Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Ne mar 28, 2004 9:56 am

Ja js sem tudi študent. Brisalci pa te pridejo stat malo manj kot 4 jurje. Kolko boš pa porabu za ta razna mazila špreje in benz za prit do njih?

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne mar 28, 2004 10:17 am

Dani je napisal/-a:Drugace je pa forum namenjen temu, da si med seboj izmenjamo mnenja in si pomagamo, ne pa da samo napises, kupi si novo pa je :?

Če te zafrkava avt: Kupi novega pa je. :wink:
Drugače pa mislim, da bi lahko pomagal tudi alkofol (šnopc). Tist očisti še takšno svinjarijo. Men spredaj nove včasih malo škripajo ampak zato pa je tekočina za pucat šipe (Vitrex), da malo poškropiš pa je mir. Lahko pa daš tudi tja malo šnopca samo potem upaj, da te ne bo ustavila policija ("Goupod a ste vi malo pili?"). :P
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Dani
Uporabnik

Napisal/-a Dani Ne mar 28, 2004 11:16 am

Symon je napisal/-a:Če te zafrkava avt: Kupi novega pa je. :wink:

Ja mislim da ga nebom menjal samo zaradi skripajocih brisalcev :wink:

Čojko
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Čojko Po okt 11, 2004 4:52 pm

Neverjetno koliko odgovorov in še vedno ni noden napisal zakaj brisalci škripajo. :shock:

Brisalci MORAJO biti vedno pravokotni na podlago in potem ne bodo nobenemu več škripali.

Me pa zanimajo vaše izkušnje glede različnih metlic, vzdržljivosti, silikonske, večlpastne,... Po dveh letih so mi moje originalne metlice začele puščati sledi vode ob brisanju šip.

Lp Čojko

btw. sem iskal odgovore tudi v drugih temah, vendar nisem nič kaj pretirano koristnega odkril.
Citroen Xsara HDi
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov