Joke da ne bi kdo probavu

Je že probal kdo polir pasto LESKIN? to mam jaz za odtranjevanje raznih prask,smole,če me pošoba kdo na parkingu pa barva na mojem avtu ostane..... skratka močna ko ne vem kaj.
bsmuk31 je napisal/-a:maky je napisal/-a:navadno jedilno olje namočeno v kaki robček. daj gor za 2+ uri in bo šlo čisto lepo dol.
se strinjam, sam mislm da ni treba 2 uri čakat
Yagi-san je napisal/-a:Zanima me, s čim se najlažje in najbolje odstrani smola ali nekaj podobnega? Imam eno pikco na strehi in sem že poskušal z polirno pasto, vendar zaman!!Hvala za odgovore in predloge!
JohnyR je napisal/-a:probal z oljem, pa ne gre tako dobro, ker ne spuca zasušene smole.
JOYride je napisal/-a:JohnyR je napisal/-a:probal z oljem, pa ne gre tako dobro, ker ne spuca zasušene smole.
Ze nisi dost dolg gor pustu. Js sm do zdej marsikej ze probou pa je zmeri slo z oljem najbols dol...
Biskvitek je napisal/-a:jst mam smolo po celmu avtu, take mejhne pikce, avto je pa še bel tko da se ful vidi. no bom probal z oljem...
Tomi-x je napisal/-a:[g0ran23] je napisal/-a:aceton za nohte
dala 100% in hitro
lak se uniči oz zbledi... tko da boš moral še polirat!
![]()
Po moje je tud najbolš navadno jedilno olje!
Končar je napisal/-a:tut jest mam tak problem s smolo,avto sm meu na morju pod borovcem pa mi je gor kaplal,pa sm zdj avto prau pa s šamponom ni šlo nč,sam z bencinom al pa acetonom se pa bojim da nebom barve uniču,pa da bo pol tm taka bleda? LP TADEJ
im nobody je napisal/-a:jaz bi samo prašal kak najlažje odstraniš tisto SLO nalepko dol...kar z vročo vodo?ker je že zažgana gor
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov