Hvala!
_Jerry_ je napisal/-a:Nixxon, dobro si opisal pot do Podlesnika, ampak on dela SAMO BMW![]()
Za vse druge avtomobile pa priporocam se enega, ki je glede na izkusnje mojega prijatelja tudi odlicen naslov za ciscenje injektorjev, delavnico ima pa zelo blizu Podlesnika -3 km zracne linije... Tu je naslov:
Senica Motorsport
Bericevo 17 pri Ljubljani
tel. 01/5627-273, 01/5627-271, 050/626-385
Ce ga bo kdo obiskal, pa naj potem napise, kako je z njim zadovoljen
pusko je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:Nixxon, dobro si opisal pot do Podlesnika, ampak on dela SAMO BMW![]()
Za vse druge avtomobile pa priporocam se enega, ki je glede na izkusnje mojega prijatelja tudi odlicen naslov za ciscenje injektorjev, delavnico ima pa zelo blizu Podlesnika -3 km zracne linije... Tu je naslov:
Senica Motorsport
Bericevo 17 pri Ljubljani
tel. 01/5627-273, 01/5627-271, 050/626-385
Ce ga bo kdo obiskal, pa naj potem napise, kako je z njim zadovoljen
A čisti tudi vplinjače?
Kako se pa vplinjače čisti? Je težavno, veliko dela in drago?ops:
Pa cena???ops:
_Jerry_ je napisal/-a:Sobe se baje da ocistit na 3 nacine:
-Da se vlije v tank opisani dodatek in se gre vozit
-Da se sobe odmontira in se jih ocisti zunaj
-Da se cev za dovod goriva na avtomobilu sname, namesti prikljucek z mesanico goriva in cistila (kisline) in pusti motor delat pol ure
Prva varijanta je baje delikatna, ker kislina lahko razzre tudi rezervar oz. druge napeljave za dovod goriva v avtomobilu. Najcenejsi nacin se tako (kot ponavadi) spet izkaze za najdrazjega![]()
Jaz bi se odlocil za drugo ali tretjo varijanto, drugo sem preizkusil in se kar v redu obnese. Cena (na Citroen servisu) je bila 12.000 SIT. Ce ima kdo se kaksne izkusnje s tem, napisite...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov