lublancan je napisal/-a:dej spucat injektor
drgač pa jst sploh ne vem zakaj jamrate glede cen bencina, če je za vs 12 litrou pr 1.3 al1.5 mašini normalno
tolk kolkr bi dal za 2 tanka bencina vas stane en servis, k bi vam odpravu takšno porabo
kšno štelanje užiga, test lambde, čiščenje injektorjeu, menjava filtra za bencin, pregled pumpe za benz
lenivec je napisal/-a:mitja320 je napisal/-a:Pred nekaj časa si jamral, da ti avto cuka. Zakaj nisi takrat omenil porabe? Ali si problem s cukanjem rešil?
Jaz bi ugibal, da ja ali zapacan injektor, ali pa oslabljena lambda. Možno je tudi, da je samo kaka vakuumska cevka sneta ali preprerela.
In sedaj predvidevam, da se bo tema zaključila, čez en mesec bo pa: "avto mi ne vžge, kaj bi lahko bilo narobe"
cukal je ker je bla hin vžigalna tuljava, pa ni to tak malo cukal ampak avto kr konkretno ker je delal na 2 cilindrih, to je pa trajalo 1km da sem do doma lepo počasi prišo. drugače pa avto ne cuka in ni cukal nič in sem v tisti temi tut napisal na koncu da je blo to krivo in da je menjano. za porabo pa sem šele zdaj zvedo da ostalim pije 1l majn in sem zato vprašal.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov