CUPRA je napisal/-a:Menjava tesnilov ventilov je pri teh kilometrih in dejstvu da vozilo ni trošilo olja nepotrebno in s strani komentatorja kaže na nepoznavanje.
Igor
DrMr je napisal/-a:CUPRA je napisal/-a:Menjava tesnilov ventilov je pri teh kilometrih in dejstvu da vozilo ni trošilo olja nepotrebno in s strani komentatorja kaže na nepoznavanje.
Igor
Samo ta vaš stavek me moti, ker natakniti teflone, ki stanejo 2 jurja, če je že vse bilo razdrto ni težko. Jih boste pač menjali čez 15000 km, ko bo začel trošit olje. Odgovarjam iz prakse, svojega nepoznavanja ne bi komentiral!
CUPRA je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:CUPRA je napisal/-a:Menjava tesnilov ventilov je pri teh kilometrih in dejstvu da vozilo ni trošilo olja nepotrebno in s strani komentatorja kaže na nepoznavanje.
Igor
Samo ta vaš stavek me moti, ker natakniti teflone, ki stanejo 2 jurja, če je že vse bilo razdrto ni težko. Jih boste pač menjali čez 15000 km, ko bo začel trošit olje. Odgovarjam iz prakse, svojega nepoznavanja ne bi komentiral!
No pa smo spet pri ceni?
Za dva jurja nataknit teflone -je bolje da stari še 100.000 km ostanejo not, ker za dvajurja dobiš teflone ki niso vredeni nič.
Cena teflona: 027109675 je 1375,00 SIT za kos.
Igor
CUPRA je napisal/-a:Motor od gospe Barbare je ALM, ki ima drugačno zaščito kot jo omenjaš.
Primer, ki se je ga. Barbari zgodil je čisto specifičen in se je na želost zgodil.
Vesel sem, da smo lahko gospe Barbari hitro in za zmerno ceno odpravili nastalo težavo.
Kar se originalnih delov tiče je pa cenik uvoznikov in na njega ne moremo vpilivat, dobra lastnost pa je sigurno garancija in to tudi posledična, kar pomeni da ob zatajitvi črpalke pokrije tudi škodo nastalo na motorju. Primerjava lahko samo strošek pol cene črpalke(cca.15.000,00SIT)-ali popravilo motorja(cca.250.000,00SIT)?
Kar se pa tiče dela drugih serviserjev pa ne bom komentiral ker jih ne poznam in tudi moje mnenje je tako da kdor dela lahko tudi kdaj greši.
S spoštovanjem
Igor
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov