Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Sr apr 20, 2005 8:09 pm

kwan je napisal/-a: ... Aja pa še to! Če to res razjeda armaturko in MORDA to res na nekaterih osvežilcih piše zakaj potem imajo to v malem tisku napisano!

ker bi folk avtomatsko ne kupoval takih nevarnih kemikalij, ki razjedajo vse okrog sebe - češ, če plastiko žre, pol že ne more bit preveč zdravo za pljuča; napisano pa mora bit, da jih taki reveži kot ti, ne morejo iztožit za škodo, ki so jim jo povzročili - češ, saj si bil opozorjen.

PS: offtopic vprašanje: kaj bi bil največji in nerešljiv problem, če bi iznašli univerzalno kislino, ki bi razžirala vse materiale :?: ;)
lp pilgrim

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Sr apr 20, 2005 8:36 pm

kwan je napisal/-a:Jojojjjoj! Kake spet pišete!

Te stvari si ne morem naredit pri nogah, ker sem poizkusil ampak na tem avtu ne gre! Na prejšnjem je to šlo!

Jaz te stvari NISEM POLIL! Je bla pravilno nameščena!! Ampak je potem kot da bi kondenzirala, ker je bila narejena na minimalno osvežitev!

Kr naenkrat je začelo tečt dol!? sem prebral celoten ovitek tega AIR WICKA in nikjer ne piše da stvar razjeda armaturko!

Aja pa še to! Če to res razjeda armaturko in MORDA to res na nekaterih osvežilcih piše zakaj potem imajo to v malem tisku napisano!

Sorry za tvoj avto, je pa to res piz...rija, najhitreje, brez izgube živcev in kreganja z uvoznikov (mogoče ne boš nič dosegel, ker se bodo zgovarjali na navodila za montažo),.... poskusi armaturko večkrat namazat s kakšnim sprejem za armaturke, diamantplast mafra,...spolirat ko se posuši in mogoče bo boljše čez čas, to deluje če je flekasta od starosti,... imaš črno al beige :?:

Uporabniški avatar
20v
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a 20v Sr apr 20, 2005 8:58 pm

Asterix je napisal/-a:TEMPOMAT NE VOZI SAM!

:D AUTO-PILOT
LP

Uporabniški avatar
20v
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a 20v Sr apr 20, 2005 9:02 pm

Pokliči tja, ko si to nabavo, pa ti bodo ziher znali povedat kako pa kaj. Če pa to ne pomaga pa se pozanimaj zavodu za varstvo potrošnikov kaj je za naredit. Ne pa tega mazat pa polirat dokler se ne prepričaš, da se ne da nič zrihtat glede popravila škode, ker avto je le nov.
LP

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Sr apr 20, 2005 9:18 pm

Ja tele stvari so res en šit. Js sm si uno mrežico polomu, k sm to nataknu gor in zdej morm met, ker se drugač drgo vid. Za zamenjavo mrežice je treba celo armaturko razdret, ane?

pilgrim je napisal/-a:PS: offtopic vprašanje: kaj bi bil največji in nerešljiv problem, če bi iznašli univerzalno kislino, ki bi razžirala vse materiale :?: ;)

Shranjevanje :P
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Sr apr 20, 2005 9:26 pm

tako no! če je res tako kot praviš zadevo poslikaj, poslikaj tale parfumček,
shrani ga kot dokazno blago, in kontaktiraj uvoznika ali direkt firmo in zahtevaj
odškodnino da ti celo armaturo zamenjajo in je!

case closed.

P.S: en dan mi oče reče da kako tako malo zdržijo tejle parfumčki, da je njemu
v enem dnevu se spraznu, jaz samo :shock: pa ni mogoče, meni že en mesec je
še zmeraj poln. pol pa greva pogledat je pa bil narobe obrnjen z flaškico navzgor
in je vse steklo ven :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sam čudno ni nič poškodovalo.
Slika

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Sr apr 20, 2005 10:01 pm

Hehe prov nasmejal si me :D gledam splošno debato in vidim dramatični naslov:AIRWICK mi uničil avto!!! :shock: :shock: no mal heca more bit :-P
verjamam da je pizdarija s telimi tekočimi dišavami.nekje je že ena punca na forumu omenjala, da ji je tole razžrl pepelnik v avtu :? jst teh "dišečih" pizdarij v avtu nimam, ker mi je po njih rahlo slabo.
povrnitev škode je pa pomoje vprašljiva.vsaj tako po mirni poti.odvisno koliko škode imaš.za mejhne stvari se jaz nebi preveč sekiral,ker boš zgubil preveč živcev.pejt jim lepo povedat kaj se je zgodilo in, ko te bodo poslali h komu se pejt pritožit se mal razpizdi in jim povej, da te boli falus kdo je odgovoren in da so ti oni to prodal in naj se sami menijo z uvoznikom.tako nekako bi jaz naredil ;)

kwan
Nov uporabnik

Napisal/-a kwan Sr apr 20, 2005 10:29 pm

VUSO: ne vem kje si ti prebral AVTO, če pa piše armaturko! :?

VET
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a VET Če apr 21, 2005 12:31 am

če je avto nov ... pol upam da maš kasko ... poizkusi ... :idea:

drugač ti pa še vedno ostane nakup najmanj treh flašk tega smrada pri istem prodajalcu, ki ti ga je-bo prodal, pa še prej mu poveš da boš odišavil-razlil po njegovem avtu ... :D ... pa ne zarad maščevanja ... samo zarad potrebe po dokazih ... :D

proxima
Nov uporabnik

Napisal/-a proxima Če apr 21, 2005 5:49 am

pilgrim je napisal:
PS: offtopic vprašanje: kaj bi bil največji in nerešljiv problem, če bi iznašli univerzalno kislino, ki bi razžirala vse materiale

mojstri kriminalk (chesterton na primer) so ta problem resevali z dvokomponentnim shranjevanjem ;)

pozdravcek,

proxima

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Če apr 21, 2005 8:28 am

Nisem celotne teme prebiral, samo zasledil sem, da si napial NOVI POLO in PRAVILNO PRITRJENO.

Če imaš novega polota (9N), potem nisi mogel previlno pritrdit, ker ima le-ta zračnike rahlo nagnjene, kar pa je izrecno opozorjeno, da se ne sme montirat pod kotom...
Slika

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Če apr 21, 2005 9:33 am

Jaz bi vseeno poskusila z zvezo potrošnikov, ker zagotovo nisi prvi, ki se mu je to zgodilo. Če nič drugega, več kot je takšnih primerov, več je šans, da se bo kaj premaknilo. V Delu je bil pred kratkim članek o teh osvežilcih zraka. Večinoma so vsi neustrezni in oporečni, a zaradi trenutnih predpisov, ki urejajo to področje, še vedno v prodaji. Mislim.... Kaj vse drugega še kupujemo, kar je zelo nevarno, pa nihče ne opozarja, ker je pač še vedno v okviru predpisov...
To pomeni, da ti tale airwick in ostale podobne zadeve najbrž lahko razžrejo tudi lak na pohištvu - ja čisti škandal, ne vem, kaj naj rečem.
Jaz sem na vse te stvari ne ravno alergična, ampak mi ne pašejo in kiham, sploh pa niso primerne za otroke, zato tudi doma ne uporabljam ničesar. Tudi te smrečice redno mečem stran, če mi jo zataknejo v avtopralnici (ne vem, zakaj me ne vprašajo, ali bi jo imela...).

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Če apr 21, 2005 10:09 am

lenivec je napisal/-a:
HORSE je napisal/-a:Nisem celotne teme prebiral, samo zasledil sem, da si napial NOVI POLO in PRAVILNO PRITRJENO.

Če imaš novega polota (9N), potem nisi mogel previlno pritrdit, ker ima le-ta zračnike rahlo nagnjene, kar pa je izrecno opozorjeno, da se ne sme montirat pod kotom...

lahko se, od 95°-45°je dovoljeno :P

FAK, jst mam pa pod kotom 97°... :P

Mat je mela pr polo-tu enak problem, pa smo hvalabogu hitr rešl, tko da ni sedaj nobenih posledic...
Slika

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Pe apr 22, 2005 2:28 pm

M3 je napisal/-a:P.S: en dan mi oče reče da kako tako malo zdržijo tejle parfumčki, da je njemu
v enem dnevu se spraznu, jaz samo :shock: pa ni mogoče, meni že en mesec je
še zmeraj poln. pol pa greva pogledat je pa bil narobe obrnjen z flaškico navzgor
in je vse steklo ven :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sam čudno ni nič poškodovalo.

:har :bonk :rofl :noro :vc

Sorry stari sam ta je pa huda!!!

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Stane H.
Nov uporabnik

Napisal/-a Stane H. Pe apr 22, 2005 3:42 pm

Drugače pa pravijo da tudi navadne dišeče smrekice naj nebi mele stika z plastičnimi deli! :bere

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Pe apr 22, 2005 5:03 pm

tako je...dobro staro smrekico Wunerbaum, pa še to ji ni treba bit je lahk Šparova, pa se nč ne polije :lol: malo šale

če drgač ne, tež z tržnim inšpektorjem...če se ustrašjo, je okej, če se ne...bo pa draga učna ura :(

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Pe apr 22, 2005 5:11 pm

Meni se je ista stvar polila v aiksu. K sreči ima aiks poceni francosko plastiko, ki je v takih primerih očitno neuničljiva. Tu se pokažejo slabosti 'visokokvalitetnih mehko oprijemljivih materialov'...

Dečko, pokliči POP TV ali kaj takega. Mislim, da ti mora ratati.

LP,
Joie

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Pe apr 22, 2005 5:52 pm

Pokliči jih in reč, da si govoril z odvetnikom, da jih boš v primeru, da ti ne izplačajo odškodnine tožil. Če ne bodo hoteli pa res vloži tožbo. Pa posvetuj se s kakšnim odvetnikom!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Mojca558 in 10 gostov