Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr jan 23, 2008 12:34 pm

Če lahko še jaz... kaj je pa to, ko zavijam na parkirišču, najraje s 1. brzino, in mi nekaj cvili (kot tist vic o samokolnici... kvik, kvik, hehe... in z hitrostjo čedalje hitreje.)... ali pa če recimor z 2. v brzini spustim gas, torej da motor bremza. Se pravi v vsakem primeru, ko so prenosi na kolo obremenjeni. Potem v 3. in višjih brzinah ne več.

Ležaj?

Uporabniški avatar
HOLLAND
Novinec

Kraj: V deželi sonca in vina

Napisal/-a HOLLAND Sr jan 23, 2008 2:23 pm

Ne ležaj pomoje ni. Možno, da ti tisti pleh od žlajfou grsa po disku. Nekaj ti pomoje nekam drsa.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr jan 23, 2008 6:38 pm

HOLLAND je napisal/-a:Ne ležaj pomoje ni. Možno, da ti tisti pleh od žlajfou grsa po disku. Nekaj ti pomoje nekam drsa.

Če se peljem z 2. z gasom tega zvoka ni... čim spustim gas se spet pojavi. Tko da pomoje ni to to.

Uporabniški avatar
HOLLAND
Novinec

Napisal/-a HOLLAND Sr jan 23, 2008 7:30 pm

Kaj pa ko se pelješ naprej in daš v ler in brez gasa ti tega ne dela?

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr jan 23, 2008 7:43 pm

HOLLAND je napisal/-a:Kaj pa ko se pelješ naprej in daš v ler in brez gasa ti tega ne dela?

Ne... samo če je v prestavi. Čim stisneš sklopko neha. Najbolj pa v 1. z gasom ko na polno zavijaš (parkirišče).

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr jan 23, 2008 8:45 pm

Na kanal pa preverit..... verjetno kak slabi nosilec od motorja/menjalnika in se vse nekam nasloni ter drsa....

Mam pa jaz problem pokanja na jeepu.....in sicer na zadnji aksi....poka pa popolnoma na blef....čim so manjše neravnine.... pri speljevanju in takojšnem zaviranju.. po terenu pa tega pokanja ni....samo med normalno vožno....

Nima ne stabilizatorja ne kakih rok ali kaj podobnega..... je samo aksa vpeta v dve listnati vzmeti ki so vzdolž avta.... amortizerji niso je možno da fedre pokajo( ko se drgenejo med seboj) ? ali pa puše v fedrah?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

martin85
Nov uporabnik

Napisal/-a martin85 So jan 26, 2008 7:29 pm

Meni pa na Bravo-tu poka spredaj na desni strani. Bil pri treh serviserjih in ne najdemo napake. Poči kadar greš čez luknjo (se kolo za kratek čas razbremeni), čez grbino pa ne. Pa vsakič, ko smo ga dali iz dvigala dol, par km-jev sploh ni pokal... :?

Uporabniški avatar
HOLLAND
Novinec

Napisal/-a HOLLAND So jan 26, 2008 7:37 pm

martin85 je napisal/-a:Meni pa na Bravo-tu poka spredaj na desni strani. Bil pri treh serviserjih in ne najdemo napake. Poči kadar greš čez luknjo (se kolo za kratek čas razbremeni), čez grbino pa ne. Pa vsakič, ko smo ga dali iz dvigala dol, par km-jev sploh ni pokal... :?

Sem skor siguren, da so stabilizatorji, ker je nam pri Marei isto delalo.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So jan 26, 2008 8:31 pm

Martin....gumjasto vpetke stabilizatorja.....

Men pa še kr poka :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov