Nasveti in napotki ter povpraševanja...

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Po maj 02, 2005 1:16 pm

Dean Q4 je napisal/-a:...za oni P.S. pa NO COMMENT, res nevem kaj je bilo nejasnega "jaz sem vse razumel"

Ne mi rect, da vas bom moral zdaj se slovenscino ucit... :bonk

Narekovaje ponavadi uporabljamo zato, da citiramo nekoga drugega, ali pa ce zelimo povdariti dvoumen pomen napisanega. Pod narekovaje lahko das tudi besede v pregovornem jeziku, tujke, skratka tisto, kar ni napisano v knjiznem jeziku.

Namesto zgoraj navedenega bi torej moralo pisati:

"...za oni P.S. pa NO COMMENT, res ne vem, kaj je bilo nejasnega; jaz sem vse razumel..."

Namesto podpicja bi bila lahko tudi vejica, narekovaji pa so tam zato, ker sem jaz tebe citiral. Tako ni nobenega dvoma, kaj si hotel povedat ;)

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Po maj 02, 2005 1:52 pm

se dobro da so med nami profesorji slovenskega jezika. :D :D :D :D :D :D :D :D
upam da mi ne bo kdo zameril js tud pojma nimam o slovnici in me bash boli k...
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Po maj 02, 2005 6:09 pm

gajo_g je napisal/-a:se dobro da so med nami profesorji slovenskega jezika. :D :D :D :D :D :D :D :D
upam da mi ne bo kdo zameril js tud pojma nimam o slovnici in me bash boli k...

:mrgreen:

Ti govoris "slovenstinu" bolje od nekaterih, ki so bili tu rojeni :P

Saj dokler se nekako razume ni problem, da pa moram trikrat prebrat preden sploh ugotovim, kaj ga zanima, je pa le malo prevec... ;)

Uporabniški avatar
Dean Q4
Nov uporabnik

Kraj: Kamnica pri MB

Napisal/-a Dean Q4 Po maj 02, 2005 6:40 pm

_Jerry_ je napisal/-a:
Dean Q4 je napisal/-a:...za oni P.S. pa NO COMMENT, res nevem kaj je bilo nejasnega "jaz sem vse razumel"

Ne mi rect, da vas bom moral zdaj se slovenscino ucit... :bonk

Narekovaje ponavadi uporabljamo zato, da citiramo nekoga drugega, ali pa ce zelimo povdariti dvoumen pomen napisanega. Pod narekovaje lahko das tudi besede v pregovornem jeziku, tujke, skratka tisto, kar ni napisano v knjiznem jeziku.

Namesto zgoraj navedenega bi torej moralo pisati:

"...za oni P.S. pa NO COMMENT, res ne vem, kaj je bilo nejasnega; jaz sem vse razumel..."

Namesto podpicja bi bila lahko tudi vejica, narekovaji pa so tam zato, ker sem jaz tebe citiral. Tako ni nobenega dvoma, kaj si hotel povedat ;)

:har :woohoo =I

Malo si zavil s teme se ti nezdi?

Kaj hočeš, jaz pač :ue zgleda

Nočem te žalit, si pač :bere :con (učen človek)

Res mi je smešno, da obstajajo ljudje ki se tudi za take reči jezijo :rofl

Drugače pa mislim, da bi bilo bolje ostati pri temi :[] :pray:

LP

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Po maj 02, 2005 6:54 pm

Nared tko kot je jerry reku-napisu.

Drugače pa verjetno je prišlo do stika in je šla kaka varovalka. Zdej pa lahko samo upaš da je varovalka pri škatljici z varovalkami in da ni kje posamezno skrita v avtu.

LP Joseph

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Po maj 02, 2005 7:02 pm

Dean Q4 je napisal/-a:Res mi je smešno, da obstajajo ljudje ki se tudi za take reči jezijo :rofl

Ce bi se jezil, bi te nekam poslal in ti ne bi poskusal pomagat, se ti ne zdi? :wink:

Meni je tudi smesno, da kupis j***a namesto avtomobila in imas potem probleme z njimi, pa je to moja cisto osebna stvar in tebe verjetno ne zanima, kajne? :roll:

Ce hoces komunicirat, se moras vsaj POTRUDIT! Saj ne recem, da moras pisat kot Preseren, ampak vsaj potrudi se, da te bodo ljudje razumeli... To ni bife, kjer so vsi tako naliti, da te itak niti ne slisijo, kaj sele razumejo :ne

No, upam da smo zdaj to razcistili in se lahko vrnemo k temi :hi Torej, si ze kaj eksperimentiral in so kake nove ugotovitve? :)

Uporabniški avatar
audi racing
Novinec

Napisal/-a audi racing Po maj 02, 2005 8:22 pm

dej kake slike iz haube mogoce bo lazje!
lep pozdrav audi racing

Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po maj 02, 2005 8:33 pm

audi racing je napisal/-a:dej kake slike iz haube mogoce bo lazje!

Slika

ti je kj lazje? :D

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po maj 02, 2005 9:02 pm

URBY je napisal/-a:Pa pejd že, da ti ga na računalnik priklopijo pa bo takoj videl, nimaš kaj ugibat to pa sam nekaj "mutit"

Kako pa naj ugotovi računalnik napako, če pa avto ne vžge? Samo med delovanjem motorja se napake na testerju odkrijejo (če se ne motim):rofl :rofl

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po maj 02, 2005 9:10 pm

uff a zdj ste se že v tem kotičku začel zezat....veste da je nekdo že iz dopusta....tko da bo šlo sam pod ključ...mi je zaupu da je prov pogrešov že to delo :D

sam res....vse možne variante ste že napisal....tko da nimamo kaj...lahko samo čakamo da nam po parih dneh napiše kaj je blo....drugače pa če sam ne ugotoviš....servis!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Po maj 02, 2005 10:55 pm

šmeks je napisal/-a:uff a zdj ste se že v tem kotičku začel zezat....veste da je nekdo že iz dopusta....tko da bo šlo sam pod ključ...mi je zaupu da je prov pogrešov že to delo :D

sam res....vse možne variante ste že napisal....tko da nimamo kaj...lahko samo čakamo da nam po parih dneh napiše kaj je blo....drugače pa če sam ne ugotoviš....servis!

Hja, zaklenit je vsekakor lazje kot najti napako... ;)

Uporabniški avatar
Dean Q4
Nov uporabnik

Napisal/-a Dean Q4 Po maj 02, 2005 11:23 pm

_Jerry_ je napisal/-a:
Meni je tudi smesno, da kupis j***a namesto avtomobila in imas potem probleme z njimi, pa je to moja cisto osebna stvar in tebe verjetno ne zanima, kajne? :roll:

To niso nikakršna j***a, preberi si raje prvi post še enkrat pa boš videl kaj se je zgodilo, IN ZGODILO SE JE TO kar se lahko čisto na vsakem avtu, kaj je zaj avto kriv če pa mi je verjetno mehanik ko so mi nekaj menjavali potegno šop kablov, si ga je umaknil potem pa pozabo nazaj dati, kabli so enostavno nasedli na turbinco oz. izpuh in valda da so se stalili, kar bi se čisto na vsakem avtu...

Drugače pa samo tako za informacijo če se še nisi v audiju peljal je avto pri 200 in + čisto tiho, brez radia se pogovarjas kot doma na sedežni...

Pa ne zameri če ti tako napišem, glede mojih stavkov in s tem tvojih pripomb pa ti rečem da si neboš slučajno mislo da sem nepismen, ko praviš da bi mi rad pomagal, imam jaz tudi šole bodi brez skrbi, če jih nebi imel nebi bil vodja gradbišča, kot sem recimo bil sedaj od začetka Januarja v Nemčiji pa do sedaj...odgovorna stvar aveš, če se obrne 260.000 evrov vredna pogodba, ti pa si glava in za to vse odgovoren...tako da jaz sem napačen če si si me izbral, sem pač malo čudno napisal, napisal kot sem mislil... ;)
Zadnjič spremenil Dean Q4, dne Po maj 02, 2005 11:36 pm, skupaj popravljeno 3 krat.

Uporabniški avatar
Dean Q4
Nov uporabnik

Napisal/-a Dean Q4 Po maj 02, 2005 11:29 pm

šmeks je napisal/-a:uff a zdj ste se že v tem kotičku začel zezat....veste da je nekdo že iz dopusta....tko da bo šlo sam pod ključ...mi je zaupu da je prov pogrešov že to delo :D

Se opravičujem, z mojim prvim postom nisem hotel nič slabega, upal sem da mi lahko tukaj kako pomagate...
Drugače pa gre avto jutri v roke strokovnjakov, s tem tudi na tester, sedaj enostavno nisem mogel nič narediti ker so bili prazniki in seveda vse zaprto...

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ To maj 03, 2005 7:28 pm

Dean Q4 je napisal/-a:
_Jerry_ je napisal/-a:

To niso nikakršna j***a, preberi si raje prvi post še enkrat pa boš videl kaj se je zgodilo, IN ZGODILO SE JE TO kar se lahko čisto na vsakem avtu, kaj je zaj avto kriv če pa mi je verjetno mehanik ko so mi nekaj menjavali potegno šop kablov, si ga je umaknil potem pa pozabo nazaj dati, kabli so enostavno nasedli na turbinco oz. izpuh in valda da so se stalili, kar bi se čisto na vsakem avtu...

Drugače pa samo tako za informacijo če se še nisi v audiju peljal je avto pri 200 in + čisto tiho, brez radia se pogovarjas kot doma na sedežni...

Pa ne zameri če ti tako napišem, glede mojih stavkov in s tem tvojih pripomb pa ti rečem da si neboš slučajno mislo da sem nepismen, ko praviš da bi mi rad pomagal, imam jaz tudi šole bodi brez skrbi, če jih nebi imel nebi bil vodja gradbišča, kot sem recimo bil sedaj od začetka Januarja v Nemčiji pa do sedaj...odgovorna stvar aveš, če se obrne 260.000 evrov vredna pogodba, ti pa si glava in za to vse odgovoren...tako da jaz sem napačen če si si me izbral, sem pač malo čudno napisal, napisal kot sem mislil... ;)

lol, 260k€ ni baš neka investicija, sploh za gradnjo ne.to ti je recimo en stroj, pa ni nič posebnega na njem.
drugač so pa stara jaja IMHO (pa nisem rekel da ne gre), star pa je vseeno
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ To maj 03, 2005 7:46 pm

Res je da je to manjša investicija, ampak to nima veze tukaj v tej temi,pomoje bi vsak ki ima vsaj malo ponosa popizdu,če bi mu kdo pluvu avto, pa naj bo yugo ali pa ferrari, tko da....

Sicer je pa tako,vsak avto,ki ga kupiš z težko zasluženim denarjem je tvoj ponos in veselje, tako, da taka žaljenja(stara j***a) se mi zdijo mal preveč!!!

Drgač,pa želim velik sreče pri popravilu.

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
Dean Q4
Nov uporabnik

Napisal/-a Dean Q4 To maj 03, 2005 9:30 pm

Prosim če se tema zaklene, ker nima smisla, tukaj se govori že o drugih stvareh, vidim da ljudje enostavno niso resni,... da 260k eurov ni dosti, nebom trdil da je vendar ti in ne nihče neve kaj smo sploh delali, pa kolk truda je potrebno da to zaslužiš, seveda vam je lahko - sediš za comp. pa te boli k_ _ac, pa samo pišeš kaj si misliš (v resnici oz. v živo je pa stvar drugačna), to so krvavi žulji veš... :cry:

Evo vidiš, začelo se je ko se enmu tipu ni dopadel stil mojega pisanja ker je premalo shakespeara bral pa pač ni prvič razumel, drugo mi je začel pljuvati po avtu, dobeno od naštetega ne spada k temi! Potem ti pišejo da je avto star, pa mi gospodič JUGO povej koliko bi moral zbrati jaz denarja če bi si kupil novi oz. novejši avto ki bi imel takšne zmoljivosti kot tale audi, poleg tega pa vso tako opremo, 4x4 in nasploh vse,..brezveze govoriti ker samo tratim čas tukaj, žal sem pa jaz takšen človek oz. me žene nekaj da moram vozit nekaj takega, pa še ful se mi dopade avto, nevem no... :(

Vsaka čast bistremu ker je lepo in čisto točno napisal, eden od redkih, žal!

Sploh brezveze in sploh nebom več tukaj pisal na avtomobilizmu.com, prideš ker bi rad nekaj zvedel, pol pa te dol vdarijo, pa si vse samo človek ne, very tisti katerim to gre SHAME ON YOU, samo tako lahko rečem...

ADIJO, fajn se mejte pa se prepirajte brez mene :nae

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To maj 03, 2005 9:34 pm

na željo avtorja tega posta se tema zaklepa do nadaljnega!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov