|jurcek| je napisal/-a:kaj bi lahko dvotaktolje vlil k benzu v tank? al bi lahko zamašil fergazer,..? ker če bi blo pri bencincu isto kot pri dizlu pol bi bla legenda....pa bomo vsi na foromu vozli z mešanco![]()
![]()
|jurcek| je napisal/-a:kaj bi lahko dvotaktolje vlil k benzu v tank? al bi lahko zamašil fergazer,..? ker če bi blo pri bencincu isto kot pri dizlu pol bi bla legenda....pa bomo vsi na foromu vozli z mešanco![]()
![]()
zlabon je napisal/-a:|jurcek| je napisal/-a:Vem za enega ko je pelal na čisti špirit pa se ni mogo ustavit, ker ga je tak naprej gnalo![]()
![]()
![]()
Ta je svetovna izjava no![]()
![]()
![]()
![]()
TrijoAdijo je napisal/-a:zlabon je napisal/-a:|jurcek| je napisal/-a:Vem za enega ko je pelal na čisti špirit pa se ni mogo ustavit, ker ga je tak naprej gnalo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja lahk je svetovna,ampak je resnična,ker pri čistem špiritu pride lahko do samovžiga.To pomen da gorivo ne rab iskre da se vžge ampak je že dovolj kompresija in toplota motorja.Tako sranje sem meu z mopedom ko sem mu v tank nalil 2l mešance in 2l etra.Nisem ga mogu ustavt pa čeprav sem mu kabl od svečke dol uzel.
LP!
lenivec je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:zlabon je napisal/-a:|jurcek| je napisal/-a:Vem za enega ko je pelal na čisti špirit pa se ni mogo ustavit, ker ga je tak naprej gnalo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja lahk je svetovna,ampak je resnična,ker pri čistem špiritu pride lahko do samovžiga.To pomen da gorivo ne rab iskre da se vžge ampak je že dovolj kompresija in toplota motorja.Tako sranje sem meu z mopedom ko sem mu v tank nalil 2l mešance in 2l etra.Nisem ga mogu ustavt pa čeprav sem mu kabl od svečke dol uzel.
LP!
hehe pipico bi zaprpa bi crknlo
Voith je napisal/-a:|jurcek| je napisal/-a:kaj bi lahko dvotaktolje vlil k benzu v tank? al bi lahko zamašil fergazer,..? ker če bi blo pri bencincu isto kot pri dizlu pol bi bla legenda....pa bomo vsi na foromu vozli z mešanco![]()
![]()
te bojo vsi k bojo za tabo fural preklel za 100 let v naprej![]()
no ja saj ce si meu wratburgha na mesanco so te vsi preklel svoj cajt :>
@lisko
qmi sploh ni tok komercialn, sj ni nikjer reklame zanga. se reklamira tko da folk folku pove
drgac pa qmi ma kr lepo zgodovino, in se crno na belem obnese, oz beri zmanjsa obrabo dokazano za 88%sam to se kaze predvsem pr mrzli masini predn potegne ole, k takrt najbolj zasmelca cilindr pa bt. je pa zadeva tko narejena da so not teflonski delci ki se na vrocini strdijo, tko da povsod tm kjer je trenje, se nardi mikronski sloj ptfe-ja, k je pa najbol spolzka snov kar smo jih odkril na tem planetu do zdj.
kar se tice pa motor-up a se ga pa izogn na dalec ker tist ma pa menda en bl bedn nacin delovanja, sam to je sam menda, tko sm slisu. mozn pa da mu krivico delam
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 13 gostov