Nasveti in napotki ter povpraševanja...

mitja320
Novinec

Napisal/-a mitja320 To nov 16, 2004 9:08 am

super98 je napisal/-a:Ej fantje a mi lahko kdo zrihta autodato za octavio tdi

Autodata je za vse automobile (in traktorje). Najdeš jo na muli.

Stratus, ali si pregledal tudi potencijometer lopute? Če imaš zajlo za gas lopute ni treba kalibrirati, drugače je pa priporočljivo (ampak ne verjamem, da imaš E-gas :) )

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Sr nov 17, 2004 2:56 pm

mitja320 je napisal/-a:
super98 je napisal/-a:Ej fantje a mi lahko kdo zrihta autodato za octavio tdi

Autodata je za vse automobile (in traktorje). Najdeš jo na muli.

Stratus, ali si pregledal tudi potencijometer lopute? Če imaš zajlo za gas lopute ni treba kalibrirati, drugače je pa priporočljivo (ampak ne verjamem, da imaš E-gas :) )

Ma ja vem kaj je to. Zanimajo me pa izpiski iz autodate za octavijo tdi...ne morm v službi downloadat...bom pa v kratkem menju jermene.
TJUNING PA TO...

bojan a
Nov uporabnik

Napisal/-a bojan a So dec 11, 2004 3:05 pm

Imam problem pri vžigu felicie 1.6 mpi combi letnik 98 model 99. Zjutraj ko je ledeno moram parkrat zagnati da sploh vžge.Ko vžge so obrati komaj pri 500 ali manj.To traja kakšno minuto ali dve potem se obrati dvignejo na normalo. Ko je motor topel pa vžiga v trenutku.

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 So dec 11, 2004 3:34 pm

bojan a je napisal/-a:Imam problem pri vžigu felicie 1.6 mpi combi letnik 98 model 99. Zjutraj ko je ledeno moram parkrat zagnati da sploh vžge.Ko vžge so obrati komaj pri 500 ali manj.To traja kakšno minuto ali dve potem se obrati dvignejo na normalo. Ko je motor topel pa vžiga v trenutku.

Zamenji stikalo za temperaturo. Nahaja se na glavi motorja in vklapla zaug. Stane okrog 5000sit, lahko ga zamenaš kr sam.
TJUNING PA TO...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov