Damjan19 je napisal/-a:odlično...bom pa še jz mal sodeloval...zimske mam obnovlene pa so ql(no ja na reno 5 se tak ne more kej velik zgodit zarad hitrosti)![]()
mam pa drug problem,pred slabeimi tremi mesci sm si kupu komplet lite felge+gume,zj pa...moj stil vožnje ni glih ekonomičn ne za gume ne za kesl,pa se mi dozdeva da bi že počas pasale nove gume gor,sm iskal pa iskal,pa nikjer najdu dimenzije 175/60(šestdeset:))/13
kdo ve ki bi se kej dal to dobit?
hvala!
Damjan19 je napisal/-a:odlično...bom pa še jz mal sodeloval...zimske mam obnovlene pa so ql(no ja na reno 5 se tak ne more kej velik zgodit zarad hitrosti)![]()
Turbobitch je napisal/-a:Damjan19 je napisal/-a:odlično...bom pa še jz mal sodeloval...zimske mam obnovlene pa so ql(no ja na reno 5 se tak ne more kej velik zgodit zarad hitrosti)![]()
Čaki ti mal z hitrostjo pa R5. Tele nalite gume začnejo pr 130 že dobr trest avto! Kukr pa vem petka je stroj. Fiveka mi je letela 185 po ravnem to ka jo mam pa zdej pa pač mal več!
monster_d je napisal/-a:nima kaj da trese, pol pa pac niso ble gume krive
jakaracman je napisal/-a:A se tuki govori o nalitih al o obnovljenih gumah? Ker razlika je zelo velika, nalite gume niso niti za na nevozen avto nataknit, obnovljene pa znajo biti za nezahtevnega voznika ki po možnosti še nima denarja za nevemkake zimske gume čisto v redu rešitev.
lublancan je napisal/-a:ni res
če jih obnovijo, pol bi nej ble pregledane rantgenom, če so žice cele
če pa sam zamenajo tekalno površino, pol pa nč ne gledajo in maš lahka totalno zjebane gume
Slide je napisal/-a:A ti razumeš da je razlika? Med NALITO in OBNOVLJENO![]()
Nahitro ti je jakracman celo razložil in to se še dela, oboje pač
Si pač uvažal material za obnovljene gume...
LP
Damjan19 je napisal/-a:...moj stil vožnje ni glih ekonomičn ne za gume ne za kesl,pa se mi dozdeva da bi že počas pasale nove gume gor,sm iskal pa iskal,pa nikjer najdu dimenzije 175/60(šestdeset:))/13
kdo ve ki bi se kej dal to dobit?
hvala!
Laik tega ne ugotovi! Drugače pa so te gume po profilu skoraj enake kor original imajo pa fuuuul čudna imena torej taka ki jih če se le malo spoznaš na gume nisi že slišal npr. Winter Tact, King Miler, Bandag, Rotal JV, itd...tiguan je napisal/-a:Kako se ugotovi, da imaš pred očmi nalite gume oz. obnovoljene, kje to piše, kako se to prepozna.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov