Nasveti in napotki ter povpraševanja...

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Po jan 24, 2005 2:22 pm

s_mande je napisal/-a:
P406 je napisal/-a:
s_mande je napisal/-a:Zavaruj parking in pojdi cez mesec dni na zavarovalnico in povej da te je pac nekje nekdo podrsal...ostalo ves sam!To se da zagotovo!V upanju da stvar cimlepse izpeljes s_mande!

Ja, ampak to bo šele decembra! Takrat mi šele namreč poteče registracija. A misliš, da bi celo leto lahko čakal in upal, da nebi zarjavelo?

Hvala za mnenje!

Mislim da bi lahko zavaroval tudi zdaj in ti nebi bilo potrebno cakati do decembra!Da bi pa zarjavelo pa mislim da nebi smelo,to je samo moje mnenje!Nisme pa siguren ce se da zavarovati naknadno!

Jaz sem prvo zavaroval samo osnovno čez par ur ko sem dobil keš pa še vse ostalo
tko da pomoje se da naknadno zavarovat
Slika

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Po jan 24, 2005 2:25 pm

Daco je napisal/-a:Se da, ce te ne dobijo oziroma ce un tam sam na hitro vrze oko na avto in vidi samo neposkodovano stran avtomobila. Ce se pa spravi na ogled avtomobila, bo slo pa malo tezje.

Ja sej,najbolje bi bilo imeti koga z 406 tvoje barve in bi samo tablice zamenjal...Ali pac probaj nekako da se nebo opazilo!

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po jan 24, 2005 2:26 pm

Že samo s tem, da si sem gor dal slike, ti verjetnost, da te dobijo pri poskusu zavarovalniške goljufije poveča za kakih 80%, tako, da ti jaz to nekako odsvetujem... Sankcije, se mi zdi, so kar velike.

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind To jan 25, 2005 12:26 am

Rjuhar je napisal/-a:Že samo s tem, da si sem gor dal slike, ti verjetnost, da te dobijo pri poskusu zavarovalniške goljufije poveča za kakih 80%, tako, da ti jaz to nekako odsvetujem... Sankcije, se mi zdi, so kar velike.

ja fantje hitr temo zapret pa slike iz neta zbrisat pa bo! cce ni ze prepozn..kaj ves!...
Lp

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če jan 27, 2005 2:43 am

js ti lahk priporocam kleparja ki je men tole -> http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=23512 poklepal za 25k. pa je v zivo dost hujs zgledal kot na sliki. lahk si veseu da ti ni zacvikal pleha, ker to je kr pizdarija in je tezi poklepat, no js sm meu zacvikan pa mi je zrihtu tko ko treba.

strihanje te pa tud pride ce das ti barvo tle pr enmu dost pocen. kok nebi vedu, lahk ti povem pol k bo men postrihu tistga pol avta oz skor celga :D
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov