Nasveti in napotki ter povpraševanja...

_Diablo_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Diablo_ Če jun 10, 2004 12:12 pm

dgrejtest je napisal/-a:aja, bo treba kar menat luci, ce hoces kaj pametnega doseci... jaz sem dal ene "modre" od lampe not pa mi je eno razgnal po enmu tednu, druga je pa po enmu mescu crknila... prevroce?!
no sem zdej dal najcenejse kar sem jih nasel in je vredu... no, pomagam si z meglenkami.

pero

Hehe jest si tud pomagam z maglenkami sam kaj k mi usi pol ablendajo skos pa se kasnega policaja si lahko nakoplem...ugasat pa prizigat se mi jih pa neda skos ko gre kak avto nasprot oz mu pridem za ritjo :P :lol: 8) :? :shock:

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Če jun 10, 2004 12:40 pm

Saturnus je na letališki v ljubljani... oz po novem je to HELLA...

lp!

p
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

_Diablo_
Novinec

Napisal/-a _Diablo_ Če jun 10, 2004 12:48 pm

dgrejtest je napisal/-a:Saturnus je na letališki v ljubljani... oz po novem je to HELLA...

lp!

p

Aha..hvala ti se bom mal pozanimal ;) :D 8)

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Če jun 10, 2004 12:53 pm

dgrejtest: kaj ma saturnus svojo trgovino tam? parkrat sem šou mimo pa na tabli ni nič pisalo trgovina al kej...

_Diablo_
Novinec

Napisal/-a _Diablo_ Če jun 10, 2004 12:59 pm

Hehe pa že :P :D

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Če jun 10, 2004 1:32 pm

Majo tud neko trgovinco (velikosti moje sobe) takoj na vhodu.
Slika

_Diablo_
Novinec

Napisal/-a _Diablo_ Če jun 10, 2004 1:42 pm

Hehe sj jest pa vem kok je tvoja soba velika ane hehe :P Sj ql ;) :lol: :lol: :D

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Če jun 10, 2004 4:21 pm

titan: kaj tista ki je med rampami??

bobetko
Novinec

Napisal/-a bobetko So jun 12, 2004 6:16 am

ej tud ko boš dal na novo naparit bo nekaj časa bolje pol pa bo kmalu spet isto sranje,govorim iz izkušenj

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun So jun 12, 2004 9:33 pm

CE pa mene vprasas kot cloveka, ki je ze mel nekaj italianov tudi Fiate, pa prvo menjaj tiste kablcke in tist konektor, ko si rekel, da je nekaj rjavo (ozgano ratalo)

_Diablo_
Novinec

Napisal/-a _Diablo_ Po jun 14, 2004 3:36 am

NoSpeedNoFun je napisal/-a:CE pa mene vprasas kot cloveka, ki je ze mel nekaj italianov tudi Fiate, pa prvo menjaj tiste kablcke in tist konektor, ko si rekel, da je nekaj rjavo (ozgano ratalo)

Mhmm..ti bom odgovoru kratko in jedrnato: Tudi ce zamenam oz nevem kaj nardim s tistim konektorjem nebo nic bolje..ker fiat se vedno ostane samo FIAT = FIX IT AGAIN TOMOROW :lol: :? :( :P

_Diablo_
Novinec

Napisal/-a _Diablo_ Po jun 14, 2004 3:38 am

Aleksander je napisal/-a:Kja pa od Philipsa Blue Vision si že probal. Jaz sem imel podoben problem kot ti in razlika je bila očitna. Ali pa probi od Osrama Silverstar + 50%. Ta je zmagala na testiranju po dolžini razsvetljevanja voznega polja! :wink:

Mhm...Jest sm probal neke zarnice cool blue okoli 3500 sit so ble sej so svetile bolj ce si avto gledu od zunaj...vendar ko si za volan sedel je blo pa se slabse..Daljave ni bilo skoraj da nic..Amm kje pa bi lahko dobil te zarnice da probam?? Lp

Uporabniški avatar
KrEn
Novinec

Napisal/-a KrEn Po jun 14, 2004 6:13 pm

_Diablo_ je napisal/-a:
Aleksander je napisal/-a:Kja pa od Philipsa Blue Vision si že probal. Jaz sem imel podoben problem kot ti in razlika je bila očitna. Ali pa probi od Osrama Silverstar + 50%. Ta je zmagala na testiranju po dolžini razsvetljevanja voznega polja! :wink:

Mhm...Jest sm probal neke zarnice cool blue okoli 3500 sit so ble sej so svetile bolj ce si avto gledu od zunaj...vendar ko si za volan sedel je blo pa se slabse..Daljave ni bilo skoraj da nic..Amm kje pa bi lahko dobil te zarnice da probam?? Lp

Mene tud zanima. :P
Ora Et Labora :?

_Diablo_
Novinec

Napisal/-a _Diablo_ To jun 15, 2004 7:25 pm

Aleksander je napisal/-a:Silvestar in Cool Blue od Osrama dobiš v Obiju. Cool Blue H1 je 1700 sit Sliverstar pa 1500 sit komad.

Blue Vision od Philipsa pa dobiš tukaj: http://www.olef-sp.si/
Tu je slika od Blue Vision H4 in H1
Slika

Thx...ko probam povem kako se je izšlo!!

Lp 8) :D :-P

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Ne jun 20, 2004 11:47 am

ne moreš nič narediti druga kot če daš notri projektorske luči ali pa xenonske.S temi žarnicami so tako majhne razlike da se skoraj ne opazi ,edino v ceni.100W ne dajaj notri, ker ti bo stekla parabola, posebej pa ti se bo naredila luknja na zgornjem delu ohišja luči zaradi prevelike toplote.

_Diablo_
Novinec

Napisal/-a _Diablo_ Ne jun 20, 2004 11:50 am

torstorm je napisal/-a:ne moreš nič narediti druga kot če daš notri projektorske luči ali pa xenonske.S temi žarnicami so tako majhne razlike da se skoraj ne opazi ,edino v ceni.100W ne dajaj notri, ker ti bo stekla parabola, posebej pa ti se bo naredila luknja na zgornjem delu ohišja luči zaradi prevelike toplote.

Aja??? Thx za info...sj zdej studeram da kupim luči nekje v Italiji od Mareje..sam k nevem nc kje bi lahko to kej kupu ... :o :cry: :cry:

Bizzare
Nov uporabnik

Napisal/-a Bizzare Po jun 21, 2004 10:42 pm

Aha eno vprašanje za post št. 1. Ali imaš mogoče meglenke?

Moj primer:
Pri meni so tudi luči slabo delale (Brava SX). Najprej se mi je stopil konektor na volanskem stikalu za luči itd... Potem pa sem na enmu robniku potrgal kabel za sprednje meglenke in ga pelu na servis u Lj-Črnuče in glej ga zlomka zdej mi pa luči svetijo u 3 ku**e krasne, pi*da k bi mel reflektorje (problem ni več v tem, da mi ne svetjo dobr, ampak ker mi svetijo kot reflektorji izven loka).

Moj nasvet pel avto k električarju pa nej ugotovi katera od naprav ti požre največ štroma v avtu.

Potem naprej je tvoja odločitev, kaj boš naredu.

LP
Bizzy

_Diablo_
Novinec

Napisal/-a _Diablo_ Po jun 21, 2004 10:52 pm

Bizzare je napisal/-a:Aha eno vprašanje za post št. 1. Ali imaš mogoče meglenke?

Moj primer:
Pri meni so tudi luči slabo delale (Brava SX). Najprej se mi je stopil konektor na volanskem stikalu za luči itd... Potem pa sem na enmu robniku potrgal kabel za sprednje meglenke in ga pelu na servis u Lj-Črnuče in glej ga zlomka zdej mi pa luči svetijo u 3 ku**e krasne, pi*da k bi mel reflektorje (problem ni več v tem, da mi ne svetjo dobr, ampak ker mi svetijo kot reflektorji izven loka).

Moj nasvet pel avto k električarju pa nej ugotovi katera od naprav ti požre največ štroma v avtu.

Potem naprej je tvoja odločitev, kaj boš naredu.

LP
Bizzy

Aja??? mhmmmm hvala..bom tudi to zadevo sprobal pa povem potem ce je kaj pomagalo!! Aja pa mam meglenka ja...Bravo sx :/// Danes sem videl bravota ki je imel drgacne luci kot moj..mislim da je imel nekaj crnega bolj notri in vecje lece...noja bom pelu se k elektricarju morda pa le kaj ugotovi... Lp in hvala se 1x
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov