powerDm je napisal/-a:A lahka sam uprašam kaj je toops: utrujeni - razpokani (ksileni) zglobi
hem res nekam čudno zveni to utrujeni

INFINITI je napisal/-a:Tko je smo dal nove gume in feltne gor; 2X jih zbalansiral v nulo do mikrorgrama natančno, naredili optiko, zamenjal končnike in sranje pri 120 trese ko p*****a volan levo-desno; kaj bi to lahko bilo? -Kakšen homokinetičen, polosovina?
bsmuk31 je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Tko je smo dal nove gume in feltne gor; 2X jih zbalansiral v nulo do mikrorgrama natančno, naredili optiko, zamenjal končnike in sranje pri 120 trese ko p*****a volan levo-desno; kaj bi to lahko bilo? -Kakšen homokinetičen, polosovina?
To je men tud delal ko sem gume menjal, sem šel 3x nazaj k vulkanizerju in v tretjo je ratal. Baje so pri Hyudaiu problem platišča, zato mora vulkanizer obvezno dat nastavek na mašino, ne pa samo kolo na drog(to je meni naredil v tretje). To pomeni, da privijači feltno na mašino z vsemi vijaki, kot bi bili na avtu.
INFINITI je napisal/-a:... dal so mast v akse, ki je stekla ven tekom časa in glej ga zlomka - popolnoma nič več ne trese ...
gerchy je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:... dal so mast v akse, ki je stekla ven tekom časa in glej ga zlomka - popolnoma nič več ne trese ...
V kakšne akse natančneje?
gerchy je napisal/-a:Hmmm ... v pogonske osi (polosovine) bolj težko spraviš mast, saj je na vsakem koncu manšeta. Misliš luknje, kjer se privijejo vijaki - pesto?
gerchy je napisal/-a:Hmmm ... v pogonske osi (polosovine) bolj težko spraviš mast, saj je na vsakem koncu manšeta. Misliš luknje, kjer se privijejo vijaki - pesto?
mate30 je napisal/-a:A si še za Špana?
Bolj površnega težko najdeš, kolesa natikajo in kar direkt do fula zašraufajo vsak vijak posebej, nič ne privijejo postopoma, nič ne namažejo, ko pa kolo ni v konusu, pa seveda trese.Samo njim se ne da, če ni Mercedes.Poznam njihov odnos do strank, ki se ne mečejo glih ven z nevem kakšnim avtom.
jozko je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Si slučajn kam kdaj u kak robnik priletu?
Ja, js sm prletela v robnik s kakšnih 60km/h k sm se hotla enmu izognit, pa me je pol malo zanesl v levo, sam sm normalno obstala na cesti. No od takrat pa tudi moj Tip 1.4 trese volan že pri 100. Kaj bi lahko blo narobe? Pa me spoznam se glih velik, vi pa ful, pa bi lohk vulkanizerju kj predlagala, k vi ful veste. Tnx.
jozko je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Si slučajn kam kdaj u kak robnik priletu?
Ja, js sm prletela v robnik s kakšnih 60km/h k sm se hotla enmu izognit, pa me je pol malo zanesl v levo, sam sm normalno obstala na cesti. No od takrat pa tudi moj Tip 1.4 trese volan že pri 100. Kaj bi lahko blo narobe? Pa me spoznam se glih velik, vi pa ful, pa bi lohk vulkanizerju kj predlagala, k vi ful veste. Tnx.
Po forumu brska: Fan in 11 gostov