še motulov svetovalec za olja in tudi ta priporoča le v gradaciji 5W-30 in OW-30.

Na motornaolja pride liter TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30 6.90€ oziroma 5 litrov 33.90€. V suh motor ga gre 4.25 L.

Res ne vem zakaj pri tako pomembni stvari vztrajaš pri podaljšanem intervalu.

P.S: maniaxxx pomoje misli Rodex.
1992 Fiat Uno 60 SX
1988 Peugeot 205 1.1 GR - Starodobnik
1991 Citroen ZX 1,6i Aura

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda So jun 06, 2015 7:41 am

Saj dobro, da mu sploh pustijo podaljšan servis. Če bi ga jaz hotel pri Seatu mi ne bi krili škodo, če bi šlo slučajno kaj bilo narobe v garanciji.

Ta motor ima 100% granulacijo 5W30 oz 0W30 za mrzle kraje recimo Moskva in podobne

ps.: 5w40 imajo stari dizli
Lp

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So jun 06, 2015 9:12 am

For je napisal/-a:Evo tkole piše: TOT200 TOTAL QUARTZ 9000 5W409

To je v redu ali ni?

evo vidiš, sranja ki ti ga servis naredi > "TOTALNO" neprimerno olje in gradacija - to olje lepo "prežveči" recimo stari 306 1.4 75KM ali 16. 89KM ta današnja mašina bolj slabo - dogaja se to kar se ti dogaja....... :arrow: sicer ti je že @Yashica napisal:
Ne ni v redu! :roll:

Delaš LL servis, nalivajo ti pa olje, ki ga Total-ov Lub advisor ne priporoča oziroma ga ni na seznamu :shock:

V motor, ki ga imaš (EP6CDT, 1.6 THP 125, 5FA) naj bi se točilo TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30 ali QUARTZ INEO FIRST 0W30.

Olje QUARTZ 9000 5W-40 ni nikjer omenjeno, tudi v tabeli "oil Recommended" Peugeot za thp motorje omenja samo zgornja dva olja (po gradaciji).

.

Poslušaj me: (še enkrat =P )"skini" se s totala, kupi tega http://www.motornaolja.com/produkt/mobi ... ula-5w-30/ jim ga odnesi in naj ti zamenjajo > stavim, da kovinskega zvoka ne bo več > po 15.000 km ponovi radnjo in tako dalje...

Odlična zadeva je tudi ta, vendar malo dražji: http://www.motornaolja.com/produkt/motu ... -c2-5w-30/

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So jun 06, 2015 10:39 am

Ja Rodex mislim, čeprav se tud tam malo kvarijo po mojem mnenju. In ne nisem bil na vseh, sem bil pa na nekaterih ( 4 različnih poleg Rodexa ) in so bolj kot ne nesposobni, da o odnosu ne bi.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Peuggeott
Novinec

Napisal/-a Peuggeott So jun 06, 2015 11:02 am

maniaxxx je napisal/-a:Toni, kje ga servisiraš? Upam da veš da ima Peugeot samo en normalen servis v SLO?

To so žaljive in prenagljene besede. Peugeot oziroma skupina PSA redno skrbi za izpolnjevanjem svojega osebja in opreme hkrati pa sledi kupcu, in vsaka reklamacija se resno obravnava, tako kot to počnejo tudi pri drugih resnih znamkah. Če je v celi Sloveniji za vas samo eden normalen servis bi se mogoče morali vprašati obratno. Kraj pooblaščenega servisa Peugeot nima vpliva na kvaliteto storitve.

Na vseh Peugeot servisih so zagotovljeni najvišji možni standardi, ki jih predpisuje proizvajalec vozil.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So jun 06, 2015 11:13 am

Peuggeott je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:Toni, kje ga servisiraš? Upam da veš da ima Peugeot samo en normalen servis v SLO?

To so žaljive in prenagljene besede. Peugeot oziroma skupina PSA redno skrbi za izpolnjevanjem svojega osebja in opreme hkrati pa sledi kupcu, in vsaka reklamacija se resno obravnava, tako kot to počnejo tudi pri drugih resnih znamkah. Če je v celi Sloveniji za vas samo eden normalen servis bi se mogoče morali vprašati obratno. Kraj pooblaščenega servisa Peugeot nima vpliva na kvaliteto storitve.

Na vseh Peugeot servisih so zagotovljeni najvišji možni standardi, ki jih predpisuje proizvajalec vozil.

Ne me basat prosim, sej bi ti verjel če ne bi kdaj stopil na kak servis. Lahko se gremo tudi o konkretnih imenih pogovarjati ampak moj namen ni bil blatenje drugih, niti nimam kaj od hvaljenja Rodexa, samo povem svoja opažanja, kar je namen foruma baje.

To o obravnavanju reklamacij je pa sploh smešna, moja ima peugeota in ji določene stvari že 2 Leti!!!! ne popravijo, NIKJER tudi na Rodexu ne...je sicer malenkost ampak vseeno, imava pa tudi večjo pripombo ki se bo rešila jeseni na servisu, zlepa ali zgrda
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
xxl
Mojster foruma

Napisal/-a xxl So jun 06, 2015 11:47 am

Lepo da "serviserji" berejo forume,mogoče bo kaj vplivalo,ali na kvaliteto foruma ali servisa ;) .
Alfa v srcu,upam,da še kdaj v moji garaži.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So jun 06, 2015 1:04 pm

Peuggeott je napisal/-a:

kaj skrbijo, kaj skrbijo :roll: zato si se prijavil, da serješ klamfe, oz. ko mački na rep stopiš cvili; to da so človeku popolnoma neadekvatno olje nalili in povrhu vsega še rekli, da lahko "longlife" servis dela, pa nič Vsaj malo bi vas moralo bit oops oops oops pa banalna zadeva...
PS. da o "servisu" v moji bližini ne govorim....

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda So jun 06, 2015 1:08 pm

Uradni zastopnik da na izobraževanje 1 človeka mogoče 2 če je večji servis ostali so pa... Uradni servis pa ne ve katero olje je treba nalit :lol: :roll:
Lp

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem So jun 06, 2015 5:35 pm

Peuggeott je napisal/-a:

Ni jasno, kako naiven je ta, ki na podlagi takega bednega posta pričakuje, da bomo o njem razmišljali kot o uradnem zastopniku P.
Ne samo obskurno znanje slovenšćine, povsem neprimerno/nezadostno za PR take znamke, tudi žaljivost, nerealnost, tudi očitno nepoznavanje realnosti na terenu, aktivnost v nepravi smeri hkrati pa v pravi smeri popolna neaktivnost in še marsikaj. WTF ??!!?

Gremo po poudarkih v citatu
A - Zakaj bi "uradni" zastopnik Peugeota sebe oklical za Peuggeotta? Samo dvoje - v resnici ni uradni, hoče samo dajat tak vtis (z vsebino) ali pa so mu všeč popolni idiotizmi. Žal so možne tudi poti, ko obvestimo pravega uradnega zastopnika znamke, da se nekdo izdaja za njih. Kaj bo ob vseh nadaljnjih idiotizmih ostalo od "uradnega zastopnika"?

1. - "žaljivost" - zakaj neki bi bilo realno stanje na terenu žaljivo (o resničnosti maniaxxxove izkušnje ne dvomim - ni prvi!)? Ravno ta (za Slovenijo žal pogost) obrat je žaljiv za forum in vse uporabnike? Kritika ni spodbuda za izboljšanje, ampak samo žaljivka?

2. - "Prenagljene" morda zato, ker bi ob vaši skrbi vse nehotene/minorne/nepomembne/neopazne težave izginile zelo kmalu, vsekakor pa naglo (nekateri pa jih pri tem še prehitevajo). Morda, a le pod pogojem, da jih odpravlja druga ekipa ljudi, ker ta je za napake očitno slepa?

3. - "redno skrbi za izpolnjevanjem svojega osebja" - resno me zanima, na kateri osnovni šoli te spustijo naprej s takim znanjem slovenščine? Gotovo tudi šef, ki takega mirno zaposli in to celo v PR, ne premore boljšega znanja slovenščine? Od kod so padli - seveda ob predpostavki, da zadaj v resnici stoji PR P-ja?

Ker je dokaj jasno, da Peuggeott ne bo videl napak, mu tu popravljam: "skrbi za redno izpopolnjevanje znanja svojega osebja"

4. - "eden" - niti Maniaxxxov pravilen predlog ("en") ne pomaga.

5. - "Na vseh Peugeot servisih so zagotovljeni najvišji možni standardi, ki jih predpisuje proizvajalec vozil."
Na take dobronamerne želje, običajno seveda bolj floskule, precej skregane z realnostjo (sebi tudi verjamete?), je možen samo en odgovor: Pojdite že enkrat na teren (raziščite "problematične" primere) ali - če je res - zahtevajte takojšnje zvišanje standardov, ki jih predpisuje proizvajalec vozil - ker to ni za nikamor!

Dovolj o floskulah in ostalem "znanju" namišljenega PR-ovca. Raje še enkrat poglejmo nekatere bazične predpostavke, med katerimi bi vedno moralo biti "poprodajno zadovoljstvo kupcev". Kaj nam pove to, da je g. P takoj skočil v zrak - za en sam prispevek - če vemo, da je nezadovoljnih (s P-jem oz predvsem s servisi) na forumu kar precej. Kaj to pomeni, da foruma sploh ne bere oz hote spregleda ostale "žaljive realnosti" - čeprav bi to moral biti pomemben del feedbacka, ki ga vsak PR nujno potrebuje? (Zakaj sploh imajo PR - saj reklamo lahko izbere/naroči kar sam šef?)

Kako vpliva na ugled znamke, če takole nonšalantno ter birokratsko odpravi kritiko, da pa bi kaj - in to zdaleč prej - rekel o konkretni prigodi z napačnim (predolg termin) vlivanjem napačnega (0-40 namesto 0-30) olja na pooblaščenem P servisu, ki bo gotovo skrajšalo življenjsko dobo Forove 308 - ne, to pa ne. Seveda...

Menda je jasno, zakaj skoraj ni dvoma, da g. P ne more/sme biti uradni zastopnik in kdo bolj škodi (je bolj žaljiv?) ugledu znamke - M, P ali E?

Peuggeott
Novinec

Napisal/-a Peuggeott So jun 06, 2015 6:06 pm

Nimam nič z uradnim zastopnikom in to kar pišete @esem ste si domislili v svoji bujni domišljiji. Pišem izkušnje in to kar doživim na terenu(na pa s pametovanjem za računalnikom). Če se gre na servis Peugeot v Ajdovščino, Ljubljano ali Maribor bo kvaliteta storitve ista(identična) zelo dobra, ker se vse povsod potrudijo kar se le da. Če kdo ni zadovoljen s storitvijo in na internetu blati servise Peugeot namesto ,da bi se pritožil na licu mesta je to njegov problem, ker realnost je drugačna.

Če nekdo izjavi da je od vseh servisov Peugeot v Sloveniji le eden normalen je to žalitev za vsakega lastnika Peugeota in za to sem se registiral. Najbrž sem zgrešil forum in je tukaj poudarek na slovnici in internetnem svetu ne pa na resnicah (realnosti). Najlažje je obračati besede drugega sebi v prid kot pa se prepričati na terenu...Tako počnejo v gostilnah in očitno tudi na forumu.

Tommaazz
Novinec

Napisal/-a Tommaazz So jun 06, 2015 6:49 pm

For je napisal/-a:Ni težava, samo zanima me če mogoče kdo zna pojasnit ...

1.6 THP, 92kW ko je še hladen, enepar kilometrov pri pospeševanju (1500-1800 obratov) ima dizelski zvok. V bistvu hitro, po parih kilometri ta zvok izgine.

Zanimivo mi je, ker prvo leto uporabe (30.000 km) tega nisem opazil. SIcer dela brez posebnosti, nobenih težav ni zaradi tega, razen zvoka. Trenutno ima nekih 50.000 km.

To sem prvič opazil na začetku hladnega obdobja....lani oktobra, novembra.

Js mam 508 sw thp in se mi zdi da ima skos tak rahlo dizelski zvok :) v prostem teku .Avto bo pa letos star 4 leta in imam 49k km...zaenkrat super zadovoljen.vedno pa na servis nesem svoje olje total ineo ecs ki ga na spletu dobis dosti ceneje. Ker imam večinoma kratke relacije moram kr dolivati olje zgleda da so thp ji žejni olja :)
2002 (2007-2008) VW Polo 1.4MPI; 2008 (2008-2011) Renault Megane Grandtour 1.6 16V; 2011 (2011-2017) Peugeot 508 SW 1.6 THP; 2017 (2017-2021) Mazda 3 G120; 2021 Mazda CX-30 G150;...

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda So jun 06, 2015 6:51 pm

Če je človeku na uradnem servisu Peugeot natočil nepravilno olje je to zame že en servis, ki ga bi bilo treba takoj zapret če ne pozna osnov
Lp

Peuggeott
Novinec

Napisal/-a Peuggeott So jun 06, 2015 7:07 pm

esem je napisal/-a:
Peuggeott je napisal/-a:

Ni jasno, kako naiven je ta, ki na podlagi takega bednega posta pričakuje, da bomo o njem razmišljali kot o uradnem zastopniku P.
Ne samo obskurno znanje slovenšćine, povsem neprimerno/nezadostno za PR take znamke, tudi žaljivost, nerealnost, tudi očitno nepoznavanje realnosti na terenu, aktivnost v nepravi smeri hkrati pa v pravi smeri popolna neaktivnost in še marsikaj. WTF ??!!?

Gremo po poudarkih v citatu
A - Zakaj bi "uradni" zastopnik Peugeota sebe oklical za Peuggeotta? Samo dvoje - v resnici ni uradni, hoče samo dajat tak vtis (z vsebino) ali pa so mu všeč popolni idiotizmi. Žal so možne tudi poti, ko obvestimo pravega uradnega zastopnika znamke, da se nekdo izdaja za njih. Kaj bo ob vseh nadaljnjih idiotizmih ostalo od "uradnega zastopnika"?

1. - "žaljivost" - zakaj neki bi bilo realno stanje na terenu žaljivo (o resničnosti maniaxxxove izkušnje ne dvomim - ni prvi!)? Ravno ta (za Slovenijo žal pogost) obrat je žaljiv za forum in vse uporabnike? Kritika ni spodbuda za izboljšanje, ampak samo žaljivka?

2. - "Prenagljene" morda zato, ker bi ob vaši skrbi vse nehotene/minorne/nepomembne/neopazne težave izginile zelo kmalu, vsekakor pa naglo (nekateri pa jih pri tem še prehitevajo). Morda, a le pod pogojem, da jih odpravlja druga ekipa ljudi, ker ta je za napake očitno slepa?

3. - "redno skrbi za izpolnjevanjem svojega osebja" - resno me zanima, na kateri osnovni šoli te spustijo naprej s takim znanjem slovenščine? Gotovo tudi šef, ki takega mirno zaposli in to celo v PR, ne premore boljšega znanja slovenščine? Od kod so padli - seveda ob predpostavki, da zadaj v resnici stoji PR P-ja?

Ker je dokaj jasno, da Peuggeott ne bo videl napak, mu tu popravljam: "skrbi za redno izpopolnjevanje znanja svojega osebja"

4. - "eden" - niti Maniaxxxov pravilen predlog ("en") ne pomaga.

5. - "Na vseh Peugeot servisih so zagotovljeni najvišji možni standardi, ki jih predpisuje proizvajalec vozil."
Na take dobronamerne želje, običajno seveda bolj floskule, precej skregane z realnostjo (sebi tudi verjamete?), je možen samo en odgovor: Pojdite že enkrat na teren (raziščite "problematične" primere) ali - če je res - zahtevajte takojšnje zvišanje standardov, ki jih predpisuje proizvajalec vozil - ker to ni za nikamor!

Dovolj o floskulah in ostalem "znanju" namišljenega PR-ovca. Raje še enkrat poglejmo nekatere bazične predpostavke, med katerimi bi vedno moralo biti "poprodajno zadovoljstvo kupcev". Kaj nam pove to, da je g. P takoj skočil v zrak - za en sam prispevek - če vemo, da je nezadovoljnih (s P-jem oz predvsem s servisi) na forumu kar precej. Kaj to pomeni, da foruma sploh ne bere oz hote spregleda ostale "žaljive realnosti" - čeprav bi to moral biti pomemben del feedbacka, ki ga vsak PR nujno potrebuje? (Zakaj sploh imajo PR - saj reklamo lahko izbere/naroči kar sam šef?)

Kako vpliva na ugled znamke, če takole nonšalantno ter birokratsko odpravi kritiko, da pa bi kaj - in to zdaleč prej - rekel o konkretni prigodi z napačnim (predolg termin) vlivanjem napačnega (0-40 namesto 0-30) olja na pooblaščenem P servisu, ki bo gotovo skrajšalo življenjsko dobo Forove 308 - ne, to pa ne. Seveda...

Menda je jasno, zakaj skoraj ni dvoma, da g. P ne more/sme biti uradni zastopnik in kdo bolj škodi (je bolj žaljiv?) ugledu znamke - M, P ali E?

Zmotila me je tista izjava in zato sem se registriral saj ni bilo nikoli težav in vse povsod so prijazni. Od Ajdovščine do Prekmurja.Če sem lastnik znamke Peugeot si pa ne bi smel dati up.ime. Peuggeott? Kar obvestite jih, pa zraven jih obvestite da imajo samo en dober servis. Verjetno bi vaš forum prej doletele sankcije kot mene, ker dopuščate da se pišejo laži da je samo en servis normalen.

Tikate me kot da sva ovce skupaj pasla. Naj vas ne skrbi kakšno delo jaz opravljam. Sigurno je bolj odgovorno kot vodenje šankovske debate in pažnja na pravilno črkovanje. Delam slovnične napake vendar sem vsaj kulturen. Za šankom se tako žaljivo začnejo obnašat šele ko spijejo pet ali šest piv. Ko so trezni so bolj kulturni. Mogoče je ta forum tiho voden s strani določene znamke in se konkurenca lahko samo graja, pohvale so pa prepovedane oziroma se bodo prijavile. groza...

Peuggeott
Novinec

Napisal/-a Peuggeott So jun 06, 2015 7:11 pm

pskoda je napisal/-a:Če je človeku na uradnem servisu Peugeot natočil nepravilno olje je to zame že en servis, ki ga bi bilo treba takoj zapret če ne pozna osnov

Kdo bolj ve katero olje je primerno?Nekdo ki si služi kruh s servisiranjem vozil(vsak dan) in ima licenco od Peugeota ali nekdo ki bluzi na internetu in opravlja delo električarja ali slavista.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So jun 06, 2015 8:08 pm

Peuggeott je napisal/-a:Nimam nič z uradnim zastopnikom in to kar pišete @esem ste si domislili v svoji bujni domišljiji. Pišem izkušnje in to kar doživim na terenu(na pa s pametovanjem za računalnikom). Če se gre na servis Peugeot v Ajdovščino, Ljubljano ali Maribor bo kvaliteta storitve ista(identična) zelo dobra, ker se vse povsod potrudijo kar se le da. Če kdo ni zadovoljen s storitvijo in na internetu blati servise Peugeot namesto ,da bi se pritožil na licu mesta je to njegov problem, ker realnost je drugačna.

Če nekdo izjavi da je od vseh servisov Peugeot v Sloveniji le eden normalen je to žalitev za vsakega lastnika Peugeota in za to sem se registiral. Najbrž sem zgrešil forum in je tukaj poudarek na slovnici in internetnem svetu ne pa na resnicah (realnosti). Najlažje je obračati besede drugega sebi v prid kot pa se prepričati na terenu...Tako počnejo v gostilnah in očitno tudi na forumu.

Zakaj bi bil lastnik peugeota užaljen zaradi moje izjave? Če je For užaljen se mu opravičujem, prav tako moji punci, ki ima peugeota :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Očitno si ti pred kratkim pristal z marsa, ker o kvaliteti peugeotovih servisov in da je edini, ki je vsaj do neke mere takšen, kot bi pravi servis ( katerekoli znamke sicer ) moral biti, edino Rodex že vrabčki čivkajo oziroma prav ti, po tvoje užaljeni, lastniki Peugeotov.

Nalivanje napačnega olja je tako banalna napaka da si tega še "podkololčar" ne bi smel ( in si verjetno tudi ne bi ) privoščiti, kje šele pooblaščen servis. Še enkra ti ( vam :mrgreen: ) povem da moj namen ni blatenje servisev, ker se že sami dovolj s svojimi storitvami, ampak nasvet uporabniku For, bi pa bilo lepo če bi se dotični servisi zamislili nad tem, da naprimer midva voziva peugeota servisirat 60 km stran, čeprav imava do najbližjega servisa peugeot manj kot 1 kilometer. Ampak seveda, lažje je takj napsti in igrati užaljenost kot se zamisliti zakaj je temu tako. Verjemi da bi tudi meni bilo lažje zapeljati avto malo da ne v soseščino, kot 60 km stran, ampak za to so si serviserji sami krivi.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ So jun 06, 2015 8:40 pm

Peuggeott je napisal/-a:
pskoda je napisal/-a:Če je človeku na uradnem servisu Peugeot natočil nepravilno olje je to zame že en servis, ki ga bi bilo treba takoj zapret če ne pozna osnov

Kdo bolj ve katero olje je primerno?Nekdo ki si služi kruh s servisiranjem vozil(vsak dan) in ima licenco od Peugeota ali nekdo ki bluzi na internetu in opravlja delo električarja ali slavista.

A vaša visokost (da ne bom tikal), ni skapirala, da očitno vsak, ki ima par minut časa pogledat kakšen katalog na internetu, dejansko ve bolj od (For-ovega) pooblaščenega servisa, katero olje je primerno? Pa da sploh ne omenjam tvojega "gostilniškega" žaljenja določenih oseb na tem forumu, ki so napisale zelo kompetentna mnenja...
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda So jun 06, 2015 11:22 pm

Peuggeott je napisal/-a:

Ta uradni servis nima osnovnega pojma katero olje se uporablja in bi ga bilo potrebno takoj zapret in vzet licenco
Kruh služijo vsi tudi popoldanci. To ni bluzenje po intrnetu, ampak so tudi koristne informacije od uporabnikov, ki zelo pridejo prav
Lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov