LP mrcina
Mrcina je napisal/-a:Tole z vodo v valjih so baje pred kakimi 20leti eksperimetirali pri ferrariju v F1... No in potem si baje lahko nabavil eno zadevico, ki si jo namontiral na mašino, nalil destilirano vodo in pridobil dodatno moč... Koliko moči? Nekje v rangu unih magnetkov za na dovod bencina, pa nalepke za tank pa tako dalje![]()
![]()
![]()
LP mrcina
Pero je napisal/-a:Mrcina je napisal/-a:Tole z vodo v valjih so baje pred kakimi 20leti eksperimetirali pri ferrariju v F1... No in potem si baje lahko nabavil eno zadevico, ki si jo namontiral na mašino, nalil destilirano vodo in pridobil dodatno moč... Koliko moči? Nekje v rangu unih magnetkov za na dovod bencina, pa nalepke za tank pa tako dalje![]()
![]()
![]()
LP mrcina
Tole z vodo so uporabljali avijoni že med drugo svetovno vojno...
Stvar dejansko deluje, ampak ne cepi molekul, ampak z isparevanjem hladi stisnjen zrak - lahko se dodatno stisne še zraka. Za navadne avte dvomim da kaj pomaga.
Mrcina je napisal/-a:. Koliko moči? Nekje v rangu unih magnetkov za na dovod bencina, pa nalepke za tank pa tako dalje![]()
![]()
![]()
torstorm je napisal/-a:metanol je samo zato ,da ti ko pod visokim pritiskom vbrizgaš vodo ne zmrzne.Ne vem kako maš ti to točno napeljano,samo jaz sem mislil na malo drugačni vbrizg vode.Imela pa je to zmontirana mazda rx-7 v ameriki na 3 rotorski mašini (čas 6,82s na 401 meter).
eXtreme je napisal/-a:Mja, ko smo ze pri teorijah...
Govorilo se je v luzi? Ne reki? Ce povozis luzo, spricne... Nisem cele zgodbe.... tako nevem kje je imel namescen filter... Kaksna moznost je da ti pride voda od luze v filer? Majhna ali je ni. Ce imas CAI, in imas filter v odbijacu oz kaj jaz vem kje, da ti sploh zaradi luze pluskne vanj... koliko vode sploh lahko potegne skozi filter? - Malo.... Tisto malo vode od luze se razprsi v sesalni cevi.... na kapljice... saj ne gre cela gmota 1dl vode po cevi... pa se to, se razdeli na 4 valje.. Saj veste kako hitro se menjajo takti... sigurno ne pride vsa tista zajeta voda, ki se razprsi, v en valj... tak da, zame so to buce, v kolikor ni preckal reke. dokaza vrjetno ni, tako da je vse to pisanje lahko samo teorija.
Voith je napisal/-a:eXtreme je napisal/-a:Mja, ko smo ze pri teorijah...
Govorilo se je v luzi? Ne reki? Ce povozis luzo, spricne... Nisem cele zgodbe.... tako nevem kje je imel namescen filter... Kaksna moznost je da ti pride voda od luze v filer? Majhna ali je ni. Ce imas CAI, in imas filter v odbijacu oz kaj jaz vem kje, da ti sploh zaradi luze pluskne vanj... koliko vode sploh lahko potegne skozi filter? - Malo.... Tisto malo vode od luze se razprsi v sesalni cevi.... na kapljice... saj ne gre cela gmota 1dl vode po cevi... pa se to, se razdeli na 4 valje.. Saj veste kako hitro se menjajo takti... sigurno ne pride vsa tista zajeta voda, ki se razprsi, v en valj... tak da, zame so to buce, v kolikor ni preckal reke. dokaza vrjetno ni, tako da je vse to pisanje lahko samo teorija.
nemogoce je mogoce. jelovica
ucasse tud kj tazga zgosi k je prakticno nemogoce.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov