wrhowc je napisal/-a:Živjo!!
Jest sem pa vvčeraj kupil tegale accentka (rabljen) 2003 letnik 1.3l motor. Servis je bil narejen pri 88.000 km sedaj jih ima 91.000 km me pa zanima ali je potrebno menjati jermen in pdobne zadeve ali še nekoliko počakam?
LP!!!
chevy je napisal/-a:wrhowc je napisal/-a:Živjo!!
Jest sem pa vvčeraj kupil tegale accentka (rabljen) 2003 letnik 1.3l motor. Servis je bil narejen pri 88.000 km sedaj jih ima 91.000 km me pa zanima ali je potrebno menjati jermen in pdobne zadeve ali še nekoliko počakam?
LP!!!
Zdaj ne razumem najbolje. Kaj pri 88000 km so zamenjani filtri, svečke in olje?
Pri 1.5 agregatu je velik servis (jermeni, šponarji, vod. pumpa,...) pri 90000 km.
Za 1.3 agregat pa nisem 100%. Mislim, da je velik servis pri 60000 km.
Naj me kdo popravi, če je narobe.
Lp.
lucky je napisal/-a:pa na olju ne šparat, jaz sem že vsega poskusu, ta motor pa dela najboljše z motul oljem, res da je drag samo se splača......
MiksoM je napisal/-a:Mislim, da že vse dopoldne visim na tem forumu![]()
![]()
Intenzivno iščem, nek avtek, sprva sem mislil kupit Renaulta, ampak se mi zdi da plačaš znamko, kar tudi najbrž drži - pa še rezervni deli niso poceni...
To bo moj prvi avto nasploh, tak da mi niti ni pomembna znamka, bolj mi je pomembno, da z njim ne bom mel nekih velikih stroškov, ter da me bo držal npr. vsaj 3-4 leta.
Tak da mislim (upam), da z nakupom Hyundai Accenta nem brcno v meglo
MiksoM je napisal/-a:Zaj sem se komaj podal v intenzivno iskanje,... mogoče se najde kje kaj pametnegadrgače pa sem gledal avteke že za 2.500 oz. za 3.000 ... pa zaenkrat ne mislim dat tolko - glede na to, da mi bo prvi, pa da ga bolj kot ne rabim fijakanje sem ter tja :P
MiksoM je napisal/-a:Mislim, da že vse dopoldne visim na tem forumu![]()
![]()
Intenzivno iščem, nek avtek, sprva sem mislil kupit Renaulta, ampak se mi zdi da plačaš znamko, kar tudi najbrž drži - pa še rezervni deli niso poceni...
To bo moj prvi avto nasploh, tak da mi niti ni pomembna znamka, bolj mi je pomembno, da z njim ne bom mel nekih velikih stroškov, ter da me bo držal npr. vsaj 3-4 leta.
lisko je napisal/-a:MiksoM je napisal/-a:Mislim, da že vse dopoldne visim na tem forumu![]()
![]()
O rezervnih delih za renaulta se motiš....Edino če misliš kupovat dele na original servisu. Tam pa recimo glavna jermenica za petko pride (je prišla pred leti) zdajšnih 150 evrov....lokalni drejar pa mi je jo nardil za dva pira.....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov