buserr je napisal/-a:Ceno imamo pov od novih ORIGINALNIH delov.Veliko salonov prodaja ponaredek rezervne dele . Me res zanima če ima še kakšen odpad v slo. takšno gužvo da je treba v vrsti čakat.
Ja, ja buserr, na forumu se dostikrat pišejo kake bedarije, ker je vsak skrit.
Samo za tebe, ki predstavljaš nek odpad pa ni najbolj pametno, da celo groziš ljudem po forumu tako kot sem prebral par postov višje. Potem si se prijavil pod novim imenom in začel opravičevat, to je bla, bla, bla.
Veliko ljudi je prijavljenih tukaj gor, veliko jih še bere, ki niso prijavleni.
Zato verjemi, da mnenje, ki ga nekdo prebere tukaj ima pomen. Če več ljudi piše slabo o eno in isti stvari, potem to sigurno ne vpliva dobro na bodoče kupce.
Jaz recimo vem, da nikol ne bom šel na tist odpad pri Trojanah, ker so ga na tem forumu vsi po vrsti prešinfali, potem sem pa še od sodelavca slišal kak ga zajebava glede enega motorja. Tako vidiš, da to kar tukaj prebereš kar drži. Take informacije se širijo, eden prebere se pogovarja z drugimi in tistim sigurno ne bo priporočal nekaj kar se na veliko šinfa od širokega kroga ljudi.
Tole ko si napisal, da imate ceno polovično novega orginala. Kaj ti si nor. Iz starih avtov dele prodajat po polovični ceni, potem pa prideš domov pa vidiš da sploh ne paše. Sledi pa stara zgodba, da pol to ne vzamete več nazaj ne.