ja pač tja sm pršu dal v kolono za tehničnga, utakne vse potrbno za mert, ga mal stisne(mogoče je pomagal, da sm s e mogu iz Lj do brezovce prpelat) jst že tko fak nau šlo, ker sm vedu za katalizator. Un pa reče uredu, kr pejte na šalterček, pa se zmente kako pa kaj. Plini so bli čist ql, to je blo kaj vem prbl.2tedna nazaj. Zdj pa že ropota katalizator, tak da... Mogoče je pomagal, da je nova lambda pa svečke pa use...Stratus_ je napisal/-a:Ja ampak mi vseen ni jasno kako si lahk pršu čez tehničnega s hin katalizatorjem...verjetn, da še ni biu čist hin
Planetek je napisal/-a:Jaz sem se malo pozanimal za cene:
- zračni filter : 1800 sit
- lambda sonda: 7.100 sit
- katalizator: 27.000 sit
- svečke: 1500 sit
Za ceno dela pa ne vem. Za kolko ti to menjajo na servisu, če dele prineseš svoje?
Kaj pa če želim narediti generalni servis?
- jermeni,
- disk ploščice
- pregled skolpke, ostalih tekočin ...
Imate kakšne izkušnje z Subaru servisi v MB-ju?
Planetek je napisal/-a:Tudi meritve opravi? Enkrat mi ni hotel prižgati, pa sem ga peljal k znancu, ki ima svojo delavnico pa fantje niso niti vedli, kje ima moj avto "bencin pumpo".
Je kje kak spodoben avtomehanik v bližini MB, pa da ni preveč drag?
Planetek je napisal/-a:Tudi meritve opravi? Enkrat mi ni hotel prižgati, pa sem ga peljal k znancu, ki ima svojo delavnico pa fantje niso niti vedli, kje ima moj avto "bencin pumpo".
Planetek je napisal/-a:Je kje kak spodoben avtomehanik v bližini MB, pa da ni preveč drag?
nebivedu je napisal/-a:[Drugače pa svečke in zračni filter lahko sam menjaš - olje tudi - pri jermenu se boš mal zaje*baval, ampak ga tut sam lahko zamenjaš.
Večino na tem avtu lahko sam narediš., pa še poceni bo - skor ne moreš kej zaj*ebat, razen pri zobatem jermenu( bo al pa ne bo vžgal - ventilov pa ne moreš uničit, ker so umaknjeni in se z bati ne morejo pod nobenim pogojem srečat), pa še to če se orenk potrudiš boš vse sam naredil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov