Pri petrolu takrat so mel skisan bio oz se jim je pokvaril in so kr zraven dal. Kaj je sledilo se ve

čare je napisal/-a:Bravo.Jaz ti kar čestitam. A si razmišljal da ga menjaš na vsak servis? Najbrž ne a ne.
pskoda je napisal/-a:Odstranil sem povratni vod od črpalke do tanka in vmes dal lonček, da je višek nafte tekel v lonček. Nafta je bila čista brez opilkovzgleda, da je imela bencinska kakšne probleme ali kaj podobnega.
Upam, da se je vse ustavilo pri filtru tako, da se bo filter nafte menjal zelo pogosto.
ps.: še dobro, da imam rosstech-a za prisilni zagon pumpe
Firediver je napisal/-a:Opažam, da vas je vedno več bojazljivcev in kmalu boste predlagali še vmesni servise na 6 mesecev, pa menjati vse možno, ker je to kao edino pravilno..če se s tem pavšalno izogibate večjim okvaram in s tem povezanimi stroški, koliko bodo šele na tak način mehaniki služili, ko bodo nesmotrno pogosto menjali vse po spisku!
pskoda je napisal/-a:Na servisu so povedali, da so opilki v filtru goriva menjali so tudi filter goriva, ampak ne vem kako so to naredili oz ne vem če so prisilno zagnali črpalko ali ne. Po moje so jo, ker je uradni servis nikoli pa 100% ne veš.
Za slabo visokotlačno črpalko so sklepali samo po opilkih v filtru goriva (kolikor jaz vem). Motor drugače še vedno deluje bp.
Osebno sem potem doma na povratnem vodu odstranil cevko iz filtra jo nastavil v lonček zagnal motor, da je odvečna nafta tekla v njega in po parih sekundah je priteklo cca 3-4dl nafte, ki je bila brez sledi opilkov, tako da bom še poiskusil kot je rekel @TrioAdijo da vidim kaj bo.
čare je napisal/-a:@firediver 70€ me pride 5 litrov olja in vsi štirje filtri.Ja le kako naj za ta denar kakšnega NE zamenjam??Če pa vi vložke za 2.0 TDI-je kupujete za 70€ pa kdo vam je kriv.Za 30€ dobiš MANN,MAHLE in to je polna cena,vsi pa vemo da minimalno 10% popusta dobiš v vsaki trgovini z aqvtodeli,če pa je težko stegnit jezik pa plačujte polne cene.
Po forumu brska: danci1973 in 9 gostov