silver golf II je napisal/-a:Loopz- pazi da si nebos kaj naredu
bolj me zate skrbi

silver golf II je napisal/-a:glej prvi nasvet cliota se na sploh pazi ker so zelo nestabilni sam mam izkusnje ko sm z tri cliote obrnil na streho na ravni cesti, prejsni teden je pa se moj kolega ga obrnu, full majo nestabilen zadnji konc. (cliota nikoli več) zato previdno z njim v ovinek.
_Jerry_ je napisal/-a:silver golf II je napisal/-a:glej prvi nasvet cliota se na sploh pazi ker so zelo nestabilni sam mam izkusnje ko sm z tri cliote obrnil na streho na ravni cesti, prejsni teden je pa se moj kolega ga obrnu, full majo nestabilen zadnji konc. (cliota nikoli več) zato previdno z njim v ovinek.
Oprosti, ne mislim pametovat, se najmanj pa zagovarjat Francozov (sem tudi German-car-fan), ampak Cliota sem vozil 5 let in z njim sem v ovinkih pocel take stvari, da bi se plescu stale dlake pokonci...Clio ima ZELO stabilno podvozje, je pa res, da se mocno nagiba v ovinkih in te to ne sme presenetiti
Ce se ustrasis in trznes z volanom, si takoj v grabnu
Ce je kdo gledal kak film o Zandarjih iz Saint-Tropeza z Louisom DeFunesom v glavni vlogi se je lahko na lastne oci preprical, kako se francozi drzijo ceste...
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov