darwin je napisal/-a:Hej, Đankiji! Šipe na cliotu sploh ni dobr lomt. Je na kkšnmu drugmu avtu ful boljši feeling
To mi gre res uibr na jetra, da nikol ne vem, a bo avto še cel, k bom nazaj na parking pršou.
ja ja. a ste kdaj mogoce pomisll da se vam to dogaja lih zarad tega stupidnega klasicno slovenskega razmisljanja?? ala ce je men sla krava nek gre pa se njemu.
vse kar se komu zgodi je prou da se je. oz z drugimi besedami sam si si kriu za vse, pa ucasih tud ne sam zarad tega ker bi to pac lahk preprecu, pa nisi.
js sm pustu avto ze marsikje z ploscico, pa ni blo nic. uzamem jo dol redkokdaj, not mam pa muzike kr zadost. ar je biu 75k, zadni zvocniki so kevlar JBL GT 170w pa spredi je se neki zvocnikov.
ko sm su za 3 dni v tolmin sem pustu avto na tomacevem, na enem parkingu ki je znan po tem da avtomobili po enem dnevu stacioniranja tm ostanejo brez koles, pa se cesa. no moj je stal tm 3dni, ploscica v predalu, najvecja fora je bla pa to, da ker se mi je takrt zlo mudil, ker je baba od kolega ki je pelu dol tecnarla 100 na uro, sm pozabu sovoznikovo sipo odprto tocno do polovice, in se to tko da se je vidl s ceste.
pol v tolminu sm zvedu kak parking je to, in sm se kr mal zasekiru. pridem nazaj, vidm sipo odprto, sm reku sam jao slo je vse. pridem do avta vse kul, edin ker je biu dz je biu sopotnikov zic mokr to je blo pa tud vse.
torej kako je to mozno? naklucje? I don`t think so.